(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 24/10/2020)

Alam sareng landskap Éropa parantos ngadorong dongeng. Lemah lega mangrupikeun bumi anu endah hiking trails anu nyababkeun sababaraha kaajaiban paling rongkah di dunya. Guha anu énggal di Hungaria, a Grand Canyon nganggo cai pirus di Perancis, istana-és di Austria, sareng gunung ngawangun piramida di Italia, anu 5 tina kaajaiban alam anu pangsaéna di Éropa.

Wonders alam ieu bakal nyokot napas anjeun, sareng masihan tetempoan endah pikeun liburan pangsaéna di Éropa. Naha anjeun resep kana hiking atanapi nyandak mobil kabel, ieu 5 kaajaiban téh ngan saukur kedah-neng kana naon waé perjalanan ka Éropa, sahenteuna sakali dina hirupna.

 

1. Kaajaiban Alam Pangsaéna Di Éropa: Eisriesenwelt, Austria

Anjeun tiasa émut Salzburg ti Sounds of Music sareng barudak Von Trapp nyanyi ka gunung. tapi, handapeun gunung Hochkogel, nyumput guha panglegana di Éropa. Guha és Eisriesnwelt di Austria mangrupikeun salah sahiji keajaiban alam anu paling pikaresepeun di Éropa. luhureun sadaya, sorot dina 3000o sq meter ieu mangrupikeun és istana, Eispalast.

Fenomena alam ieu mangrupikeun guha és panggedéna di dunya, sareng éta didamel ku formasi és handapeun lava atanapi kapur handapeun taneuh.

Kumaha carana abdi ka Eisriesnwelt guha és?

Gangguan 40km ieu mangrupikeun numpak karéta jarak jauh ti Salzburg, sareng karéta ninggalkeun unggal jam. Salaku ti Werfen, aya hiji 15 menit minibus naek ka guha. Sumawona, seuseueurna wisatawan ka Jerman, henteu acan mendakan heran alam ieu, ku kituna anjeun tiasa janten salah sahiji penjelajah khusus. Anjeun tiasa ngalakukeun leumpang 4 jam ka luhur atanapi 3 jam santai sareng mobil nganggo mobil kabel.

Munich ka Salzburg Harga karéta

Wina ka Salzburg Harga Karéta

Harga Karéta Graz ka Salzburg

Harga Karéta Linz ka Salzburg

 

 

2. Kaajaiban Alam Pangsaéna Di Éropa: Gorge Verdon, Perancis

Grand Canyon of Perancis manjangan ka daérah kidul Provence. Gawir gamping sareng batu kapur, ngadamel latar anu spektakuler pikeun cai tasik anu teu dipercaya. kituna, nami unik ieu heran alam "Gorges du Verdon" hartosna Gorges anu héjo, dina basa Perancis.

This amazing lake in Provence is perfect for summer swimming and chilling, ogé munggah gunung anu parah. Nyaéta 1500 jalur pikeun pendaki sumanget anu hoyong muji hajat Éropa ieu ti luhur. janten, Anjeun milih upami anjeun ngan ukur hayang mandi panonpoé dina parahu, atanapi mendakan jalan-jalan.

Kumaha carana abdi tiasa Gorges Du Verdon?

Kota nu paling caket nyaéta Moustiers-Sainte-Marie, sareng anjeun tiasa dugi ka dinya nganggo karéta ti Paris. Teras angkat ka lawang di jambatan Pont du Galettes, pikeun nuliskeun kaajaiban alam ieu.

Paris ka Marseilles Harga Karéta

Marseilles ka Paris Harga Train

Harga Train London ka Paris

Marseilles ka Clermont Ferrand Harga Train

 

Turquoise water in The Verdon Gorge, France

 

3. Kaajaiban Alam Pangsaéna Di Éropa: Matterhorn, Itali

Monte Cervino di Itali Kalér nyaéta 4,478 méter dpl. Salaku tambahan, Matterhorn kasohor ku bentuk piramida anu ampir sampurna. Matterhorn sacara alami didamel nalika tanah Afrika sareng Éropa sederhana dina silih seru. Hasilna tina gerakan tanah ieu, batu anu hébat nimukeun jalan ka luhur.

Upami Anjeun keur milari pangalaman anu tiasa dilupakan di Matterhorn, teras tinggal di kampung igloo di dasar gunung. És sareng salju igloo nampung wisatawan pikeun wengi anu henteu hilap. Upami anjeun sieun tina tiris, inuman anu bar ku anjeun bakal tetep haneut nalika anjeun muja gunung anu indah dina wengi anu dibintanginya.

Kumaha carana abdi tiasa ka Matterhorn?

Hal heran ieu mangrupikeun titik awal dina perjalanan anu endah pisan. Anjeun tiasa angkat ka Matterhorn glacier ku perjalanan karéta ti Zermatt. Di stasion karéta pangluhurna di Éropa, anjeun tiasa kagum kana 360 panorama Itali, Swiss, jeung Perancis. Ieu ngandung harti anjeun tiasa kéngingkeun gambar anu sampurna tina sudut mana waé di Spring, usum panas, atanapi salju-katutupan nalika usum tiis.

Basel dugi ka Harga Kereta Interlaken

Harga Jenéwa ka Zermatt Train

Bern ka Zermatt Harga Train

Harga Karéta Lucerne ka Zermatt

 

The sky above Matterhorn is a natural wonder of Italy

 

4. Guha Aggtelek, Hungaria

Guha Aggtelek mangrupikeun heran alam anu saé di Éropa. Ngaran anu teu biasa hartosna 'cai anu ngeclak' anu asalna tina prosés alami cai anu netes ngalangkungan batu. akibatna, sumber pikeun bentuk anu éndah di guha megah di Aggtelek taman Nasional.

Gua Baradla Domica Gua mangrupikeun sistem guha batu jarak anu jarakna 25 km-km di antara Hungaria sareng Slowakia. Kukituna éta ogé a UNESCO Warisan Dunya situs.

Kumaha carana abdi tiasa dugi ka Gua Baradla Domica?

Guha Aggtelek mangrupakeun 4 jam lalampahan karéta ti Budapest kalayan parobihan. janten, lamun aya perencanaan dinten-perjalanan ti Budapest, éta tiasa rada ketat.

Wina dugi ka Harga Kereta Budapest

Iraha ka Budapest Harga Train

Munich ka Budapest Harga Train

Harga Graz kana Budapest Train

 

Aggtelek Caves, Hungary lighted

 

5. Kaajaiban Alam Pangsaéna Di Éropa: Hideung Leuweung, Jérman

Anu kasohor kana tangkal mistik sareng padet, éta Leuweung Hideung di Jérman mangrupikeun kaajaiban alam anu matak di Éropa. Pegunungan ieu anu spektakuler di Baden-Wurttemberg parantos ngainspirasi seueur legenda, siga dongéng Grimm. Ieu tempat anjeun leumpang kaluar tina kota spa Baden-Baden, sareng kana leuweung enchanted dongéng sareng kukuk.

Upami anjeun kabetot dina petualangan, Niagara Triberg, nuju ngantosan jalan satapak. Cara anu hadé pikeun ngajalajah alam alam anu megah ieu di Jerman anu leumpang kalayan hiji pituduh sabab hal anu pangahirna anjeun kéngingkeun éléh di darat anu beurat..

Kasimpulanana, ieu 5 keajaiban alam anu pangsaéna di Éropa nyaéta sadayana misteri anu pangageungna di dunya. janten, anjeun pasti tiasa ngajajah Éropa sapertos wisatawan sareng ngalakukeun anu populér jalur wisata, atawa anjeun tiasa mendakan sareng ningali pikeun diri anu bageur geulis sareng narik Éropa. paling, pentingna, sadaya keajaiban alam ieu tiasa diaksés ku karéta sareng cara angkutan anu sanés, ti kota pusat di Éropa.

Harga Karéta Offenburg ka Freiburg

Stuttgart ka Harga Karéta Freiburg

Leipzig ka Freiburg Harga Train

Harga Train Nuremberg ka Freiburg

 

The Black Forest is a natural wonder of Europe

 

di dieu di Simpen A Train, we will be happy to help you find how to get by train to any of these natural wonders.

 

 

Naha anjeun badé ngalebetkeun tulisan blog kami "5 Kaajaiban Alami Terbaik Éropa" kana situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: HTTPS://embed.ly/code?url =Https://www.saveatrain.com/blog/best-natural-wonders-europe/ Nyawang- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)