(Paling Keri Dianyari On: 24/10/2020)

Apa sampeyan lagi lelungan akhir minggu utawa liburan dawa ing Eropa, sampeyan kudu tansah nggawe wektu kanggo ngendhokke. Piknik minangka cara sing apik kanggo ngendhokke lan ngujo sawetara situs lan tampilan sing apik. dadi, kanggo mbantu sampeyan miwiti ing liburan Eropa, kita entuk tangan lan dikempalken kranjang piknik ing papan piknik paling apik ing Eropa. Cukup lungguhan, lan seneng tampilan!

 

1. Piknik ing Bukit Petrin, Prague

Pandhangan lan swasana ing taman Petrin Hill nggawe salah sawijining 5 papan piknik paling apik ing Eropa. Ironis, dununge ing Kurang kutha, Petrin Hill minangka taman ijo lan nengsemake sing ora bisa ngejari Istana Prague. Petrin nawakake tampilan ibukutha sing paling apik, lan sampeyan bisa menek munggah menyang menara pemerhatian kanggo views tenan saka kutha, kedaton, lan kreteg.

Petrin Hill sampurna kanggo piknik ing Eropa nalika musim semi, tiba utawa mangsa panas. Godhong bakal katon temenan nggumunke ing musim gugur lan nalika musim semi lan musim panas kabeh wit lan tanah bakal mekar lan diwarnai ijo. Cukup sawetara scones karo woh wohan beri saka Bakean Artik lan sampeyan kabeh wis disetel kanggo piknik sing apik banget ing Prague.

Kepiye Keuntungan menyang Bukit Petrin?

Petrin Hill mung dumunung ing Old Town lan pusat kutha. Sampeyan bisa lelungan kanthi funikular, trem utawa bis, kaya turis kabeh. nanging, sampeyan bisa menyang Petrin Hill kanthi sikil, nyebrang Bridge Charles menyang tembok Mala Strana lan Lennon. Sampeyan bakal butuh kira-kira jam yen cuaca apik lan piknik srengenge bakal dadi pungkasane dina sing diidini iki ing kutha.

Nuremberg menyang Prague kanthi Sepur

Munich menyang Prague kanthi Sepur

Berlin menyang Prague kanthi Sepur

Wina menyang Prague kanthi Sepur

 

What Ingredients are needed for the Best Picnic Spot In Europe

 

2. Piknik By Kali Ing Saxon Swiss, Jerman

Kali gedhe, puncak salju ing ngarep, lan lapangan ijo sing ngubengi sampeyan, Saxon Swiss taman nasional minangka swarga sing luar biasa. Ing esuk malas utawa ing mburi ndharat dawa, jembatan Bastei minangka papan sing cocog kanggo piknik sing apik.

Yen sampeyan mlebu petualangan lan penggemar hiking, sampeyan mesthi bakal ngaso sing istirahat kanggo piknik. Ing tangan liyane, yen luwih seneng urip sing apik lan istirahat, piknik ing kali ing Saxon Swiss bakal luwih akeh liburan Eropa sampeyan.

Kepiye Keuntungan Saxon Swiss?

Saxon Swiss mung 30 lelungan sepur menit saka Dresden. dadi, ngemas Eierschecke, warung, woh wohan beri, lan woh saka pasar lokal lan sampeyan kabeh wis siyap ing salah sawijining papan piknik sing paling apik ing Eropa.

Dusseldorf menyang Munich kanthi Sepur

Dresden menyang Munich kanthi Sepur

Nuremberg menyang Munich kanthi Sepur

Bonn menyang Munich kanthi Sepur

 

Binocular watching The River In Saxon Switzerland, Germany

 

3. Piknik By Lake in Lago Di Braies, Italia

Banyu murni lan pucuk biru nggambarake tlaga, pemandangan Lake di Braies ing South Tyrol ing Italia bakal mbentuk piknik sampeyan kanthi kenangan sing apik. Italia minangka swarga kuliner, digabungake karo tlaga sing nggumunake lan gunung-gunung, pancen ora perlu njlentrehake kanthi akeh alasan ing tlaga iki 5 papan piknik paling apik ing Eropa.

Yen sampeyan kepengin banget ing hiking ing Dolomites, sirkuit lago ing Braie day-hike cukup gampang. dadi, sampeyan ngrampungake dina sing apik banget, njupuk cokotan saka Panini utawa pizza sampeyan lan nggumunake pemandangan tlaga alam sing paling gedhe ing Dolomites.

 

 

Kepiye Kasedhiya menyang Lago Di Braie?

Lago di Braies minangka perjalanan Sepur ing Bolzano, kutha paling cedhak. Perlu udakara jam kanthi sepur, utawa sampeyan bisa nemokake papan sing apik ing cedhak.

Milan nganti Venice kanthi Sepur

Padua menyang Venice kanthi Sepur

Bologna menyang Venice kanthi Sepur

Roma menyang Venice kanthi Sepur

 

Picnic Spot in Lago Di Braies Lake, Italy

 

4. Piknik ing Pulo Margret, Budapest

Dumunung ing kali Danube, antawisipun Buda kaliyan Sikam, Pulo Margaret sampurna kanggo piknik musim semi ing Budapest. Pulo yaiku 2.5 km, favorit ing antarane warga lokal kanggo nyenengake ruangan srengenge. Saliyane, ana pasar lokal, dadi ora prelu nggawa pangiriman piknik sampeyan saka kutha dening transportasi umum. Sampeyan mung ngrampungake kabeh favorit lan sawetara panganan lokal ing pasar lan pindhah menyang pulo kasebut.

Ana uga taman Jepang ing pulau Margaret sing bener-bener dikunjungi sadurunge utawa sawise piknik sing apik.

Kepiye Kulo menyang Pulo Margaret?

Kanthi trem utawa bis, Pulo Margaret banget diakses dening transportasi umum. Tip ing njero wong: Budapest Card entuk sampeyan tambahan khusus kanggo transportasi umum lan wisata.

Wina menyang Budapest nganggo Sepur

Prague menyang Budapest nganggo Sepur

Munich menyang Budapest kanthi Sepur

Graz menyang Budapest nganggo Sepur

 

Best picnic spot in Europe are inside the city

 

5. Piknik ing Champs De Mars Paris

Paris duwe kebon apik lan papan piknik ing Seine. Titik piknik paling apik ing Paris tepat ing ruang Champs de Mars sing apik.

Minangka papan ijo ing antarane arondisemen kaping pitu lan Menara Eiffel. Iku sampurna kanggo piknik ing Paris lan nawakake kursi paling apik kanggo srengenge. Saliyane ing sesawangan, iku uga salah sawijining 10 sudut pandang paling apik ing Menara Eiffel ing Paris.

Saben kulawarga Parisian musim panas teka srengenge utawa seneng sesawangan kebon. Banget tenang lan menehi setelan sing apik kanggo ndeleng lampu wengi Eiffel Tower.

dadi, dadi manawa kanggo nempelake baguette sing seger, camembert, woh seger, anggur, lan tekan salah sawijining papan piknik sing paling apik ing Eropa.

Bon Apetit!

Kepiye Kasedhiya Kanggo Kebon Champs De Mars?

Sampeyan bisa numpak metro utawa RER. Mung lunga ing stasiun Champ de Mars-Tour Eiffel.

Lelungan bisa dadi kakehan lan kesel amarga kita mesthi pengin ndeleng lan ngalami kabeh. Eropa akeh kegiatan lan tampilan sing luar biasa lan tampilan sing bakal ditawakake. Nalika sampeyan mesthi kudu ngupayakake supaya bisa weruh sampeyan bisa uga, kadang sampeyan mung kudu gampang njupuk. Duwe piknik kanthi panganan lokal minangka cara sing apik kanggo njelajah negara lan masakan, tanpa nggawe langkah.

Amsterdam menyang Paris kanthi Sepur

London menyang Paris kanthi Sepur

Rotterdam menyang Paris kanthi Sepur

Brussels menyang Paris kanthi Sepur

 

Picnic In Champs De Mars Paris

 

Punika ing Simpen A Train, kita bakal seneng mbantu sampeyan golek karcis sepur paling murah ing papan piknik sing apik ing dhaptar kita.

 

 

Apa sampeyan pengin nampilake postingan blog kita "5 Lokasi Piknik Paling apik ing Eropa" menyang situs sampeyan? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://embed.ly/code?url =Https://www.saveatrain.com/blog/best-picnic-spots-europe/ Nyawang– (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)