(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 24/10/2020)

Naha anjeun ngarambat kanggo sabtu minggu atanapi liburan panjang di Éropa, anjeun kedah salawasna ngalaksanakeun waktos kanggo reureuhan. Piknik mangrupikeun jalan anu saé pikeun bersantai sareng ngagumi sababaraha situs sareng pintonan. janten, pikeun mantuan anjeun ngamimitian liburan Éropa, kami ngagaduhan-angkat sareng dibungkus karanjang piknik tina tempat piknik anu pangsaéna di Éropa. Ngan calik, terasrasakeun ningali!

 

1. Piknik Di Bukit Petrin, Iraha

Pamadegan sareng suasana di taman Petrin Hill ngadamel pikeun salah sahiji 5 tempat piknik pangsaéna di Éropa. Ironisna, ayana di Kota Kurang, Petrin Hill mangrupikeun taman anu héjo sareng meni anu ngawaskeun Istana Prague. Petrin nawiskeun pintonan ibukota anu paling indah, sareng anjeun tiasa nanjak kana menara observatorium pikeun pandangan leres kota, istana, sareng sasak.

Petrin Hill sampurna pikeun piknik di Éropa dina musim semi, ragrag atanapi usum panas. Daunna bakal katingal leres stunning dina gugur sareng di cinyusu sareng usum panas sadaya tangkal sareng tanahna bakal mekar sareng warnana hejo. Ngan ukur naroskeun sababaraha scon sareng buah beri Bakehouse Artic sareng anjeun sadayana diatur kanggo piknik anu saé di Prague.

Kumaha Ka Meunang ka Petrin Hill?

Petrin Hill ngan ukur meunteun Old Old Kota sareng pusat kota. Anjeun tiasa ngarambat ku funicular, trem atanapi beus, sapertos sadaya wisatawan. tapi, anjeun tiasa angkat ka Petrin Hill ku sampéan, nyebrang Sasak Charles ka témbok Mala Strana sareng témbok Lennon. Éta bakal butuh anjeun kira-kira sajam upami cuaca anu saé sareng piknik pikeun matahari terbenam bakal janten tungtung anu saé dina dinten anu ngimpi ieu di kota.

Nuremberg ka Iraha ku Karéta

Munich ka Prague ku Karéta

Berlin ka Iraha ku Karéta

Wina ka Iraha ku Karéta

 

What Ingredients are needed for the Best Picnic Spot In Europe

 

2. Piknik Ngeunaan Walungan Saxon Swiss, Jérman

Walungan walungan, puncak salju di payun, sareng lapangan jukut héjo di sabudeureun anjeun, Saxon Swiss taman nasional mangrupikeun surga anu spektakuler. Dina isuk anu teu puguh atanapi di tungtung leumpang panjang, sasak Bastei mangrupakeun tempat idéal pikeun piknik anu saé.

Upami anjeun kana petualangan sareng jago hiking, anjeun pasti bakal ngahargaan nyandak istirahat kanggo piknik. Di sisi anu sanésna, upami anjeun resep hirup geulis sareng istirahat, piknik ku walungan di Saxon Swiss bakal top sadaya liburan Éropa Anjeun.

Kumaha Ka Meunang Saxon Swiss?

Saxon Swiss ngan ukur 30 perjalanan karéta menit ti Dresden. janten, pek hiji Eierschecke, kopi, buah beri, sareng buah ti pasar lokal sareng anjeun sadayana siap kanggo waktos anu hébat dina salah sahiji tempat piknik anu paling piknik di Éropa.

Dusseldorf ka Munich ku Train

Dresden ka Munich ku Karéta

Nuremberg ka Munich ku Karéta

Bonn pikeun Munich ku Karéta

 

Binocular watching The River In Saxon Switzerland, Germany

 

3. Piknik Ngaung Lake di Lago Di Braies, Itali

Cai biru murni sareng puncak gunung anu nunjukkeun di tasik, pandangan Tasik di Braies di Tyrol Kidul di Italia bakal ngawarnaan piknik anjeun kalayan kenangan anu saé. Italia mangrupikeun kagunaan sawarga, digabungkeun sareng danau spektakuler sarta gunung, leres-leres henteu perlu dihuraikeun ku seueur alesan ayana danau ieu anu aya di luhureun urang 5 tempat piknik pangsaéna di Éropa.

Upami anjeun resep kana hiking dina Dolomites, sirkuit lago di Braie day-hike cukup gampang. janten, Anjeun tos nyampurnakeun dinten anu saé dina alam, nyandak kacamatan tina Panini atanapi pizza anjeun sareng muja pandangan ti tasik alam panggedéna di Dolomites.

 

 

Kumaha Aing Tiasa Lago Di Braie?

Lago di Braies nyaéta perjalanan karéta ti Bolzano, kota caket. Éta peryogi ngeunaan jam hiji karéta, atanapi anjeun tiasa mendakan akomodasi anu caket di.

Milan ka Venice ku Karéta

Padua ka Venice ku Train

Bologna ka Venice ku Karéta

Roma ka Venice ku Karéta

 

Picnic Spot in Lago Di Braies Lake, Italy

 

4. Piknik Di Hiji Pulo Di Margret Island, Budapest

Tempatna di walungan Danube, antara Buda sareng hama, Pulo Margaret sampurna pikeun piknik cinyusu di Budapest. Anu di pulo nyaéta 2.5 km, karesep di kalangan warga kota pikeun kasenangan luar panonpoé. Salaku tambahan, aya pasar lokal caket dieu, janten henteu kedah ngalaksanakeun piknik anjeun ti kota ku angkutan umum. Anjeun ngan ukur nampi sadayana karesep anjeun sareng sababaraha ngeunah lokal di pasar sareng angkat ka pulo.

Aya ogé kebon Jepang di Pulo Margaret anu leres waé kunjungan saatos atanapi saatos piknik anu saé.

Kumaha Kumaha Kuring Kéngingkeun ka Pulo Margaret?

Ku trem atanapi beus, Pulo Margaret gampang diaksés ku angkutan umum. Tip Insider: Budapest Card nampi anjeun tambahan pikeun transportasi umum sareng atraksi.

Wina ka Budapest ku Karéta

Iraha ka Budapest ku Karéta

Munich pikeun Budapest ku Karéta

Graz ka Budapest ku Karéta

 

Best picnic spot in Europe are inside the city

 

5. Piknik Di Champs De Mars Paris

Paris ngagaduhan kebon anu teu kaétang sareng tempat piknik sapanjang Seine. Tempat piknik anu pangsaéna di Paris langsung ka ruang rohangan Juara iconic.

Éta mangrupikeun rohangan héjo anu saé antara antawisna katujuh sareng Eiffel Tower. Éta sampurna pikeun piknik di Paris sareng nawiskeun korsi pangpanjangna pikeun Panonpoé Panonpoé Tilelep. Kajaba bentang, eta oge salah sahiji na 10 sudut pandang pangsaéna dina Menara Eiffel di Paris.

Unggal usum kulawarga Paris hoyong usum panas dugi panonpoé atanapi ngarasakeun pamandangan kebon. Éta sepi pisan sareng nyayogikeun setting anu hadé pikeun ningali lampu wengi Peuting Eiffel.

janten, pastikeun pikeun ngabungkus baguette seger, camembert, buah seger, inuman anggur, sareng angkat ka salah sahiji tempat piknik anu pangsaéna di Éropa.

Bon Apetit!

Kumaha Ka Meunang Juara Kebon De Mars?

Anjeun tiasa nyandak karéta metro atanapi RER. Kantun turun di stasion Champ de Mars-Tour Eiffel.

Perjalanan tiasa langkung ageung sareng béak kusabab urang bakal hoyong ningali sareng ngalaman leres pisan. Éropa ngagaduhan seueur kagiatan anu luar biasa sareng henteu pikaresepeun sareng pandangan anu ditawaran. Bari anjeun kedah salawasna narékahan ningali saloba mungkin, sakapeung anjeun ngan ukur kedah nyandak gampang. Gaduhan piknik sareng ngeunah lokal mangrupikeun cara anu hebat pikeun ngajalajah nagara sareng asakan, tanpa nyieun léngkah.

Amsterdam ka Paris ku Karéta

London ka Paris ku Karéta

Rotterdam ka Paris ku Karéta

Brussel ka Paris ku Karéta

 

Picnic In Champs De Mars Paris

 

di dieu di Simpen A Train, kami bakal resep ngabantosan anjeun mendakan tiket karéta pangbasa anu murah pikeun mana waé piknik anu éndah dina daptar kami.

 

 

Naha anjeun badé nampilkeun pos blog urang "5 Tempat piknik pangsaéna di Éropa" kana situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: HTTPS://embed.ly/code?url =Https://www.saveatrain.com/blog/best-picnic-spots-europe/ Nyawang– (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)