(Paling Keri Dianyari On: 04/12/2019)

Wong-wong sing wis cukup Bejo ngunjungi Eropah ngerti kasenengan lan pangertèn saka ngulandara sing nawakake. Traveling ing Eropah bisa enrich urip ing macem-macem cara. saka basa, pandelengan Fantastic, lan sajarah kanggo pangan Fantastic sing ora bisa nemokake mulih. Wong-wong sing duwe waos tartamtu manis kanggo es krim bisa nemu soko sange. Various Panti es krim saindhenging Eropah kurban bledosan saka roso Fantastic. sawise kabeh, es krim cara sampurna kanggo lungguhan ing iyub-iyub lan ngendhokke sawise dina suwene njajahi kutha. Yen lelungan liwat Eropah lan iku pacangan es krim, kita padha kita pengalaman jembar ing lelungan liwat Eropah lan sijine bebarengan dhaptar sing. Mulane, kene sawetara saka panggonan paling apik mangan es krim ing Eropah.

 

Where To Mangan Ice Cream Ing Italia?

Italia misuwur katresnan sawijining gesang lan pangan éca. es krim sing misale jek gabungan loro. Akeh penyayang es krim setuju sing wis ora urip nganti kowe wis padha ngrasakake sing scoop saka asli gelato Italia. Ing roso sugih lan susunan pratondho cetha yen es krim iki digawe dening wong sing hasrat babagan pakaryan. Yen sing cukup begja teka tengen papan es krim.

minangka susu

Roma ngarep kanggo salah siji sing paling Panti es krim ing Eropah, minangka susu. Kutha iki kebak penyayang es krim. pemandangan picturesque wong nglaras gelato sing khas. Nanging, ing kutha karo kopi gelato kaetung, siji stands metu minangka permata didhelikake that any gelato lover needs to visit. turis kaetung lan warga kumpul kanggo Ayo Il Latte. Apa bisa nggawe es krim sing dadi unik sampeyan bisa uga takon? sepisanan, akeh wong seneng roso sugih lan éca padha kurban. Padha nyiyapake gelato sing dina lan nggawe nggunakake bahan alami. es krim sing sugih lan ono krime, minangka jeneng tabet. Yen sampeyan pemikiran apa Ayo Il Latte liya, sampeyan bakal seneng ngerti iku kanggo nerjemahake “kaya susu”. Malah wong-wong sing sengit marang biasa bisa seneng susu free roso sing. rasa iku apik tenan. sareh, wong muja atmosfer saka toko. Iku nggabungaké pet lan aran saka Roma.

Milan kanggo Roma Trains

Florence kanggo Roma Trains

Pisa to Roma Trains

Naples kanggo Roma Trains

 

Where To Mangan Ice Cream Ing Jerman?

Fantastic es krim ora soko sing akeh associates ke Jerman. Nanging, Ballabeni Es krim punika kanggo ngganti karo sing scoops luar biasa sawijining. es krim arane es pinunjul iki dumunung ing München lan wis cukup iki nduwé. arane belongs kanggo Giorgio Ballabeni, a Grandmaster ing seni nggawe es krim. Panjenenganipun miwiti ing es krim minangka hobi, lan kabeh Munich punika matur nuwun iku. Akeh turis lan warga tresna nyimpen, ninggalake iku reviews luar biasa. Nalika nyoba es krim sing, iku ora hard kanggo ndeleng apa. Padha honed pakaryan kanggo sempurno lan salah siji sing paling ing lapangan sing. passion sing rawuh liwat ing saben scoop. Bonus tambahan sing padha duwe trek es krim lan bisa ngebaki pihak swasta!

Dusseldorf to Trains Munich

Dresden to Trains Munich

Nuremberg menyang Sepur Munich

Bonn kanggo Trains Munich

Ballabeni Icecream Munich

 

Where To Mangan Ice Cream Ing Hungary?

Apa sampeyan tau golek dhewe ing ibukutha Hungary, nggawe manawa kanggo ngunjungi Gelarto Rosa. nyimpen es krim sange iki ing jantung Budapest. Padha kabeh babagan tradisi, karukunan, Roman, lan passion, kang katon ing karya sing. Ing tembung liyane, lagi ahli bener ing lapangan. Minangka adoh minangka es krim sing, sampeyan bakal seneng krungu sing padha nggunakake mung úa organik finest. Saben toko es krim gedhe ngindari Ponggawa es krim. Nanging, apa ndadekake Gelarto Rosa unik pendekatan artisan sing kanggo mbentuk es krim menyang mawar. Yen tau ing Szent Istvan Square sak dina panas, you will be sure to see a lot of people with rose shaped ice creams walking around.

Best Places To Eat Ice Cream In Hungary

 

Swiss

Sabanjure kudu ngunjungi es krim arane iku saka Zurich. munggah iku sawijining arane es krim sing tak inspirasi saka Argentina. Pangadeg Rofe Bote urip ana rong puluh lan njupuk ing budaya. Wong iki kesengsem karo fruity sing, sumilir, lan es alam krim. Panjenengané dadi kesengsem sing padha diirid menyang Swiss. Dina iki ana rong kopi ing Zurich, lan padha kesengsem kanggo werna Argentinian sing. The music nengsemake lan aran Latin manawa kanggo Angkat roh malah luwih sing seneng éca es krim. Hasta is an excellent blend of Argentinian flavors and Swiss ingenuity.

Munich kanggo Zurich Trains

Berlin kanggo Zurich Trains

Basel kanggo Zurich Trains

Wina kanggo Zurich Trains

Hasta Ice cream Zurich

 

Ice Cream Ing Prancis

Perancis ingkang kawéntar akèh iku. sepisanan, ana katresnan kanggo seni, arsitektur, lan filsafat, kang undeniable. Paris punika prajanjian urip kanggo sing. sareh, lagi dikenal uga kanggo masak sing sange. pawon Perancis ana ing antarane paling Highly dirating ing donya, lan sampeyan bisa manawa disiplin ing pawon nuduhake munggah ing nistha. Amarga passion iki kanggo pangan, iku ora surprise sing padha duwe sawetara sing paling es krim ing Eropah.

Berthillon

Salah gedhe-gedhe sing paling populer punika Berthillon. Iki salah siji saka Panti paling misuwur ing Paris lan kanggo alesan sing apik. Iki dibukak ing 60s lan wis porsi éca es krim saiki. Sampeyan bebas milih salah siji roso éca sing, and can even mix and match flavors to find the right combinations for you.

Ngendi wae milih kanggo lelungan, sampeyan manawa kanggo seneng scoop apik saka es krim. Cukup elinga kanggo lungguhan lan seneng sesawangan lan rasa nalika nglakoni. Njupuk iku kabeh ing lan Ambu roso sange saka es krim ing iki macem-macem panggonan.

Amsterdam kanggo Paris Trains

London kanggo Paris Trains

Rotterdam kanggo Paris Trains

Brussels kanggo Paris Trains

Best Places To Eat Ice Cream In France

 

Siap nemu raos lan roso Eropah wis kurban? Book Tiket Train Panjenengan saiki. sawisé iku, you can experience the delicious world of ice cream in Europe.

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita “5 Places Best Kanggo Mangan Ice Cream Ing Eropah” dhateng situs? Sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/best-places-eat-ice-cream-europe/- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)