(Last Updated On: 19/10/2019)

The cuaca haneut teu leuwih acan. Aya kénéh waktu sarta alesan alus pikeun didatangan Selatan Italia bulan ieu! South Italy has some amazing offerings. The Best Tempat pikeun didatangan dina Selatan Italia kaasup; manjang geulis ti basisir dramatis, gambar pantai sampurna, kapuloan basisir menawan sarta plethora kota bersejarah jeung kacamatan. Ieu hésé ngahususkeun daftar urang turun ka ngan 10, tapi didieu aya 10 tempat pangalusna pikeun didatangan dina Selatan Italia.

 

1. The Amalfi Coast

Amalfi coast is awesome
Naon lalampahan ka Italy tanpa ngadatangan Amalfi Basisir? Wewengkon ieu tangtu Southern Italy anu salah sahiji anu pang geulis na renowned dunya! Manjang ti Naples mun Salerno, nu nawaran basisir Amalfi dramatis tetempoan, kota anca yén nangkeup gunung, sarta sababaraha situs sajarah metot.

Wewengkon ditangtayungan Ieu pitur sababaraha kota basisir idyllic kayaning Amalfi, Erchie, Minori na Positano - kota ieu mibanda runtuyan imah multi warna nu tumpukan up ngalawan hillsides sarta nyadiakeun gambar sampurna kasempetan poto.

Saterusna, situs kayaning Villa Rufolo di Ravello nyadiakeun pintonan unrivaled sakuliah ka Laut Tengah.

Milan ka Kareta Genoa

Roma pikeun Kareta Genoa

Florence kana Kareta Genoa

Venice kana Kareta Genoa

 

2. Sorrento

Sorrento could be the first on Best Places to visit in South Italy

Sorrento boga boh amenities yén wisatawan manggihan comforting ogé antiquities tungtung unik tur luhur pikeun diobral di kota heubeul. A ferry daun ti dieu ka Pulo Capri, sarta eta mangrupakeun luncat hébat kaluar titik pikeun Pompeii. Sanajan, Sorrento ieu ogé dipikawanoh pikeun asakan gourmet unggulan, dwellings gawir stunning (najan henteu pantai), jeung pintonan stunning Gunung Vesuvius.

Torre Del Yunani karéta keur Pompeii

Pompeii pikeun Nocera Handap Kareta

Karéta keur Salerno Nocera Inferiore

Karéta keur Salerno Mercato San Severino

 

3. Maratea

Maratea by the beach

 

kota abad pertengahan ieu diposisikan sapanjang basisir taringgul of Laut Tengah. palabuhan ritzy nyaeta salah sahiji hotspot luhur di Itali. Lamun hayang cicing di dieu salila usum panas anjeun bisa jadi kudu buku ogé sateuacanna pikeun ngamankeun hotél dipilih Anjeun sakumaha kamar buku nepi gancang. Salaku urang nearing ahir usum haneut, anjeun bisa jadi kudu sababaraha tuah kalawan bookings menit panungtungan!

Salerno kana Kareta Maratea

Bari kana Kareta Maratea

Naples kana Kareta Maratea

Kakuatan Kareta nepi Maratea

 

4. Paestum

Sababaraha sajarah cool, Paestum mangrupakeun kota di taneuh Italia, tapi diadegkeun ku Yunani kuna lamun maranéhanana éta di kontrol ieu bagian tina Italia! Mangka ieu dipikawanoh salaku Poseidonia sanggeus dewa laut.

Arsitektur Yunani nyalira sia neng jadi pastikeun pikeun nyimpen eta kana rancana perjalanan Anjeun salian ngadatangan tilu candi Yunani ogé dilestarikan nu kudu ningali. Pangkolotna ieu diwangun ngeunaan 550BC (masihan atanapi nyandak sataun) sarta ieu teh Bait Hera nu endah.

Salerno kana Kareta Paestum

Naples kana Kareta Paestum

Pompei kana Kareta Paestum

Kakuatan ka Kareta Paestum

 

 

5. Tempat pangalusna Pikeun Tingali Dina Selatan Italia: Naples

Naples is on 10 Best Places To Visit In South Italy

 

Naples, atanapi Napoli, gumantung kana naon basa, mangrupakeun kota panggedéna katilu di Italia. Sajujurna, aya sababaraha pintonan pisan lawan dina ieu bagian tina Selatan Italia. Pikeun sababaraha éta badag, kotor, kajahatan ridden sarta ragrag eta, mun batur éta edgy na atmosfir. Naon blows bulu anjeun balik, urang tatarucingan? One thing is for sure though. kota Southern basisir ieu kapribadian sorangan!

loba pangan Italia favorit asalna di Naples
jeung na sabudeureun wewengkon kayaning pizza, sarta spaghetti. masakan ieu nu dicokot sacara serius dieu sarta biasana Fitur seger, bahan lokal dipelak. wisata di Naples kaasup a badag puri abad pertengahan, Castle anyar, kitu oge benteng seaside of Castel del Ovo. Kota oge gigireun Vesuvius, hijina gunungapi aktif di buana Éropa.

Milan ka Naples Kareta

Florence mun Naples Kareta

Venice mun Naples Kareta

Pisa pikeun Naples Kareta

 

6. Tempat pangalusna Pikeun Tingali Dina Selatan Italia: Alberobello

Alberobello houses style

Kota Alberobello nyaéta unik dina yén éta téh conto pangalusna dilestarikan arsitektur Trulli bisa kapanggih dina sakabéh Italia (sumur, jadi kuring ieu ngawartoskeun).

Imah diwangun di gaya Trulli dijieun kalawan roofs batu kerucut tanpa ngagunakeun mortir (sanajan, Kami moal pembina sangkan ulah cutatan kuring kana eta). Nu imahna pangkolotna tanggal ti abad ka-14 sarta sagemblengna stunning, sahingga salah sahiji kudu ningali na kota geulis di Itali Kidul nganjang.

Naples kana Kareta Maratea

Naples kana Kareta Monopoli

Bari kana Kareta Fasano

Taranto kana Kareta Fasano

 

7. Tempat pangalusna Pikeun Tingali Dina Selatan Italia: Tropea

Tropea is the less known place in 10 Best Places To Visit In South Italy

Neuteup, Kuring keur dinyana anjeun sateuacanna. Kasempetan poto di tempat ieu téh waras. Kudu ati nu teu sono ka kaluar dina hal nyata! Kota kuna éndah Tropea ieu bertengger di luhur sababaraha cliffs sheer sarta sakuliah jalan ti pantai keusik sempit, eta disebut geus diadegkeun ku hercules dirina.

Mun anjeun jalan-jalan, aya dua gereja anca di Tropea teuing, nu Santa Maria del Isola nyaéta garéja abad pertengahan nu ieu diwangun dina hiji pulo najan taun siltation geus nyababkeun jembatan darat ngabentuk antara pulo sarta daratan. Lain mangrupa katedral teh; eta boga dua bom letup bobogohan ti WW2 linggih ngan di luar panto garéja. Locals dipercaya wangunan ieu ditangtayungan ku santo patron jadi lalajo hambalan Anjeun!

The gereja nyalira ngadamel ieu salasahiji kacamatan paling geulis di Southern Italy. Anjeun bakal cinta eta!

Vibo Marina kana Kareta Tropea

Catanzaro kana Kareta Tropea

Cosenza kana Kareta Tropea

Lamezia Terme kana Kareta Tropea

 

8. Tempat pangalusna Pikeun Tingali Dina Selatan Italia: Capri

Capri is one the list of Best Places To Visit In South Italy

Téhnisna hiji pulo leutik, Capri ngabogaan kota anca sarta dirina nu kudu ngajajah. Sakabeh Pulo nyaéta beunghar jujutan sarta Mitologi hiji titik denok nu kudu didatangan nalika di wewengkon.

Lamun Anjeun keur pilari hal ningali, Ngarep Kaisar Romawi Tiberius (Villa Jovis) masih salah sahiji spot utama ningali di Pulo Jawa jeung kitu teh Blue Grotto. The waterfront guha téh ngan diaksés ku kapal jeung ngan lamun aya tides nguntungkeun (sangkan jadi disiapkeun keur cancellations).

Reggio Emilia mun madang Kareta

Genoa mun madang Kareta

Sestri Levante ka Roma Kareta

Parma mun madang Kareta

 

9. Tempat pangalusna Pikeun Tingali Dina Selatan Italia: Pompeii jeung Herculaneum

Pompeii and Herculaneum Historic Site

Pompeii sarta Herculaneum dua kota Romawi jeung desa nya éta robah dina jangka lamun Gunung Vesuvius bitu sagala jalan deui di 79 Maséhi.

Meureun nu kawentar ti dua nyaeta kota Pompeii, nu kiwari tiasa ngumbara di sabudeureun tur ngajalajah nalika anjeun di wewengkon. hiji uih 3,000 jalma perished di alun, tapi tempat awu panas diabadikeun dina ruruntuhan kana naon éta kiwari. jadi warned, eta bisa meunang geulis sibuk dieu, so plan accordingly and remember you might have to queue for a ticket to enter.

Oh, oge kota caket dieu di Herculaneum leuwih leutik sarta éta mangrupa kabupaten wealthier jeung mere conto kumaha bangsa Romawi jegud sakali cicing. Pastikeun nganjang ka Area Radén Herculaneum lamun aya hiji buff jujutan!

Torre Del Yunani karéta keur Pompeii

Naples kana Kareta Pompei

Salerno kana Kareta Pompeii

Bari kana Kareta Pompei

 

10. Tempat pangalusna Pikeun Tingali Dina Selatan Italia: Kapuloan Aeolian

Aeolian Islands Italy


Panungtungan dina daptar kami tina Best Tempat pikeun didatangan dina Selatan Italia. The Aeolian Kapuloan! Éta téh dipikawanoh salaku Hawaii Italia. Ieu mangrupakeun string pulo kaléreun Sicilia, tur éta dalang anca. Salaku endah sakumaha meureun nya, boro saha weruh ngeunaan eta. Tapi nu leuwih anu tetep datang deui. Lantaran nyaho aranjeunna kudu tempatna sadaya ka diri.

Renting scooters ka pos pantai hideung sabudeureun geulis. Panonpoé aperitivo di Pollara. Boating sabudeureun pulo sabudeureun of Stromboli, Panarea, sarta Lipari. Sia loba saabna kalawan spas cai walirang di Vulcano. The vibes Yunani (henteu heran - kapuloan anu ngaranna pikeun Aeolus, dewa angin, ku padumuk Yunani). Uyah eroded imah spilling handap ka sumpah palapa. Jeung perasaan kawas anjeun dina dina rusiah badag nu ukur wanna dibagikeun kalawan leuwih anjeun dipikacinta!

Naples kana Kareta Salerno

Naples kana Kareta Milan

Roma pikeun Naples Kareta

Bari kana Kareta Salerno


tip Insider: ngarambat dieu antara Easter Oktober tur Kitab sateuacanna upami Anjeun hoyong buka dina bulan Agustus!

 

Siap pak tas anjeun Selatan Italia lalampahan? Lajeng buku tikét karéta anjeun kalawan Simpen A Train dina dina menit. Taya waragad tambahan, euweuh fuss, ngan senang!

 

 

Ulah anjeun hoyong pikeun embed urang post blog “10 Tempat pangalusna Pikeun Tingali Dina Selatan Italia” onto situs anjeun? anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalawan tumbu ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/best-places-visit-south-italy/- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)