(Paling Keri Dianyari On: 31/12/2019)

Apa sampeyan jenis wong sing seneng mlaku-mlaku lan bus Tours? Banjur kirim iki ora kanggo kowé! We mikir cara paling apik kanggo ndeleng sawetara Camping apik Eropah iku dening sipping Sampanye ing Teras rooftop utawa cafe. Here are some Best rooftop restaurants and cafes in Europe so you can sight-see in style.

 

Best rooftop restoran lan kafe ing Eropah: Atlante Star Hotel – Rome, Italia

Nalika ing Roma, sampeyan kudu ndeleng kabeh panggonan ayu lan kuna - kaya Colosseum utawa Trevi Fountain. Nanging sampeyan uga kudu seneng tampilan ayu saka kutha. lan, nalika ngunjungi rooftop garis Atlante Star Hotel sampeyan bisa ndeleng saka rong negara. Iki kok kita iku siji saka rooftop restoran Best lan kafe ing Eropah!

Seneng banget views saka Vatikan lan Roma nalika gadhah Espresso utawa kaca anggur. Ana ora akeh opsi kanggo mungkasi dina luwih saka kene!

Lelungan kanggo Roma déning Sepur

sepur cepet saka London to Rome take around 14 jam, covering a distance of approximately 1,434 kilometer. Ana layanan Kerep ing route alur antarane London lan Roma. Trains for this journey usually open for booking around 12 sasi ing advance. Yen pesenan durung mbukak kanggo tanggal sampeyan bisa nyetel tandha pesenan kanggo nampa email ing dina sing karcis murah sing dirilis kanggo lelampahan saka London kanggo Roma déning Sepur. Gunakake Simpen A Train Book cepet lan gampang!

Milan kanggo Roma Trains

Florence kanggo Roma Trains

Bologna kanggo Roma Trains

Naples kanggo Roma Trains

 

Atlanta Star Hotel view Rome Italy view

 

Best rooftop restoran lan kafe ing Eropah: The Cube Bar - Galeries Lafayette - Paris, France

Le Cube Bar Paris France – Galeries Lafayette

 

Siji saka outlooks paling apik ing Paris, Kepala nganti rooftop saka department store Galeries Lafayette. Seven jubin munggah, Teras 1500m iki nawakake tenan nyengsemaken 360 ° tampilan liwat Paris. Opera House ana ing jangkoan cedhak lan Menara Eiffel iku sokongan sawijining. Nanging ora mung bab views, the terrace also holds a modern and sleek rooftop bar called The Cube Bar.

Open-online lan alam ing setelan, Teras nawakake kanggo jog loro ing wilayah sun lan liyane dijamin ing iyub-iyub. Saka bar rooftop, supaya bisa bir kadhemen, koktail sumilir bebarengan karo sawetara cemilan Parisian. Iki mesthi salah siji saka rooftop restoran Best lan kafe ing Eropah, supaya ing wektu sing apik kanggo njupuk lenggahan!

Traveling Paris numpak sepur

London punika titik wiwitan populer kanggo akeh lelungan ing vacation Eropah sing. A short lan Sepur kulo nyaman nyambung ibukutha Inggris karo kutha Prancis cinta, Paris.

Ana mung siji kréta mlaku langsung saka London kanggo Paris: ing Eurostar-kacepetan dhuwur Sepur. Supaya ndadekake milih olahraga tengen dicokot luwih gampang! Priksa manawa sampeyan tuku karcis sepur Panjenengan liwat Simpen A Train sanadyan!

Best rooftop restoran lan kafe ing Eropah: Aria Hotel High Note Sky Bar – Budapest, Hungary

Aria Hotel High Note Sky bar in Budapest nawakake gedhe 360-degree saka Buda lan Pest. Kutha iki dumunung ing jantung Pest, mung sapambalang watu adoh saka St. Basilika Stephen kang. bar apik gayane sugeh iki wis getar banget sayah, lan iku cara sampurna kanggo seneng Budapest karo kulawarga lan kanca-kanca.

Traveling to Langkawi by Sepur

ing Sepur journey from London to Budapest is safe, gampang lan terjangkau lan njupuk mung 24 jam, dening Eurostar kanggo Paris lan dhuwur-kacepetan TGV Paris Munich, then overnight sleeper to Budapest. Utawa ana sambungan liwat Paris lan Munich, utawa liwat Brussels, Cologne & Vienna.

 

Best Rooftop Restaurants And Cafes In Europe / Hungary view

 

Best rooftop restoran lan kafe ing Eropah – Barcelona

1881 per SAGARDI is the restaurant of the History Museum of Catalonia, papan unik ing kutha madhep pelabuhan Barcelona lan kebon tanggung kanggo Tengah masakan, saka segara kanggo nampa. iki pengalaman wis rampung ing Terrace saka Indianes, Teras cocktail bar kontemporer madhep pelabuhan Barcelona.

Traveling kanggo Barcelona dening Sepur

Iku gampang kanggo lelungan saka UK kanggo Spanyol dening Sepur. A morning Eurostar to Paris in 2h20 from £44 one-way or £58 return, lunch at the remarkable Train Bleu restaurant at the Gare de Lyon, then the afternoon double-deck TGV duplex to Figueres (for the museum Salvador Dali), Girona & Barcelona saka € 39 saben cara. *Prices tundhuk pangowahan.

 

 

Siap Paket tas lan ngunjungi Best rooftop restoran lan kafe ing Eropah? Ayo Simpen A Train njupuk care saka njupuk sampeyan ngendi sampeyan kudu!

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki, utawa klik kene: https://embed.ly/code?url = https://www.saveatrain.com/blog/best-rooftop-res...nts-cafes-europe/- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)