(Paling Keri Dianyari On: 18/10/2019)

Nalika melancong ing luar negeri, kita kabeh Cinta kasempatan kanggo lunga blanja! Iku ngrasa beda ing negara liyane, ora iku? Nalika nerangake Eropah, shopping ora nguciwani. Ora mung iku duwe kutha shopping misuwur kayata London lan Milan, malah wis akeh mall stopkontak aturan discounts ageng ing werna dhuwur kanggo merek kemewahan dhuwur mburi. Ing ngisor iki kita rinci 5 The Outlet Shopping Best Ing Eropah.

Ladies, sampeyan bisa uga kudu dicokot persuasif kanggo gawe uwong yakin lanang lelungan kanca kanggo partake, nanging kanthi janji labels Desainer ing prices suda, temtunipun worth gaweyan. Lan yen bojo utawa pacar sing ora percoyo, desa outlet sing ngarep kanggo kathah warung kopi ngendi padha bisa njagong lan nonton wong ayu salawasé toko nganti sampeyan ngeculake!

 

Barberino Designer Outlet, Italia

Outlet mapan watawis 30 km saka Florence lan bisa ngrambah gampang dening Sepur utawa mobil utawa bis ing babagan setengah jam. The Barberino Designer Outlet punika désa shopping: dumunung ing wilayah suburban, iku katon kaya sawijining kutha cilik karo akeh “omah” sisih dening sisih sing Lodge kopi. Antarane kaluwihan saka stopkontak kaya Barberino Designer Outlet punika temtu konsentrasi dhuwur saka toko merek utama ing area sing winates.

Sampeyan bakal nemokake merek kondhang saking Italia lan internasional kayata Prada, Dolce & Gabbana, Cavalli, Patrizia Pepe, Michael Kors, Pinko, Furla, but many international ones such as guess, Twin Set, ora rata, Hugo Boss, Nike, lan Adidas, to name a few among the best known. Yen sampeyan wedi kanggo njaluk ilang lan ilang account favorit, mlaku-mlaku menyang tengah Mal sampeyan bakal nemokake free, map rinci Outlet ing.

Yagene kita arep kanggo nambah iki kanggo cedhak Shopping Best kita ing Eropah? Toko janji discounts saka 30 kanggo 70% dibandhingake rega ing kopi biasa lan asring ana promosi khusus liyane! Yen tresna merek amba, sampeyan mung mung mbukak risiko nemokake sawetara gedhe tawaran, sautan sing sugih utawa tas utawa sing Pasangan saka shoes sampeyan wis kesawang ing biaya luwih ing nyimpen kutha.

Reggio Emilia kanggo Florence Trains

Genoa to Florence Trains

Sestri Levante kanggo Roma Trains

Parma kanggo Florence Trains

The Best Shopping outlets in Europe In Florence italy

 

Bicester Village, Inggris

Bicester Village wis kabeh sing looking for nalika nerangake diskon Desainer shopping. Kita wis ditambahaké Bicester kanggo cedhak Shopping Best kita ing dhaftar Eropah minangka salah siji saka ndhuwur tujuan toko kemewahan ing UK. Iku antarane paling populer tujuan wisata ing Inggris kanggo manca, bebarengan karo Buckingham Palace lan Menara London.

Iku ora mung kanggo turis, sanadyan. Fashion editors lan wartawan sing biasa pengunjung lan supaya Kate Middleton, Putri saka Cambridge. Dheweke yen kesawang tuku pajamas kanggo Prince George. Apa sing kraton utawa editor Vogue, kang ora seneng nyang-nyangan sing?

Amsterdam Kanggo London Trains

Paris kanggo London Trains

Berlin kanggo London Trains

Brussels kanggo London Trains

Bicester Village UK The Best Shopping outlets in Europe

 

La Vallée Village, Serris, France

Nggoleki pengalaman blanja unik ing setelan mbukak-online ing La Vallée Village near Paris. Ana luwih saka 110 Toko saka donya fashion internasional kesuwur. Ana uga merek gaya urip aturan koleksi mangsa sadurungé ing prices suda, kabeh babak taun.

La Vallée Village iku salah siji saka sing paling cedhak Shopping Best ing Eropah. Iku ngarep kanggo merek adiluhung lan nawakake pilihan saka layanan kasebut kanthi teliti, curated kanggo mesthekake tamu seneng dina ora iso lali metu.

The Village ngarep kanggo luwih saka 110 Toko merek adiluhung kalebu: Armani, Calvin Klein, Carven, Charles Tyrwhitt, CH Carolina Herrera, Coach, Diane von Furstenberg, Fred Perry, Furla, guess, Hackett, jimmy Choo, Kenzo, Longchamp, marni, Michael Kors, Moncler, Paul & Joe, Paul Smith, Poiray, Roberto Cavalli, Salvatore Ferragamo, S.T. Dupont, Sandro, Superdry, Ted Baker, Tods, Tommy Hilfiger, The Kooples, Tumi, ugg, Vanessa Bruno, Yves Salomon, Zadig & Voltaire lan akeh liyane.

Amsterdam kanggo Paris Trains

London kanggo Paris Trains

Rotterdam kanggo Paris Trains

Brussels kanggo Paris Trains

Serris, France near Paris

 

Serravalle Designer Outlet, Serravalle near Milan, Italia

Dhaptar cedhak Shopping Best ing Eropah ora bisa ninggalake metu Milan! Yen sampeyan are looking for shopping dhuwur mburi, Milan asring ing ndhuwur akeh dhaptar bangsa. Apa sampeyan ngerti sampeyan bisa njaluk Persetujuan ing shopping branded banget? Dolan maring Serravalle Designer Outlet kanggo diskon merek fashion werna amba lan dhuwur.

Dumunung ing jantung gunung Gavi. Iku disambungake dening layanan bus anter jemput dina saka Milan (travel wektu kira-kira. 50 menit). Serravalle Designer Outlet punika largest outlet in Europe darmabakti kanggo donya blanja kemewahan. nang, saliyane 11 tujuan saka rasa. iku kalebu kafe lan restoran. penyayang Shopping bakal nemokake luwih saka 230 toko. Kabeh kapenuhan ing merek internasional paling apik, plus jeneng Italia amba Desainer labels kalebu Casadei, iceberg, lan Missoni.

Genoa to Trains Milan

Roma kanggo Trains Milan

Bologna kanggo Trains Milan

Florence kanggo Trains Milan

 

Wertheim Village, Wurzburg, Jerman

Seneng neng Wurzburg, salah siji saka kutha-kutha Jerman paling tuwa lan Situs Warisan Donya UNESCO. Explore sawijining sajarah lan monumen banjur nyekel Persetujuan paling ing kecamatan blanja Wertheim Village Outlet. desa shopping stopkontak iki ing Wurzburg pamer ageng 110 merek lokal lan internasional! desa iku mung 50 menit saka Frankfurt utawa 60 Menit saka Nürnberg. Ana uga sawetara eateries njagi bek kanggo blanja!

Njaluk kualitas Desainer Eropah fashion, Furnitur utawa ngarep aksesoris kanggo 30% kanggo 60% kurang. Ing dina saka perancang kobong keluwihan lan mangsan leftovers sing sing dawa ical. Pabrik toko stopkontak saiki umum strewn diantara picturesque cilik kanggo kutha-kutha ukuran medium. Uga sak pusat kutha lan, kanggo kabeh ngerti, sabanjuré Mungkin tengen lawang! Picnic lan dompet sapa anyar?

Frankfurt kanggo Trains Wurzburg

Nuremberg menyang Sepur Wurzburg

Stuttgart kanggo Trains Wurzburg

Bonn kanggo Trains Wurzburg

Wertheim Village, Wurzburg, Germany

 

Siap kanggo njaluk Langsung ing Sepur kanggo trip blanja saka umur? Trust Simpen A Train kanggo njaluk sampeyan tiket ana cepet lan tanpa biaya didhelikake. (More dhuwit kanggo blanja!)

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita “5 The Outlet Shopping Best Ing Eropah” dhateng situs? sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/best-shopping-outlets-europe/- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)