(Last Updated On: 18/10/2019)

Nalika angkat ka mancanagara, urang sadayana cinta kasempetan pikeun balik balanja! Asa béda di nagara sejen, henteu eta? Lamun datang ka Éropa, balanja teu nguciwakeun. Henteu ngan teu eta gaduh dayeuh balanja kawentar kayaning London tur Milan, eta malah boga loba mall outlet maturan diskon badag dina jalan tinggi mun merek méwah tinggi tungtung. Handap kami jéntré 5 The toko balanja Best Di Éropa.

Ladies, Anjeun bisa kudu jadi saeutik persuasif ngayakinkeun jalu Anjeun iinditan para sahabatna pikeun partake, Tapi ku janji labél desainer di harga ngurangan, éta pasti patut usaha. Tur upami hubby atawa kabogoh teu yakin, desa outlet anu imah nyatu warung kopi dimana maranéhna bisa diuk na nongton jalma geulis whilst Anjeun balanja saacan anjeun leupaskeun!

 

Barberino desainer outlet, Itali

Outlet anu lokasina ngeunaan 30 km ti Florence sarta bisa ngahontal gampang ku karéta atawa mobil atanapi ku beus di kira satengah jam. The Barberino desainer outlet mangrupakeun kampung balanja: lokasina di wewengkon suburban, eta Sigana mah a kota leutik jeung loba “imah” samping ku samping anu pondok warung. Diantara kaunggulan tina hiji outlet kawas Barberino desainer outlet anu undoubtedly konsentrasi luhur toko sahiji merek utama di wewengkon kawates.

Anjeun bakal manggihan merek kawentar Italia sarta internasional sapertos Prada, Dolce & Gabbana, Cavalli, Patrizia Pepe, Michael Kors, Pinko, Furla, but many international ones such as nebak, kembar siapkeun, henteu rata, Hugo Boss, Nike, jeung Adidas, to name a few among the best known. Mun anjeun sieun meunang leungit na leungit brand favorit anjeun, leumpang kana puseur mall anjeun bakal manggihan hiji gratis, peta nu detil rupa outlet di.

Kunaon urang mutuskeun pikeun nambahkeun ieu toko balanja Best kami di Éropa? Toko janji diskon tina 30 ka 70% dibandingkeun jeung harga jual di toko biasa na sering aya promosi husus langkung! Lamun cinta nu merek badag, Anjeun ngan ukur ngajalankeun résiko nyungsi sababaraha poéna hébat, lawan anu pakéan atawa kantong atawa anu sapasang sapatu nu kungsi nempo di waragad luhur di toko kota.

Reggio Emilia mun madang Kareta

Genoa mun madang Kareta

Sestri Levante ka Roma Kareta

Parma mun madang Kareta

The Best Shopping outlets in Europe In Florence italy

 

Bicester Désa, karajaan Inggris

Bicester Désa boga sagalana nu Anjeun keur pilari lamun datang ka potongan desainer balanja. Kami geus ditambahkeun Bicester ka toko balanja Best kami dina daptar Éropa salaku éta salah sahiji luhur maksud ritel méwah di Inggris. Éta diantara nu pang populerna tujuan wisata di Inggris pikeun asing, babarengan jeung Istana Buckingham jeung Tower of London.

Teu ukur pikeun wisatawan, sanajan. Pantun rai na wartawan anu datang biasa na kitu téh Kate Middleton, Duchess Cambridge. Manéhna sakali nempo meuli piyama pikeun Prince George. Naha anjeun hiji karajaan atawa editor Vogue, anu teu resep nawar a?

Amsterdam Ka London Kareta

Paris ka London Kareta

Berlin ka London Kareta

Brussel ka London Kareta

Bicester Village UK The Best Shopping outlets in Europe

 

La Vallee Désa, Serris, Perancis

Manggihan hiji pangalaman balanja unik dina setting buka-hawa di La Vallee Désa deukeut Paris. Aya leuwih ti 110 boutiques tina dunya fashion internasional renowned. Aya ogé merek gaya hirup maturan kempelan usum maranéhna saméméhna dina harga ngurangan, kabeh buleud sataun.

La Vallee Désa mangrupakeun salah sahiji toko balanja Best di Éropa. Éta imah merek bergengsi jeung nawarkeun pilihan jasa taliti curated pikeun mastikeun sémah mikaresep hiji dinten unforgettable kaluar.

Désa nyaéta imah leuwih ti 110 boutiques sahiji merek bergengsi kaasup: Armani, Calvin Klein, Carven, Charles Tyrwhitt, CH Carolina Herrera, palatih, Diane von Furstenberg, Fred Perry, Furla, nebak, Hackett, Jimmy Choo, Kenzo, Longchamp, Marni, Michael Kors, Moncler, Paul & Joe, Paul Smith, Poiray, Roberto Cavalli, Salvatore Ferragamo, S.T. Dupont, Sandro, Superdry, Ted Baker, Tods, Tommy Hilfiger, The Kooples, Tumi, UGG, Vanessa Bruno, Yves Salomon, Zadig & Voltaire jeung loba deui.

Amsterdam ka Paris Kareta

London ka Paris Kareta

Rotterdam ka Paris Kareta

Brussel ka Paris Kareta

Serris, France near Paris

 

Serravalle desainer outlet, Serravalle deukeut Milan, Itali

Daptar sahiji toko balanja Best di Éropa teu bisa ninggalkeun kaluar Milan! Lamun Anjeun keur pilari balanja tinggi tungtung, Milan anu mindeng di luhur loba béréndélan bangsa. Naha anjeun terang anjeun bisa meunangkeun bargains on balanja branded Anjeun teuing? Nganjang ka Serravalle desainer outlet keur diskon on merek fashion jalan badag tur luhur.

Lokasina di jantung pasir Gavi. Hampru nyambung ku layanan beus shuttle poean ti Milan (perjalanan waktu approx. 50 menit). Serravalle desainer outlet teh largest outlet in Europe dedicated ka dunya balanja méwah. di jero, sareng deuih 11 maksud tina rasa. Ieu ngawengku cafe jeung réstoran. pencinta balanja bakal manggihan langkung ti 230 toko. Kabéh ngeusi éta merek internasional pangalusna, tambah ngaran Italia badag desainer labél kaasup Casadei, gunung es, sarta Missoni.

Genoa kana Kareta Milan

Roma pikeun Kareta Milan

Bologna kana Kareta Milan

Florence kana Kareta Milan

 

Wertheim Désa, Wurzburg, Jérman

Ngarasakeun nganjang ka Wurzburg, salah sahiji kota Jerman pangkolotna sarta situs Warisan Dunya UNESCO. ngajalajah na situs sajarah sarta monumen lajeng nyekel bargains pangalusna di distrik balanja Wertheim Désa outlet. Kampung balanja outlet di Wurzburg boasts a badag 110 merek lokal sarta internasional! kampung téh ngan 50 menit ti Frankfurt atawa 60 Menit ti Nuremberg. Aya ogé sababaraha eateries tetep Anjeun ngalarti keur balanja anjeun!

Meunang kualitas luhur desainer Éropa fashion, jati atawa asal asesoris pikeun 30% ka 60% Langkung sakedik. Poé désainer ngaduruk surplus na musiman koret maranéhanana anu panjang Isro. Pabrik toko outlet ayeuna ilahar strewn antarana nu picturesque leutik ka kota ukuran sedeng. Kitu ogé di sabudeureun puseur pakotaan jeung, pikeun sakabéh anjeun terang, salajengna meureun katuhu panto! Piknik sarta dompet saha anyar?

Frankfurt kana Kareta Wurzburg

Nuremberg kana Kareta Wurzburg

Stuttgart kana Kareta Wurzburg

Bonn kana Kareta Wurzburg

Wertheim Village, Wurzburg, Germany

 

Siap meunang luncat anjeun dina karéta keur lalampahan balanja hirupna hiji? kapercayaan Simpen A Train pikeun meunangkeun Anjeun tiket aya saum sareng tanpa waragad disumputkeun. (Beuki duit balanja!)

 

Ulah anjeun hoyong pikeun embed urang post blog “5 The toko balanja Best Di Éropa” onto situs anjeun? anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalawan tumbu ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/best-shopping-outlets-europe/- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)