Wacan Maca: 8 menit(Paling Keri Dianyari On: 08/01/2021)

Salah sawijining preinan kulawarga sing paling nyenengake yaiku plancongan sing apik kanggo salah sawijining taman tema paling apik ing Eropa. Mung ing Prancis, sampeyan bakal duwe 3 taman tema apik tenan, lan kita wis milih tangan ing 10 taman tema paling apik ing Eropa kanggo perjalanan kulawarga sabanjure. Nitih rollercoaster paling apik ing donya, alas enchanted, bantala gaib, peri, lan atraksi lelungan wektu, lagi ngenteni kowe, saka Prancis nganti Austria lan Inggris.

transportasi ril cara paling ramah lingkungan kanggo lelungan. Artikel iki ditulis kanggo ngajari babagan Travel Train lan digawe dening Simpen A Train, Tiket Kereta Api Paling Murah ing Eropa.

 

1. Europa-Park Ing Rust Jerman

Taman tema paling gedhe ing Jerman, Taman tema Europa duwe luwih saka 100 wisata. Europa-Park minangka taman hiburan nomer loro paling populer ing Eropa, sawise Disneyland ing Paris. Yen bocah seneng rollercoasters, banjur bakal duwe jeblugan ing 13 rollercoasters ing taman.

Yen sampeyan ngrancang plancongan menyang Strasbourg, sampeyan kudu paling ora rencana 2 dina kanggo Europa-Park. This is due to the number of exciting attractions already mentioned, lan pertunjukan fantastis tambahan. The youngest will enjoy an enchanting elf ride, lan sirkuit Big-Bobby-Car kanggo driver balap sing kepengin, nalika bocah lan wong tuwa sing luwih tuwa bakal diunekake ing Blue Blue Mega coaster ing lanskap Islandia.

Menapa malih, yen sampeyan pancen duwe rencana dolan dawa, banjur sampeyan bisa tetep ing salah sawijining hotel ing lokasi. Kanthi cara iki sampeyan bisa nggunakake paling maksimal ing Eropa-Park, lan nemu kabeh wilayah sing duwe tema: Saka Adventureland ing Afrika nganti alas Enchanted Grimm.

Cara Golek Europa-Park?

Europa-Park yaiku babagan 3 jam saka Frankfurt, lan sampeyan bisa nggayuh travel Sepur liwat Jerman nganti Ringsheim. banjur, sampeyan bisa nyewa mobil utawa transfer bus.

Cologne menyang Frankfurt Kanthi Sepur

Munich menyang Frankfurt Kanthi Sepur

Hanover menyang Frankfurt Karo Sepur

Hamburg menyang Frankfurt Kanthi Sepur

 

Geser banyu Europa-Park

 

2. Disneyland Paris Prancis

Sampeyan bisa uga taman tema sing paling misuwur ing 10 taman tema paling apik ing dhaptar Eropa, Disneyland ing Paris minangka favorit ing kabeh pengunjung kabeh umur. Karakter sing apik banget saka crita Disney favorit kita kabeh, narik jutaan pengunjung saben taun.

Disneyland ana ing kutha Chessy, ing Prancis. Minangka papan kanggo studio Walt Disney lan taman wisata, ing ngendi sampeyan bisa mlebu dongeng, lan kabeh impen bocah cilik kayektenan. Jagad Walt Disney urip maneh, ing atraksi sing apik tenan, lan pertunjukan kaya labirin Alice lan pertunjukan 4D Mickey.

Sampeyan bisa ngluwihi sihir iki nganti akhir minggu, lan tetep ing hotel Disney, utawa hotel mitra sing mung ana pesawat ulang-alik gratis saka Disneyland.

Cara Golek Disneyland?

Disneyland iku adil 20 menit adoh saka Paris. Sampeyan bisa langsung tekan bandara Paris, utawa stasiun sepur Marne-la-Vallee / Chessy.

Amsterdam menyang Paris Kanthi Sepur

London menyang Paris Kanthi Sepur

Rotterdam menyang Paris Kanthi Sepur

Brussels menyang Paris Kanthi Sepur

 

Kastil Disneyland Paris

 

3. Taman Tema Prater Wina ing Austria

Prater Wien minangka taman tema paling apik ing Austria, lan salah siji saka 10 taman tema paling apik ing Eropa. Kulawarga bakal duwe wektu sing apik banget kanggo akeh rollercoaster liar, lan atraksi kasunyatan virtual, kaya Dr.. Archibald.

Saliyane, ana go-cart, kedaton angker, lan kanggo ngrampungake kabeh, raksasa Ferris Wheel ing Austria. Rodha Ferris mewah iki mbukak kabeh taun lan kalebu salah sawijine Landmark ndhuwur Wina.

Cara Golek Taman Tema Prater Wina?

Prater taman hiburan dununge ing distrik nomer 2 Wina, lan sampeyan bisa nggayuh taksi utawa kereta bawah tanah saka pusat kutha.

Salzburg menyang Wina Kanthi Sepur

Munich menyang Wina Kanthi Sepur

Graz menyang Wina Kanthi Sepur

Prague menyang Wina Kanthi Sepur

 

Taman Tema Prenn Viennese Ing Roda Besar Austria

 

4. Gardaland Italia

Kaya sing sampeyan kira-kira, Gardaland dununge cedhak karo Lake Garda, Italia. Minangka taman tema sing dununge cedhak banyu, taman tema Gardaland duwe kulo banyu sing nyenengake, kaya prau Colorado, lan jeram alas.

Saliyane, Gardaland uga duwe akuarium urip segara mesthi, saka 13 wilayah sing duwe tema, lan 100 spesies. mangu, anak sampeyan pancen bakal kepincut ing ngisor segara, lan ora bakal kepengin lunga.

Kosok baline, yen sampeyan kabeh babagan adrenalin, then you’d love the thrilling Blue Tornado rollercoaster.

Cara Golek Taman Tema Gardaland?

Sampeyan bisa njupuk sepur Trenitalia saka Venesia menyang stasiun Peschiera del Garda, lan banjur anter jemput menyang Gardaland.

Milan menyang Venesia Kanthi Sepur

Florence menyang Venesia Kanthi Sepur

Bologna menyang Venesia Kanthi Sepur

Treviso menyang Venesia Kanthi Sepur

 

Jamur bocah cilik Gardaland Italia

 

5. Efteling Park Walanda

Taman tema Efteling minangka salah sawijining 10 taman tema paling apik ing Eropa. Crita sing kita kabeh tansaya urip ing atraksi Efteling lan alas sing kepenak, saka Hans Christian Andersen menyang Brothers Grimm.

Fata Morgana bakal nggawa sampeyan menyang Timur Jauh lan laladan Sultans, nalika banyu lan pawon uap bakal ngindhari impen sing paling apik. Jagad pariwara ngenteni sampeyan a boat ride ing Droomvlucht peteng lan misterius.

Ora ana tembung sing cukup kanggo nggambarake sihir taman tema Efteling kanggo kabeh kulawarga, dadi sampeyan kudu nggawe wektu kanggo taman tema iki nalika plancongan ing Walanda.

Cara Golek Taman Tema Efteling?

Sampeyan bisa numpak sepur saka Amsterdam menyang 's-Hertogenbosch, banjur bus langsung menyang taman tema Efteling.

Brussels menyang Amsterdam Kanthi Sepur

London menyang Amsterdam Kanthi Sepur

Berlin menyang Amsterdam Kanthi Sepur

Paris menyang Amsterdam Kanthi Sepur

 

 

6. Taman Tema Legoland Ing Windsor UK

Nalika kabeh obyek wisata digawe lego, taman tema iki minangka swarga liyane kanggo bocah-bocah. Taman tema Legoland ing Windsor digawe kanggo bocah-bocah ing sekitar sistem dolanan Lego.

Mulane, saben rollercoaster siji, prau, lan sepur digawe potongan lego sing gedhe. Taman tema sing apik tenan iki ing Inggris dununge ing Berkshire lan mung setengah jam saka London.

Cara Golek Taman Tema Legoland Ing Windsor?

Sampeyan kudu numpak sepur saka London Paddington menyang Windsor & Eton Central kanthi sambungan, utawa Sepur langsung saka London Waterloo. banjur, ana bis antar jemput saka saben stasiun sepur menyang Legoland.

Amsterdam Ing London Kanthi Sepur

Paris menyang London Kanthi Sepur

Berlin menyang London Kanthi Sepur

Brussels menyang London Kanthi Sepur

 

Taman Tema Legoland Ing Windsor UK

 

7. Taman Tema Asterix Ing Prancis

Yen sampeyan ora ngerti, Parc Asterix adhedhasar seri buku komik misuwur Albert Uderzo lan Rene Goscinny, Asterix. Mulane, cedhak karo 2 yuta pengunjung seneng keajaiban taman tema nomer loro nomer loro ing Prancis. Sing pertama mesthine yaiku Disneyland sing ajaib.

Ing taman tema Asterix sampeyan bisa nemokake Discobelix gedhe lan duwe wektu super swirling, ketemu lumba-lumba lan kewan liyane ing Village Gaulois, lan mesthi seneng atraksi liyane sing nyenengake.

Cara Golek Taman Asterix?

Taman tema Asterix mung 30 menit saka Paris ing jalur B ing sepur RER saka Paris Gare du Nord. Banjur sampeyan lunga ing Charles de Gaulle 1 Airport, banjur menyang pesawat ulang-alik taman.

 

Taman Tema Asterix Ing rollercoaster Prancis

 

8. Taman Futuroscope Ing Prancis

Nari karo robot, lelungan wektu, lan lelungan menyang 4 sudhut bumi ing ndhuwur, Taman tema futuroscope ora ana ing jagad iki. Taman tema sing apik tenan iki dununge ana ing wilayah Nouvelle-Aquitaine sing apik ing Prancis.

Futuroscope nggabungake atraksi sensorik karo ilmu pengetahuan lan bakal nyenengake lan pengalaman pendhidhikan kanggo kabeh kulawarga.

Cara Golek Taman Tema Futuroscope?

Sampeyan bisa tekan taman tema Futuroscope luar biasa kanthi Eurostar menyang Lille utawa Paris, lan ganti dadi TGV.

Paris menyang Rouen Kanthi Sepur

Paris menyang Lille Kanthi Sepur

Rouen menyang Brest Kanthi Sepur

Rouen menyang Le Havre Kanthi Sepur

 

Taman Tema Futuroscope Ing bangunan kaca Prancis

 

9. Taman Tema Dunia Petualangan Chessington Ing Inggris

Chessington World of Adventures ing Inggris minangka taman bertema safari. Iki tegese riko kulawarga ing taman hiburan Chessington dadi petualangan kulawarga menyang jagad kewan sing misterius lan apik banget lan ing saindenging Afrika.

Kajaba petualangan alam bébas, sampeyan bisa seneng nginep ing hotel bertema Safari lan Azteca, lan ngluwihi wektu nginep. dadi, yen sampeyan dadi petualangan liar, sampeyan bakal duwe wektu sing apik banget ing taman kasebut kanthi sawetara alas, Watu macan, lan rakit kali.

Petualangan jagad Chessington dirancang kanggo kulawarga petualang, lan sampeyan mesthi duwe wektu urip.

Cara Nggawe Petualangan Dunia Chessington?

Taman tema liar Chessington yaiku 35 menit saka London pusat nganggo sepur. dadi, sampeyan bisa njupuk jalur sepur Kulon-Kulon saka Waterloo menyang stasiun Chessington South.

 

Taman Tema Dunia Petualangan Chessington Ing Inggris

 

10. Taman Tema Fantasialand Ing Jerman

Ing Fantasialand kabeh fantasi bocah dadi kasunyatane 6 jagad sing megah. Ing saben jagad, sampeyan bisa seneng nitih sing paling nyenengake, lan pemandangan cahya lan warna.

dadi, apa sing nggawe Fantasialand minangka salah sawijining taman tema paling apik ing Eropa? Kutha Cina, Mexico, Afrika, Berlin, Kutha Wuze, kerajaan misteri, lan Rookburgh, kanthi daya tarik sing luar biasa ing saben jagad. Saka Black Mamba nganti Taron sing misuwur, nitih iki bakal jotosan sampeyan.

Cara Golek Fantasialand?

Sampeyan bisa njupuk pesawat ulang-alik saka stasiun sepur Bruhl. Fantasialand dununge ing Bruhl, mung 2o menit saka Cologne.

Kanggo nyimpulake rasa seneng iki, Pikiran paling padhang ing Eropa nggawe taman tema sing paling apik tenan ing jagad iki. Apa sampeyan lelungan karo bocah cilik utawa ngeterake bocah sing luwih tuwa, ing 10 taman tema paling apik ing dhaptar duwe atraksi paling apik kanggo kabeh umur.

Berlin menyang Aachen Kanthi Sepur

Frankfurt menyang Cologne Kanthi Sepur

Dresden menyang Cologne Kanthi Sepur

Aachen menyang Cologne Kanthi Sepur

 

kene ing Simpen Sepur, kita bakal seneng mbantu sampeyan ngrancang perjalanan menyang “10 Taman Tema Paling apik ing Eropa”.

 

 

Apa sampeyan pengin masang postingan blog "10 Taman Tema Paling Apik ing Eropa" menyang situs sampeyan? Sampeyan salah siji bisa njupuk foto lan teks kita lan maringi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-theme-parks-europe%2F%3Flang%3Djw Nyawang- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)