Waktos Maca: 8 menit(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 08/01/2021)

Salah sahiji liburan kulawarga anu paling pikaresepeun nyaéta perjalanan anu pikaresepeun pikeun salah sahiji taman téma pangsaéna di Éropa. Ngan di Perancis, Anjeun bakal boga 3 taman téma endah, sareng kami parantos milih-milih éta 10 taman tema pangsaéna di Éropa pikeun perjalanan kulawarga anjeun salajengna. Roller rollercoaster pangsaéna sadunya, leuweung enchanted, lemahna gaib, peri, sareng atraksi waktos-perjalanan, anu ngantosan anjeun, ti Perancis ka Austria sareng Inggris.

angkutan rail geus cara paling ramah lingkungan jeung perjalanan. artikel ieu ditulis ngadidik ngeunaan Travel Train na ieu dijieun ku Simpen A Train, Tiket Karéta Anu Pang Murahna Di Éropa.

 

1. Europa-Park Di Karat Jérman

Taman téma pangageungna di Jérman, Taman hiburan Europa ngagaduhan langkung ti 100 atraksi. Europa-Park mangrupikeun taman hiburan kadua anu kawéntar di Éropa, saatos Disneyland di Paris. Upami murangkalih anjeun resep kana rollercoasters, maka aranjeunna bakal ngagaduhan ledakan dina 13 rollercoasters di taman.

Upami anjeun ngarencanakeun perjalanan ka Strasbourg, maka anjeun kedah ngarencanakeun sahenteuna 2 dinten kanggo Europa-Park. This is due to the number of exciting attractions already mentioned, sareng acara tambahan anu saé. The youngest will enjoy an enchanting elf ride, sareng sirkuit Big-Bobby-Car pikeun supir balap anu hoyong, sedengkeun murangkalih sepuh sareng sepuh bakal ditiup jauh di Blue Blue Mega coaster di bentang Islandia.

Sumawona, lamun anjeun memang ngarencanakeun kunjungan panjang, maka anjeun tiasa cicing di salah sahiji hotél di lokasi. Ku cara ieu anjeun tiasa nyandak kalolobaan kunjungan anjeun ka Éropa-Park, sareng ngalaman sagala bidang-wilayah: Ti Adventureland di Afrika dugi ka leuweung Enchanted Grimm.

Kumaha Cara Di Europa-Park?

Europa-Park ngeunaan 3 jam ti Frankfurt, sareng anjeun tiasa ngahontal ku perjalanan karéta meuntas Jérman ka Ringsheim. Saterusna, anjeun tiasa nyéwa mobil atanapi transfer beus.

Cologne ka Frankfurt Kalayan Train

Munich ka Frankfurt Kalayan Train

Hanover ka Frankfurt Kalayan Train

Hamburg ka Frankfurt Kalayan Train

 

Geser cai Europa-Park

 

2. Disneyland Paris Perancis

Éta panginten taman téma anu paling kasohor di urang 10 taman tema pangsaéna dina daptar Éropa, Disneyland di Paris mangrupikeun paporit diantara para pengunjung sagala umur. Karakter menawan tina carita Disney favorit urang sepanjang waktos, narik jutaan pengunjung unggal taun.

Disneyland aya di kota Chessy, di Perancis. Éta tempat pikeun studio Walt Disney sareng taman wisata, dimana anjeun tiasa ngalangkungan dongéng, sareng sadaya impian budak leutik anjeun janten kanyataan. Dunya Walt Disney hirup, dina atraksi endah pisan, sareng acara sapertos labirin Alice sareng acara 4D Mickey.

Anjeun tiasa manjangkeun sihir ieu dugi ka sabtu minggu, sareng cicing di hotél Disney, atanapi hotél mitra anu ngan ukur shuttle gratis ti Disneyland.

Kumaha carana dugi ka Disneyland?

Disneyland ngan saukur 20 menit jauh ti Paris. Anjeun tiasa langsung dugi ka dieu ti bandara Paris, atanapi stasiun karéta Marne-la-Vallee / Chessy.

Amsterdam ka Paris Kalayan Karéta

London ka Paris Kalayan Karéta

Rotterdam ka Paris Kalayan Karéta

Brussel ka Paris Kalayan Karéta

 

Istana Disneyland Paris

 

3. Taman Téma Prater Viennese Di Austria

Prater Wien mangrupikeun taman téma pangsaéna di Austria, sareng salah sahiji 10 taman tema pangsaéna di Éropa. Kulawarga anjeun bakal ngagaduhan waktos anu luar biasa dina seueur rollercoasters liar, sareng atraksi kanyataan virtual, sapertos Dr.. Archibald.

Salaku tambahan, aya lebet-mobil, istana angker, sareng ka luhur sadayana, raksasa Ferris Wheel di Austria. Kabayang grand Ferris ieu kabuka sapanjang taun sareng mangrupikeun salah sahiji Tengara luhur Wina.

Kumaha Carana Ka Taman Téma Prater Wina?

The Prater Taman kaulinan perenahna di distrik ka-2 Wina, sareng anjeun tiasa ngahontal éta ku taksi atanapi subway ti pusat kota.

Salzburg ka Wina Kalayan Karéta

Munich ka Wina Kalayan Karéta

Graz ka Wina Kalayan Karéta

Iraha ka Wina Kalayan Karéta

 

Taman Téma Prater Viennese Di Roda Badé Austria

 

4. Gardaland Italia

Sakumaha anjeun panginten mendakan, Gardaland perenahna caket Danau Garda di Itali. Salaku taman téma anu tempatna caket cai, taman tema Gardaland ngagaduhan seueur cai rides anu pikaresepeun, siga parahu Colorado, sareng leuweung geledegan.

Salaku tambahan, Gardaland ogé ngagaduhan akuarium kahirupan laut tangtosna, ti 13 daérah anu ditéma, jeung 100 jenis. Henteu asa-asa, murangkalih anjeun bakal leres-leres kapincut handapeun laut, sareng moal kantos hoyong angkat.

Sabalikna, upami anjeun sadayana ngeunaan adrenalin, then you’d love the thrilling Blue Tornado rollercoaster.

Kumaha Candak Ka Taman Tema Gardaland?

Anjeun tiasa ngalatih karéta Trenitalia ti Venice ka stasiun Peschiera del Garda, teras angkat ka Gardaland.

Milan ka Venice Kalayan Train

Florence ka Venice Kalayan Train

Bologna ka Venice Kalayan Train

Treviso ka Venice Kalayan Train

 

Gardaland Italia supa barudak

 

5. Efteling Park Walanda

Taman tema Efteling mangrupikeun salah sahiji 10 taman tema pangsaéna di Éropa. Dongeng anu urang sadayana tumuh dina kahirupan di tempat wisata Efteling sareng leuweung enchanted, ti Hans Christian Andersen ka Brothers Grimm.

Fata Morgana bakal nyandak anjeun ka Jauh Jauh sareng lahan-lahan di Sultans, sedengkeun coaster cai sareng coaster uap bakal nyandak anjeun ngalangkungan impian liar anjeun. Dunya peri ngantosan anjeun pikeun kapal numpak dina Droomvlucht poék sareng misterius.

Henteu aya kecap anu cekap pikeun ngajelaskeun sihir taman téma Efteling pikeun sakumna kulawarga, janten anjeun ngan saukur kedah nyayogikeun taman téma ieu nalika liburan di Walanda.

Kumaha Cara Ngalangkungan Taman Tema?

Anjeun tiasa naek karéta ti Amsterdam ka 's-Hertogenbosch, terus beus langsung ka taman téma Efteling.

Brussel ka Amsterdam Kalayan Karéta

London ka Amsterdam Kalayan Karéta

Berlin ka Amsterdam Kalayan Karéta

Paris ka Amsterdam Kalayan Karéta

 

 

6. Taman Tema Legoland Di Windsor UK

Nalika sadaya tempat wisata sadayana lego-made, taman téma ieu mangrupikeun surga anu sanés pikeun murangkalih. Taman hiburan Legoland di Windsor didamel kanggo murangkalih sakitar sistem cocooan Lego.

kituna, unggal rollercoaster tunggal, parahu, sareng karéta didamel potongan lego ageung. Taman téma anu saé ieu di Inggris aya di Berkshire sareng ngan satengah jam ti London.

Kumaha Cara Candak ka Taman Tema Legoland Di Windsor?

Anjeun kedah naék karéta ti London Paddington ka Windsor & Eton Tengah kalayan sambungan, atanapi ngalatih langsung ti London Waterloo. Saterusna, aya beus shuttle ti unggal stasiun karéta ka Legoland.

Amsterdam Ka London Kalayan Karéta

Paris ka London Kalayan Karéta

Berlin ka London Kalayan Karéta

Brussel ka London Kalayan Karéta

 

Taman Tema Legoland Di Windsor UK

 

7. Taman Tema Asterix Di Perancis

Bisi anjeun henteu terang, Parc Asterix dumasarkeun kana séri buku komik anu kawéntar ku Albert Uderzo sareng Rene Goscinny, Asterix. kituna, deukeut ka 2 juta pangunjung mikaresep kaajaiban taman hiburan kadua pangageungna di Perancis. Anu kahiji tangtosna nyaéta Disneyland gaib.

Di taman hiburan Asterix anjeun tiasa mendakan Discobelix anu hébat sareng gaduh waktos anu super berputar-putar, minuhan lauk lumba-lumba sareng sato sanésna di Kampung Gaulois, sareng tangtosna nikmati obyek wisata anu menarik.

Kumaha Kéngingkeun Taman Asterix?

Taman téma Asterix hungkul 30 menit ti Paris dina jalur B dina karéta RER ti Paris Gare du Nord. Teras anjeun turun di Charles de Gaulle 1 palabuan udara, sareng nuju kana shuttle park.

 

Taman Tema Asterix Di rollercoaster Perancis

 

8. Taman Futuroscope Di Perancis

Nari kalayan robot, waktos perjalanan, sareng ngumbara ka 4 juru bumi luhurna luhur, Taman tema futuroscope teu aya di dunya ieu. Taman téma anu endah ieu aya di daérah Nouvelle-Aquitaine anu éndah di Perancis.

Futuroscope ngagabungkeun daya tarik indera sareng sains sareng bakal janten pangalaman anu pikaresepeun sareng pendidikan pikeun sakumna kulawarga.

Kumaha Cara Candak ka Taman Tema Futuroscope?

Anjeun tiasa dugi ka taman téma Futuroscope anu luar biasa ku Eurostar ka Lille atanapi Paris, sareng robih kana TGV.

Paris ka Rouen Kalayan Karéta

Paris ka Lille Kalayan Karéta

Rouen ka Brest Kalayan karéta

Rouen ka Le Havre Sareng Karéta

 

Taman Téma Futuroscope Di gedong Perancis Kaca

 

9. Chessington World Of Adventures Theme Park Di Inggris

Chessington World of Adventures di Inggris mangrupikeun taman bertema safari. Ieu ngandung harti yén aya kunjungan kulawarga ka taman hiburan Chessington ngajantenkeun petualangan kulawarga ka dunya sato liar anu misterius sareng narik ati sareng di seberang Afrika.

Salian ti petualangan liar, anjeun tiasa nampi panginepan di hotél bertema Safari sareng Azteca, sareng manjangkeun waktos tetep anjeun. janten, lamun anjeun kana petualangan liar, anjeun bakal gaduh waktos anu endah di peuntas taman dina rangers leuweung, Batu macan, sareng rakit walungan.

Dunya petualangan Chessington dirancang pikeun kulawarga petualangan, sareng anjeun pasti ngagaduhan waktos hirup anjeun.

Kumaha Cara Caturington World Of Adventures?

Taman tema liar Chessington nyaéta 35 menit ti pusat London ku karéta. janten, anjeun tiasa nyandak jalan tol Kidul-Kulon ti Waterloo ka stasiun Chessington South.

 

Chessington World Of Adventures Theme Park Di Inggris

 

10. Taman Tema Fantasialand Di Jérman

Dina Fantasialand implengan sadayana barudak janten kanyataan di 6 dunya megah. Di unggal dunya, anjeun tiasa nampi tunggangan anu paling matak, sareng pemandangan cahaya sareng warna.

janten, naon anu ngajantenkeun Fantasialand salah sahiji taman téma pangsaéna di Éropa? Pulo Cina, Méksiko, Aprika, Berlin, Wuze Town, karajaan misteri, sareng Rookburgh, kalayan daya tarik anu luar biasa di unggal dunya. Ti Hideung Mamba dugi ka Taron anu kawéntar, tunggang gunung ieu bakal niup anjeun.

Kumaha Cara Candak ka Fantasialand?

Anjeun tiasa nyandak shuttle ti stasiun karéta Bruhl. Fantasialand perenahna di Bruhl, ngan 2o menit ti Cologne.

Pikeun nyimpulkeun fun ieu, Pikiran Éropa anu paling caang parantos nyiptakeun taman téma anu paling endah di dunya. Naha anjeun iinditan sareng balita atanapi nyandak murangkalih anu langkung lami pikeun petualangan, éta 10 taman tema pangsaéna dina daptar kami ngagaduhan atraksi anu paling saé pikeun sadaya umur.

Berlin ka Aachen Sareng Karéta

Frankfurt ka Cologne Kalayan Train

Dresden ka Cologne Kalayan Karéta

Aachen ka Cologne Kalayan Karéta

 

Ieuh di Simpen A Train, kami bakal senang ngabantosan anjeun ngarencanakeun perjalanan anjeun ka “10 Taman Téma Pangsaéna Di Éropa”.

 

 

Naha anjeun badé masang tulisan blog kami "10 Taman Téma Pangsaéna Di Éropa" kana situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-theme-parks-europe%2F%3Flang%3Dsu Nyawang- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)