(Paling Keri Dianyari On: 06/11/2019)

Nalika nerangake ngunjungi huruf paling misuwur Eropah, London punika temtu ing ndhuwur dhaptar pesenan saben wisata lan ana akeh Iku Apa ing london. Iku tak dawa, Sajarah narik; landmark ayu lan pandelengan; lan wonten kathah barang-barang apa ana. Apa sampeyan sing gampang-going wisata sing kepengin kanggo njaluk ngerti lokal budaya, utawa ngumbara looking kanggo kasenengan, London wis soko ing nyimpen kanggo kowe.

mesthi, liyane saka ngerti bab apa ing London, iku uga penting kanggo tokoh metu logistics saka travel. Njupuk ana dening Sepur iku salah siji opsi alam paling, utamané yen sampeyan lagi lelungan saka kutha Eropa kaya Paris, Amsterdam, utawa Berlin. Punika ringkesan aktivitas London lan sepur sing bakal mbantu rencana vacation:

 

Iku Favorite kita in London

london wheel

 

Ing kutha gedhe minangka London, narrowing mudhun dhaptar aktivitas kanggo sawetara opsi meh mokal. Sampeyan ora bakal ndeleng kabeh pandelengan lan nyekel kabeh pengalaman London asli sak riko. Makane disaranake nyetel prioritas ing advance.

Kanggo sing sing katon kanggo Things To Do in london sing duwé pranala menyang shopping, pasar beda bakal murup riko. Jiroh asli, pangan lokal? Priksa metu Market Borough lan sampel sawijining ditresnani gastronomic, utawa mangan ing salah siji saka restoran toko. Yen sampeyan lagi liyane ing swasana ati kanggo sawetara department store shopping, Liberty iku panggonan kang gedhe. Utawa, pindhah mburu sawetara Antik kelangan ing Market portobello Road.

Yen trip kanggo London wis luwih saka karakter pendidikan, visit sawetara saka hot spot budaya saka kutha. Saka nekani reconstruction Shakespeare Globe kanggo Learning bab Menara London, sampeyan bakal duwe kathah apa. Kita uga nyaranake nglaras seni kontemporer ing Tate Modern ing Bank South, uga ngunjungi Southbank Centre.

Utrecht kanggo London Trains

Antwerp kanggo London Trains

Strasbourg kanggo London Trains

Luksemburg London Trains

 

Eat well is part of the Things To Do in london

Njupuk kanggo London dening Train saka Paris, Amsterdam, lan Berlin

Sampeyan bisa tekan London saka Paris, Amsterdam, lan Berlin gampang liwat Eurostar, Intercity lan Thalys sepur. Sawetara tujuan miwiti bakal duwe cara liyane alam saka sik njongko London saka liyane. Tuladhane, sampeyan bisa numpak sing Eurostar dhuwur-kacepetan langsung olahraga kanggo London saka Paris, lan ana ing sethitik liwat rong lan setengah jam.

Nalika nerangake lelungan kanggo London saka Amsterdam lan Berlin, saka Amsterdam, sampeyan bisa njupuk Eurostar langsung utawa pilihan liyane apik ngatur kanggo pisanan kanggo Brussels liwat Thalys lan banjur numpak Eurostar ing Brussels kanggo London. ing lelampahan Butuh-kira patang jam cara sing lan cara paling cepet tekan London saka Amsterdam dening Sepur.

Njupuk kanggo ibukutha UK saka Berlin dening Sepur bakal mbutuhake loro owahan. Ing sikil Final lelampahan padha saka Amsterdam, lan banjur munggah pesawat ing Eurostar. Nanging, pilihan liyane kanggo olahraga travel from Berlin kanggo Cologne, ngendi sampeyan bakal numpak sepur kanggo Brussels. Iku lelampahan Sepur cepet saka Berlin kanggo London lan njupuk sethitik kurang banjur 10 jam lan sampeyan bisa nindakake kabeh sing sinau bab apa ing London.

Amsterdam kanggo London Trains

Rotterdam kanggo London Trains

Paris kanggo London Trains

Brussels kanggo London Trains

 

 

Siap Njaluk London?

Yen sampeyan wis mutusaké apa iku favorit apa ing London bakal, sampeyan mung kudu nggawe lelampahan! Njupuk ana dening Sepur gampang, supaya pindhah lan Book kursi kanggo vacation Fantastic.

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki, utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/best-things-to-do-london/ - (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)