(Last Updated On: 12/10/2019)

Lamun datang ka ngadatangan gede kawentar Éropa urang, London téh undoubtedly di luhur daptar kahayang unggal wisata sarta aya loba Hirup Ka Naha di bogor. Hayu urang meunang panjang, sajarah matak; ciri geulis tur wisata; tur aya nyatu hal pikeun ngalakukeun aya. Naha anjeun hiji gampang-akang nu pelesir who wants to dibere nyaho nu lokal kabudayaan, atawa hiji ngalalana pilari pikagumbiraeun, London boga hal di toko keur anjeun.

Tangtosna, lian ti nyaho ngeunaan hal mun di London, éta ogé penting pikeun angka kaluar teh logistik lalampahan anjeun. Lalaki aya ku karéta téh salah sahiji pilihan alam paling, utamana lamun keur iinditan ti kota Éropa utama kawas Paris, Amsterdam, atanapi Berlin. Di dieu Éta tinjauan kagiatan London sarta karéta anu bakal nulungan urang rencanana pakansi:

 

Hirup Paporit urang pikeun Naha di London

london wheel

 

Dina kotana sakumaha badag salaku London, narrowing handap daptar kagiatan pikeun sababaraha pilihan ampir teu mungkin. Anjeun moal ningali sagala wisata sarta nyekel sagala pangalaman London otentik mangsa salah mangga buka. Kusabab kitu urang nganjurkeun netepkeun prioritas Anjeun sateuacanna.

Pikeun maranéhanana anjeun anu néangan Hirup Ka Naha di bogor nu aya patalina jeung balanja, pasar béda bakal nyorot ngeunaan kadatangan anjeun. Anjeun pilari asli, dahareun lokal? Pariksa Market Borough jeung sampel na nikmat gastronomic, atanapi tuang di salah sahiji réstoran caket dieu. Mun anjeun geus leuwih dina haté pikeun sababaraha department store balanja, Liberty mangrupakeun tempat hébat. Alternatipna, balik moro pikeun sababaraha antik tiis dina Pasar Portobello Jalan.

Mun lalampahan anjeun ka London boga leuwih ti hiji karakter atikan, didatangan sababaraha hotspot budaya kota. Ti attending rekonstruksi Shakespeare urang Globe mun diajar ngeunaan Tower of London, Anjeun bakal boga nyatu ulah. Urang ogé kukituna nyarankeun ngarasakeun seni kontemporer di Tate Modern dina Bank Selatan, kitu ogé ngadatangan Southbank Center.

Utrecht ka London Kareta

Antwerp ka London Kareta

Strasbourg ka London Kareta

Luksemburg ka London Kareta

 

Eat well is part of the Things To Do in london

Meunang London ku Train ti Paris, Amsterdam, sarta Berlin

Anjeun tiasa ngahontal London tina Paris, Amsterdam, jeung Berlin gampang via Eurostar, Intercity na Thalys karéta. Sababaraha maksud dimimitian kudu cara leuwih alami ngahontal London ti batur. Salaku conto, anjeun tiasa dewan a Eurostar-speed tinggi langsung ngalatih ka London ti Paris, na jadi aya dina saeutik leuwih dua satengah jam.

Lamun datang ka iinditan ka London ti Amsterdam tur Berlin, ti Amsterdam, anjeun bisa nyokot Eurostar langsung atanapi pilihan sejen alus ngalakukeunana heula dibere Brussel via Thalys lajeng dewan Eurostar di Brussel ka London. The perjalanan Butuh ngeunaan opat jam cara nu na nyaeta jalan panggancangna ngahontal London ti Amsterdam ku karéta.

Meunang ibukota Inggris ti Berlin ku karéta bakal merlukeun dua parobahan. Leg ahir perjalanan sarua ti Amsterdam, lajeng kosan di Eurostar. Sanajan, pilihan séjén nyaéta pikeun ngalatih perjalanan ti ti Berlin anu Cologne, dimana anjeun bakal dewan saruntuyan ka Brussel. Ieu téh mangrupa lalampahan karéta panggancangna ti Berlin ka London sarta nyokot saeutik kirang lajeng 10 jam lajeng Anjeun bisa ngalakukeun sagala hal nu diajar ngeunaan hal mun di bogor.

Amsterdam ka London Kareta

Rotterdam ka London Kareta

Paris ka London Kareta

Brussel ka London Kareta

 

 

Siap Cokot ka London?

Lamun geus mutuskeun naon hal favorit anjeun pikeun ngalakukeun di London bakal, Anjeun ngan perlu sangkan perjalanan! Lalaki aya ku karéta gampang, jadi balik na buku korsi Anjeun pikeun pakansi hebat.

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalayan link mun pos blog ieu, atawa anjeun klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/best-things-to-do-london/ - (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)

  • Lamun hayang jadi nanaon jeung pamaké anjeun, anjeun bisa pituduh aranjeunna langsung kana kaca pilarian kami, dina link ieu anjeun bakal manggihan nu pang populerna karéta ruteu urang – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – jero anjeun boga tumbu kami kalawan / en / tapi anjeun bisa ngarobahna ka / fr / atawa / de / atawa / eta / na basa leuwih