(Paling Keri Dianyari On: 15/09/2019)

Eropah iku smorgasbord seni, Sajarah, lan budaya. Ana surprise banjur iku utama ing angslup paling. ing Simpen A Train, kulo Sepur iku kabeh babagan lelampahan, ora tansah panggonan. dadi, lungguhan lan ngendhokke lan disiapake. Iki wis arep dadi riyaya Photographic sing paling nitih sepur ing Eropah.

 

Kick daftar nitih Sepur paling apik ing Eropah, kita milih unorthodox – Kroasia

Where sampeyan ora bisa nyekel sak klebatan ayu saka jendhela Sepur nalika ngunjungi Croatia. Croatia iki uga dikenal kanggo dheweke apik tenan lan angslup semanak, supaya priksa manawa sampeyan duwe kamera siap sing lagi bound kanggo golek Best Sepur nitih ing Eropah sak sunset kene.

 

GERMANY

Nalika sampeyan mikir Jerman, sampeyan ora mikir iku gadhah paling Sepur nitih ing Eropah sak angslup, nanging sampeyan bakal pleasantly kaget ing apa wis kanggo kurban. Sampeyan uga njaluk pamanggih saben dina saka Garden Inggris ing Munich. Mikir langit cloudless lan kutha skyline ayu.

Jerman uga nawakake sepur wengi ing ngono sampeyan pengin terus menyang sunset karo lelampahan Sepur Panjenengan.

Berlin kanggo Trains Munich

Frankfurt kanggo Trains Munich

Wina kanggo Trains Munich

Stuttgart kanggo Trains Munich

 

lelampahan sunset paling Sepur nitih ing Eropah

Sardinia, ITALY

Iki salah siji saka Rahasia paling-katahan! lan salah siji sing paling nitih sepur ing Eropah, Kutha iki dumunung ing teluk ing Sardinia pantai kulon, Italia. S'Archittu punika satunggiling resort segara cilik kanggo mung sing ing ngerti! Pantai utama mesthi soko kanggo Marvel ing, nanging supaya manawa sampeyan njupuk selasar paving-dibenturi watu sethitik kurang kesah. Sampeyan bakal mungkasi munggah ing apa permata nyata saka desa: arch watu gamping leveled dening tumindak pancet segara. Apa segara kalem, kaya iku biasane ing panas, utawa atos, khas wektu mangsa, Sunset in S'Archittu tansah alesan kanggo ngendhokke lan njupuk wektu kanggo mentheleng ing.

Olbia kanggo Trains Cagliari

Cagliari kanggo Trains Olbia

Sassari kanggo Trains Olbia

Olbia kanggo Trains Sassari

 

 

negara kita pungkasan kanggo nitih Sepur Best ing Eropah, Tuscany, ITALY

Wonten alesan kok "wonten ing Tuscan sun" kuwi tembung umum. Lampu ing Tuscany punika saestu luar biasa. Iku mung wis dadi ing daftar Best Sepur nitih ing Eropah sak sunset. Nyana awe-dungkaping angslup wayah bengi. Couple this with Vineyards, desa quirky, pesisir nggumunke, lan landmark sajarah lan sampeyan duwe resep kanggo Piandel murni.

Milan kanggo Trains Siena

Florence kanggo Trains Siena

Naples to Trains Siena

Roma kanggo Trains Siena

 

tuscany antarane paling nitih sepur ing Eropah

 

Priksa manawa mung badhan punika gadhah kamera utawa app telpon siap ing wektu kanggo njupuk ing kaendahan sing Eropah mawutaknà. Book your best train rides in Europe with us at SaveaTrain.

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita ing situs, banjur klik kene: http://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/best-train-rides-europe-sunset/ - (Gulung mudhun kanggo ndeleng Embed Code)