(Paling Keri Dianyari On: 08/07/2019)

Nalika ing panelusuran paling toko vintage ing Eropah, sampeyan ora mung ing jaga kanggo sing bêsik langgeng. Sampeyan lagi uga njupuk trip mudhun lane memori lan Sajarah Njelajah. A nyimpen Vintage akin kanggo fashion museum, indikatif budaya kutha lan Sajarah. We tresna Njelajah kutha anyar lan macem dening Sepur, lan nemokake sandhangan unik lan langgeng iku salah siji cara sing nyenengake mengkono iku. Kene toko Vintage paling apik ing Eropah lan carane njaluk ana dening Train.

 

toko Vintage paling apik ing Eropah Paris: Free P Star

Best Vintage store Free P Star Paris France

 

Minangka ibukutha paling kerep dibukak kapindho Eropah, Paris disambungake banget lan uga diakses. Lelungan bisa njaluk Paris gampang dening Sepur saka negara-negara tanggané paling kayata Belgium, bongso Spanyol, Holland, UK, Jerman, antara liya nggunakake SaveATrain.

Sawise sampeyan wis hopped mati Sepur, kita kawitan mandeg bakal kanggo mbebasake P Star. yen, kaya kita, sampeyan pacangan saka kabeh iku retro, banjur ora jaunt kanggo ibukutha fashion Eropah bakal lengkap tanpa mandeg menyang apik semrawut Free P Star. Boten kados toko vintage liyane ing Paris, FREE'P'STAR ora mung ngedol sandhangan liya-tangan Prancis. Padha ngedol sandhangan liya-tangan saka Amerika Serikat banget lan kadhangkala malah gaweyan anyar digawe saka sandhangan lawas. Ana sawetara ageng diregani banget kompetitif sandhangan Vintage lan aksesoris saka 70s’ tengen kanggo liwat abad 21.

Toja karo bolong mutiara Vintage kanggo lanang lan wadon, nyimpen iku pokok pindhah-kanggo kanggo tumbas liya-tangan Veteran sing gelem dig jero kanggo entuk Ketemu modern sing.

Dijon to Paris Trains

Reims kanggo Paris Trains

Lille kanggo Paris Trains

Lawatan ke Paris Trains

 

 

toko Vintage Best in Berlin: Sing Blackbird

Best Vintage store Sing Blackbird berlin

 

Sampeyan bisa tekan Berlin saka kabeh pituduh dening nggunakake InterCityExpress cepet, Intercity, EuroCity, lan Trains InterRegio. Stasiun tengah anyar Berlin Hauptbahnhof ing jantung Berlin dibuka ing 2006 lan konsep anyar kanggo railways lan stasiun ing Berlin iki diinstal. Kabeh stasiun sepur sing uga disambungake menyang Sistem angkutan publik, supaya nggawe dalan ana super gampang, lan terjangkau yen sampeyan nggunakake Simpen A Train mesthi.

Nalika Paris uga salah siji panggonan sing paling kerep dibukak ing Eropah, kita mikir Berlin ngarep kanggo sawetara saka gaya street swankiest ing Eropah. Iku ora surprise banjur, sing Berlin brimming karo sawetara saka toko Vintage paling apik ing Eropah. Salah favorit pribadi kita kang Sing Blackbird. Dumunung ing distrik arty saka Neukölln ing Surgo liya-tangan nggabungke koleksi mileh sawijining apparel Vintage karo cafe sing duwe spesialisasi ing pangan vegan. We aran iki menehi iku pinggiran nyata lan liyane alesan kanggo tetep lan toko, lan mangan! Wis mirage saka bagéyan Desainer saka 70s’ kanggo 90s’ uga ngruwat gawenan tangan sedhep, Sing Blackbird iku pamenang kanggo kabeh fashionistas foodie!

Bremen to Berlin Trains

Leipzig kanggo Berlin Trains

Hanover kanggo Berlin Trains

Hamburg kanggo Berlin Trains

 

 

toko Vintage Best in Amsterdam: zipper

ZIPPER shop amsterdam

 

Aja fooled dening pengaruh pisanan. toko iki katon cilik saka njaba, nanging yen lumaku liwat lawang, sampeyan bakal pengalaman Piandel langsung. Sampeyan bakal nemokake salah siji saka toko liya-tangan paling gedhé ing Amsterdam nampilaken loro jubin cavernous crammed kebak sandhangan Vintage, dipisahake dening aula darmabakti kanggo aksesoris.

nyimpen tansah restocks lan tansah seger lan anyar. Malah sanadyan pilihan sawijining gerakane karo ebb-lan-aliran fashion kontemporer, zipper tansah tansah rak-rak sawijining bek karo Evergreen item kayata jeans, Jaket tentara, lan shirts flannel.

Brussels kanggo Amsterdam Trains

London menyang Amsterdam Trains

Berlin kanggo Amsterdam Trains

Paris kanggo Amsterdam Trains

 

toko Vintage Best in Barcelona: lan Swing

Le Swing barcelona

 

Ngadeg metu minangka kutha budaya saka Catalonia, Barcelona wis avant-garde lan durung liya aran. Aturan bangunan modern, edifices abad tengah, masakan Creative, lan buzzing Nightlife. Barcelona iku salah siji saka ndhuwur tujuan wisata Eropah. Lan wiwit kita arep menyang Summer, iku bab kanggo njaluk super sibuk. Supaya priksa manawa sampeyan buku karcis sepur Panjenengan Awal ing SaveATrain. Ora mung iku Barcelona ngarep kanggo sawetara saka toko Vintage paling apik ing Eropah, nanging uga salah siji saka Summer paling populer liburan tujuan. Ing antarane mangan éca tapas lan penyamakan ing salah siji saka akeh pesisir, njupuk wektu kanggo ngunjungi lan Swing. Butik Vintage nggantheng iki dumunung ing wilayah Lair trendi. Kapenuhan desainer busana tangan-milih, tas, perhiasan lan shoes, nyimpen snazzy iki saham klambi khusus Vintage saka saben dasawarsa ing abad kaping-20.

Yen kemewahan iku bab, sampeyan wis teka menyang Panggonan tengen. lan Swing fitur bêsik retro saka Chanel, Yves Saint Laurent, lan Kristen Dior, nggawe panggonan sampurna kanggo toko yen pengin inject sawetara pizzazz menyang lemari klambi mangsa iki.

Geneva: The Vet 'Shop

Best Vintage stores in geneva

 

Geneva iku sawijining kutha ngimpi thanks kanggo setelan unik lan tampilan banget saka Mont Blanc-. Pucuk paling dhuwur ing Eropah. ing deso, Panggonan sampurna kanggo kegiyatan, mung sawetara menit adoh saka kutha. Geneva is the best starting point to visit the rest of Swiss thanks kanggo sambungan transportasi umum banget numpak sepur.

Sampeyan bisa uga mikir .... Sing becik info lan kabeh, nanging ana ing ngendi sandhangan ing, girl?! Aku ngerti, Geneva bisa uga ora dikenal minangka kutha thrifty, nanging apa sing wis tak kita. Sift metu mutiara didhelikake kanggo sing kaya iki. Kanggo awis nyenyet lelungan looking kanggo munggah game Vintage sing tanpa gadhah kanggo ngedol nyawa, The Vet 'Shop ing Geneva cara maju!

Part of Red Cross Swiss, nyimpen Vintage luwih fashion mengorientasikan saka mitra toko amal sawijining. Iku istimewa sadean tangan-ngangkat sandhangan retro saka merek apik kayata Lolita lan Celine. dadi, apa sing lagi pacangan fashion liya-tangan kanggo sopan, alasan politik utawa ekonomi, deloken The Vet 'Shop. Ora mung ing neruske menyang ngewangi sing ing perlu nanging uga alternatif olèh prices langit-dhuwur saka kutha Swiss!

Lyon kanggo Trains Geneva

Zurich kanggo Trains Geneva

Paris kanggo Trains Geneva

Bern kanggo Trains Geneva

 

Siap kanggo lemari klambi anyar snazzy? Simpen awis kanggo sandhangan lan buku karo SaveATrain. Ora didhelikake Fees lan sampeyan kanggo buku karo ease! 😎

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita dhateng situs, sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki, utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/best-vintage-stores-europe/- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)

  • Yen sampeyan pengin dadi apik kanggo kedhaftar, sampeyan bisa nuntun wong-wong mau langsung menyang kaca search, ing link iki sampeyan bakal nemokake paling populer Sepur rute kita – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – nang sampeyan duwe pranala kita karo / en / nanging sampeyan bisa ngganti menyang / fr / utawa / de / utawa / iku / lan basa liyane