(Last Updated On: 08/07/2019)

Nalika di pilarian teh pangalusna toko vintage di Éropa, anjeun moal ukur dina lookout pikeun maranéhanana potongan timeless. Nu nuju ogé nyokot perjalanan handap jalur memori sareng sajarah Ngalanglang. A toko vintage nyaeta Akın mun fashion a musium, indicative of budaya hiji kota sarta jujutan. Urang sunda Ngalanglang dayeuh anyar jeung seru ku karéta, sarta nyungsi pakean unik tur timeless mangrupa salah sahiji cara fun ngalakonan eta. Di dieu nu toko Vintage pangalusna di Éropa sarta kumaha carana meunang aya ku Train.

 

toko Vintage pangalusna di Éropa Paris: Bébas P Star

Best Vintage store Free P Star Paris France

 

Salaku ibu kota paling dilongok kadua Éropa, Paris disambungkeun kacida alusna sarta bisa diasupan. Travelers bisa meunang ka Paris gampang ku karéta ti nagara tatangga paling kayaning Bélgia, Spanyol, Holland, Inggris, Jérman, diantarana ngagunakeun SaveATrain.

Sanggeus anjeun hopped kaluar karéta nu, kahiji urang eureun bakal bébas P Star. upami, kawas kami, anjeun lover ngeunaan sagala hal retro, lajeng euweuh jaunt ka ibukota fashion Eropa bakal lengkep tanpa meungpeuk jeung wonderfully kacau Bébas P Star. Teu kawas toko vintage lianna di Paris, FREE'P'STAR henteu ngan ngajual baju kadua leungeun Perancis. Aranjeunna ngajual baju kadua leungeun ti Amérika Serikat teuing sarta kadangkala malah kreasi anyar dijieun tina garments heubeul. Aya rupa-rupa badag dibanderol pisan competitively pakean vintage jeung asesoris ti 70an’ katuhu ngaliwatan ka abad 21.

Overflowing ku bolong of gems vintage pikeun lalaki sarta awéwé, toko teh pamungkas buka-mun keur shoppers kadua leungeun Samaun anu daék pikeun ngagali jero earn manggih fashionable maranéhna.

Dijon ka Paris Kareta

Reims ka Paris Kareta

Lille jeung Paris Kareta

Tur nepi ka Paris Kareta

 

 

toko Vintage pangalusna di Berlin: Sing saha manuk hideung

Best Vintage store Sing Blackbird berlin

 

Anjeun tiasa ngahontal Berlin ti arah ku ngagunakeun InterCityExpress gancang, InterCity, EuroCity, na Kareta InterRegio. Stasiun sentral anyar Berlin Hauptbahnhof di jantung Berlin ieu dibuka taun 2006 sarta konsép anyar pikeun karéta jeung stasion di Berlin ieu dipasang. sadaya stasiun karéta aya ogé disambungkeun ka Sistim angkutan umum, sangkan nyieun cara anjeun aya super gampang, jeung affordable lamun nuju ngagunakeun Simpen A Train tangtosna.

Bari Paris bisa jadi salah sahiji tempat paling dilongok di Éropa, urang pikir Berlin anu imah sababaraha gaya jalan swankiest di Éropa. Ieu aya kejutan lajeng, yén Berlin anu brimming kalawan sababaraha toko Vintage pangalusna di Éropa. Salah sahiji paporit pribadi urang keur Sing saha manuk hideung. Lokasina di kacamatan arty tina Neukolln nu Haven kadua leungeun ngagabungkeun kempelan eclectic miboga apparel vintage sareng cafe nu specializes dina dahareun vegan. Simkuring ngarasa ieu méré hiji ujung nyata jeung deui alesan tetep na toko, jeung dahar! Mibanda mirage tina potongan desainer ti 70an’ ka 90an’ kitu ogé Ngaruwat handmade ngeunah, Sing saha manuk hideung nyaéta meunangna pikeun sakabéh fashionistas foodie!

Bremen ka Berlin Kareta

Leipzig ka Berlin Kareta

Hanover jeung Berlin Kareta

Hamburg ka Berlin Kareta

 

 

toko Vintage pangalusna di Amsterdam: seleting

ZIPPER shop amsterdam

 

Ulah jadi fooled ku tayangan munggaran. warung ieu Sigana leutik ti luar, tapi sakali anjeun leumpang ngaliwatan lawang, Anjeun gé pangalaman magic geura. Anjeun nimu salah sahiji toko kadua leungeun panggedena di Amsterdam featuring dua lanté cavernous crammed pinuh ku pakean vintage, dipisahkeun ku tingkat mezzanine dedicated ka asesoris.

toko salawasna restocks sarta ngajaga hal seger jeung anyar. Sanajan Pilihan na ngalir jeung ebb-na-aliran fashion kontemporer, seleting salawasna ngajaga rak na bisi evergreen barang kayaning jeans, jaket tentara, jeung kaos flannel.

Brussel ka Amsterdam Kareta

London nepi Amsterdam Kareta

Berlin ka Amsterdam Kareta

Paris ka Amsterdam Kareta

 

toko Vintage pangalusna di Barcelona: na ayunan

Le Swing barcelona

 

Nangtung kaluar salaku ibukota budaya Katalonia, Barcelona boga avant-garde na acan charismatic ngarasakeun. Maturan wangunan modern, edifices abad pertengahan, asakan kreatif, sarta buzzing nightlife. Barcelona mangrupa salah sahiji puncak maksud perjalanan Éropa. Sarta saprak urang bade kana usum panas, éta rék meunang super sibuk. Jadi pastikeun Anjeun buku tiket karéta Anjeun Mimiti on SaveATrain. Henteu ngan nyaeta Barcelona imah sababaraha toko Vintage pangalusna di Éropa, tapi ogé salah sahiji Summer pang populerna lebaran maksud. Dina antara dahar nikmat tapas sarta tanning on salah sahiji loba pantai, nyandak waktos ka didatangan na ayunan. butik vintage anca ieu lokasina di wewengkon Lahir trendi. Ngeusi pakéan desainer leungeun-dipilih, tas, perhiasan sarta sapatu, toko snazzy ieu saham attire vintage ti unggal dékade abad ka-20.

Mun méwah téh hal anjeun, lajeng nu geus datang ka tempat anu katuhu. na ayunan pitur potongan retro ti Chanel, Yves Saint Laurent, na Christian Dior, sahingga tempat sampurna balanja upami Anjeun hoyong nyuntik sababaraha pizzazz kana papakéan Anjeun usum kieu.

Jenéwa: The Vet 'Toko

Best Vintage stores in geneva

 

Jenéwa nyaéta kota impian nuhun ka setting unik sarta pintonan megah di Mont-Blanc. Puncak pangluhurna di Éropa. The padesaan, tempat sampurna pikeun kagiatan outdoor, ngan sababaraha menit jauh ti kota. Jenéwa is the best starting point to visit the rest of Swiss hatur nuhun ka sambungan angkutan umum unggulan ku karéta.

Anjeun bisa jadi pamikiran .... Éta saé info na sadayana, tapi dimana baju dina, mojang?! abdi terang, Jenéwa mungkin teu dipikawanoh salaku kota thrifty, Tapi éta naha anjeun saena urang. Ngayak kaluar gems disumputkeun keur anjeun resep kieu. Pikeun kas kedap travelers pilari ka up game vintage maranéhanana tanpa ngabogaan ngajual jiwa maranéhna, The Vet 'Toko di Jenéwa nyaeta jalan ka hareup!

Bagian tina Palang Merah Swiss, toko vintage geus leuwih fashion orientated ti counterparts warung sedekah na. Ieu éksklusif sells leungeun-ngangkat pakean retro tina merek iconic kayaning Givenchy na Celine. janten, naha anjeun lover of fashion kadua leungeun pikeun etika, alesan pulitik atawa ékonomi, parios The Vet 'Toko. Henteu ngan ulah teh proceeds balik arah nulungan jelema merlukeun tapi ogé alternatif wilujeng sumping ka harga langit luhur ti kotana Swiss!

Lyon kana Kareta Jenéwa

Zurich ka Kareta Jenéwa

Paris keur Kareta Jenéwa

Bern kana Kareta Jenéwa

 

Siap pikeun papakéan anyar snazzy? Simpen tunai Anjeun pikeun baju jeung buku mibanda SaveATrain. Taya disumputkeun waragad sarta anjeun meunang buku kalawan betah! 😎

 

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalawan tumbu ka pos blog ieu, atawa anjeun klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/best-vintage-stores-europe/- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)

  • Lamun hayang jadi nanaon jeung pamaké anjeun, anjeun bisa pituduh aranjeunna langsung kana kaca pilarian kami, dina link ieu anjeun bakal manggihan nu pang populerna karéta ruteu urang – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml – jero anjeun boga tumbu kami kalawan / en / tapi anjeun bisa ngarobahna ka / fr / atawa / de / atawa / eta / na basa leuwih