(Last Updated On: 31/08/2019)

Euweuh nyebutkeun liburan atawa pakansi, rada kawas taman cai, anjeun teu nyangka? cahaya panonpoe, és krim, tur ngageser ka handap sababaraha slides cai masif anu resep pamungkas for senang mangsa Libur Summer! Urang teu pakasaban tangguh sahiji nguji kaluar Parks Cai pangalusna di Éropa Sunan Gunung Djati pikeun méré Anjeun ngalaporkeun paling akurat dina aranjeunna anu urang bisa! Di dieu nu taman cai pangalusna di Éropa pikeun anjeun sarta kulawarga anjeun ngarasakeun.

 

Lalandia - Billund, Dénmark

Lalandia – Billund, Denmark Indoor pool

 

Dina wanda pikeun sababaraha petualangan Countries? Parios Lalandia, taman cai pangbadagna di Skandinavia, sarta salah sahiji Parks Cai Best di Éropa. Featuring pilihan slides ramah-kulawarga, urang hususna cinta nu numpak gurita! umur urang teu némbongkeun sanajan nalika sorot hareup dina daptar urang ngeunaan taman ieu anu pools dipanaskeun sarta aliran kedul Heboh!

Hurungkeun ieu perjalanan kana hiji hiji atikan teuing. Kids bakal adore nu Gua kolam renang, dimana maranéhna bisa niténan terumbu karang jeung lauk anu aheng. Teu getol dina gurita? Lajeng ieu pasti bakal ararateul fancy Anjeun; Kolot craving rélaxasi bisa hirup gampang dina saunas aromatherapy! Asup! Hayu kids mikaresep éta tempat kaulinan cai Aqua Santika, nu Monky Tonky playland indoor atawa buka boling bari maneh chill kaluar.

Aya ogé lima slides cai leutik keur pencinta cai saeutik. tambahan: Lalandia ieu lokasina di Billund, dimana LEGOLAND nyaeta sejen draw kulawarga badag!

 

Tropis Island AMAZONIA - Brandenburg, Jérman

Tropical Island AMAZONIA – Brandenburg, Germany Indoor

 

Simkuring salaku reuwas anjeun nu urang kapanggih sababaraha Parks Cai Best di Éropa di nagara nu sacara umum mungkas nepi keur coldest dina best of usum tiris bulan. AMAZONIA Island tropis di Brandenburg, Jérman teu iwal.

Lokasina ngeunaan sajam urang drive ti stasiun sentral dina Berlin, Tropis Island AMAZONIA mangrupakeun masif 35,000-kuadrat-méteran cai-senang-paradise. Pangalusna sadaya? Ieu buka kabeh buleud sataun! Yep, téh mangrupa opat usum indoor-outdoor Selatan Pasifik-themed kakuatan keur narik ati! Ieu ciri anu munara cai-slide 27 méteran luhur, hiji sagara indoor, a laguna dipanaskeun, sarta anik kolam renang ku méja muter cai.

Capé keur baseuh tapi tetep hayang boga senang? Teu salempang, ngadaptarkeun sababaraha babak tina mini golf atawa butuh hiji numpak balon hawa. kulawarga Alam-asih ogé bakal ngarasakeun hujan-leuweung indoor taman urang, nu pitur 50,000 tutuwuhan ti sakumna dunya. Salaku kalawan lolobana caina taman kami geus dipilih, aya hal pikeun kolotna, oge! Naha batur nyebutkeun loungers gelembung na pools urut? Cacah kami di!

Berlin kana Kareta Potsdam

Berlin ka Hamburg Kareta

Frankfurt ka Berlin Kareta

Berlin kana Kareta Munich

 

Cai Park Splashworld – Avignon Perancis

Eta taman mimiti na pangbadagna cai-themed di Perancis, situated di wewengkon Provence, deukeut Avignon, eta bisa nyadiakeun Anjeun kulawarga rides, wewengkon pikeun barudak ngora, slides cai béda, walungan teu puguh panggedena di Eropa na oge simulator internetan pangbadagna di dunya. taman cai ieu téh buka salila usum panas (ti bulan Juni nepi ka September) sarta eta oge cocok keur jalma kalawan disabilities.

How to reach Santika Dunya KuAter Park?

Splashworld ieu situated 17 km ti Avignon, nu ngajadikeun eta gampang diakses! oge, nu closeness sahiji stasiun beus anu ngahubungkeun taman cai kalawan stasiun karéta di Avignon, ngamungkinkeun pikeun maranéhanana iinditan ku beus atawa karéta ti lokasi nu sejen dina Perancis pikeun ngahontal Splashworld gancang!

Aqua-senang

15 tina 17 pools nu kabuka sadaya buleud taun sarta salah sahiji pools indoor badag disambungkeun ka kolam renang outdoor dipanaskeun ogé kabuka sapanjang taun. Gelombang kolam renang jeung internetan kolam renang membangkitkan atmosfer libur seaside. The internetan kolam renang téh masif! Ieu bisa dipaké kalawan papan husus dikembangkeun pikeun pamakéan indoor ogé mibanda dewan sorangan.

Lamun Anjeun keur pilari sababaraha latihan aya hiji 25 m (82 ft) kolam renang sarta 3 m (10 ft) munara diving. The petualangan indoor nawaran kolam renang 11 slides ku panjangna total ampir 1 km (0,6 mil). Geser pangluhurna mawa anjeun ka handap dina numpak thrilling tina 17 m (55 ft). oge, aya hiji slide lega nepi ka tilu urang samping ku samping ogé hiji slide bawang sarta 180 m (590 ft) walungan gunung panjang, diapit ku batu lungkawing, lamun aya perasaan Dongeng.

Lyon kana Kareta Avignon

Paris keur Kareta Avignon

Hade ka Kareta Avignon

Marseille kana Kareta Avignon

 

Pick Paporit kami pikeun Parks Cai Best di Éropa nyaéta: Cai Park Caneva Dunya, Itali

Lake Garda bisa jadi kasohor karapihan sarta tranquility na, tapi Caneva Dunya estu shakes hal up. This double whammy of a theme park is split between a Movieland and Acquapark.

Meunang deukeut ka pilem peta on Overdrive Live Siapkeun, ngagantung onto korsi Anjeun di John Rambo stunt Tembongkeun, lajeng numpurkeun sakabeh kaayaan teu percaya dina Illusionist nunjukkeun. Aya rides pikeun sakabéh kulawarga, ti balap cai dina Kitt Super Jet, ka jangkung heady tina Hollywood Aksi Tower jeung pikasieuneun teh Diabolik Invertigo roler koster.

Caneva Aquapark

Mun kabeh Peta nu meunang bit teuing panas, teuleum ka Caneva Aquapark tur manteng kaluar handapeun tangkal korma, dina kalangkang hiji gunungapi hébat! Tapi ku kolam renang gelombang hébat sarta slides cai endah kawas nu kembar Puncak-puncak, Anaconda jeung Sherry aya nyatu ka ngagoda maneh kaluar pantai.

hiburan terus di Abad pertengahan Times Rumah Makan & nunjukkeun – korsi diri handap dina abad pertengahan karaton tur meunangkeun siap pikeun ksatria, kuda, sarta turnamén jousting hébat!

Trento kana Kareta Lake Garda Peschiera

Bolzano Bozen kana Kareta Lake Garda Peschiera

Bologna kana Kareta Lake Garda Peschiera

Venice kana Kareta Lake Garda Peschiera

 

Siap pak swimsuit anjeun sarta buka dina lalampahan ka manggihan The Best Parks Cai di Éropa? Heck enya! warta pangalusna acan, anjeun bisa meunang nepi ka sakabéh maksud ieu gampang kalayan bantuan SaveATrain ! Kalawan henteu waragad tambahan disumputkeun, Anjeun bakal boga leuwih méakkeun on rides Heboh tur alus kali! Buku nu geus lebaran Summer, ayeuna!

 

 

Ulah rék Lebetkeun pos blog urang onto situs anjeun, anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalawan tumbu ka pos blog ieu, atawa klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/best-water-parks-europe/- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)