(Paling Keri Dianyari On: 31/08/2019)

ngunjungi anggur wilayah ing Eropah punika ngimpi kanggo saben connoisseur anggur. anggur Stunningly kepileh, anget cuaca lan panas, hillsides memikat, lan pangan apik netepake wilayah anggur ndhuwur. Yen sampeyan lagi pacangan anggur lan pengin ndeleng Best Kebun Pabrik Anggur Ing Eropah lan Cara Get Ana, Simpen A Train bakal mbantu ana!

Maca ing ngerti apa Eropah wis kurban penyayang anggur. Kita nang sampeyan bakal wis dikempalken ing atine sadurunge pagawean artikel iki!

 

wineries paling apik ing Eropah: France

Champagne Region, France

Champagne Region France Integral part of Best Wineries In Europe

 

Sawetara sing paling misuwur lan wineries paling apik ing Eropah sing ditemokaké ing Champagne. Iku tujuan becik kanggo dina trip saka Paris, nanging ana akeh omah Champagne kanggo njelajah ing loro Reims lan Epernay, ngendi sampeyan bakal nemokake jeneng adiluhung kaya Veuve Clicquot lan Tattinger. Ing wilayah Champagne iki bubar dijenengi Situs Warisan Donya UNESCO, kang babak utama kanggo pariwisata kanggo wilayah, bebarengan karo hillsides rolling ayu kebak anggur.

Paris kanggo Trains Reims

Paris kanggo Trains Nancy

Metz kanggo Paris Trains

Nancy kanggo Paris Trains

 

Rhone Valley, France

Rhone Valley is in the Best wineries in Europe

 

Rhone Valley wilayah anggur wis dadi akeh kanggo kurban saka budaya pandhangane Lyon kang siji saka UNESCO Situs Warisan Donya. Kanthi prasaja sawijining, gastronomy asli, Rhone langit anggur pacangan karo anggur misuwur saka Crozes-Hermitage, Cote-Rotie lan Chateauneuf-du-Pape teken anggur turis saka sak donya.

Aja aran Mariah yen sampeyan lagi mung looking for wektu sing apik karo sawetara konco sanadyan! Saka wiwitan kanggo ahli, Rhone paling mesthi siji kanggo nambah kanggo dhaftar. Punika rundown saka panggonan kanggo pindhah lan iku kanggo ndeleng.

Dijon to Provence Trains

Paris kanggo Provence Trains

Lyon kanggo Provence Trains

Marseilles kanggo Provence Trains

 

wineries paling apik ing Eropah: Tuscany, Italia

Tuscany Italy is gorgeous

 

The Tuscany wineries offer the perfect wine country pengalaman. Ora mung ora Tuscany ngemot sawetara appellations paling misuwur Italia, kaya DOC Val d'Orcia anyar, Vino Nobile di Montepulciano, wilayah bursting karo bangga, katresnan saka tanah, lan bungah kiat nuduhake karo wong.

Yen ngene rodo ora rencana anggur Tuscany dhewe demo, you can rely on the expertise of a guide or driver. We usually nyewa mobil lan tindakna dhewe, nanging kita iya duwe driver pribadi ing Montalcino sing njupuk kita watara kanggo wis ngrancang kita mandeg. Iku cara gedhe kanggo pindhah yen you`re kuwatir bab nyopir ing wilayah utawa pengin ngombe anggur ing tinimbang muntaber iku.

Sampeyan bisa Book demo ing advance. Kita mikir iku paling apik kanggo pindhah karo demo pribadi, kaya iki demo Montepulciano, demo Montalcino, utawa demo Chianti saka Viator.

tip: Kita uga Highly suggest nambahake lunch winery kanggo plans Panjenengan saben dina. anggur Tuscan temenan sante karo pangan.

Milan kanggo Roma Trains

Florence kanggo Roma Trains

Pisa to Roma Trains

Naples kanggo Roma Trains

 

wineries paling apik ing Eropah: Mosel, Jerman

Amazing Mosel Germany

 

Kita ngerti Jerman kanggo sawijining bir lan montor, nanging nganti saiki, we didn’t know that they have a kick-ass wine region too.

antarane koblenz lan tapel wates kanggo Luxembourg dumunung wilayah anggur paling tuwa ing Jerman. wis, Rum weruh potensial ing anget mikro-Iklim lan lemah-sugih nutrisi. dina iki, the vineyards of the Moselle region produce some of the world’s best Rieslings.

Ana cukup sawetara kanggo milih saka, nanging ing ndhuwur dhaftar kita Weingut Willi Schaer. A pakebonan anggur cilik sing awale 1121. The Wagner kulawarga biasane gumantung ing pangertèn dilatih sing rasa lan pangroso isine weteng nalika nerangake nentokake wektu paling apik kanggo harvest saben bagean saka vines sing. Kang kita mikir punika badass!

Kulawarga istimewa mrodhuksi Riesling ing 4.2 hektar kang ditondoi dening imbangan sampurna antarane acidity lan struktur. Anggur sanget-diakoni kang mbagekke kabeh ndonya. Yen arep kanggo rasa anggur ing situs, dadi manawa kanggo Book janjian sakdurunge.

Cologne to Trains Bonn

Bonn kanggo Trains Koblenz

Koblenz kanggo Trains Bingen

Bingen kanggo Trains Frankfurt

 

wineries paling apik ing Eropah: Lavaux, Swiss

Lavaux Switzerland featuring in Best Wineries In Europe

 

Ing wanci heroik: Iku tembung asring dipunginaaken kanggo njlèntrèhaké tani mujur nengen angel. Lavaux, Switzerland is a region that exemplifies the concept perfectly.

Lavaux punika anggur sub-wilayah saka Vaud, dumunung ing gisik lor Lake Geneva, Swiss. wilayah iki, kang manggon posisi enviable ing wétan saka lake, dikenal kanggo prodhuksi steely putih anggur, utamané saka anggur Chasselas.

Pisanan mata nyetel marang terraces menehi tajem, sampeyan lagi disabetake dening impracticality saka iku kabeh. (Utamané ngirim sawetara gendul anggur). dikenali dening UNESCO minangka Situs Warisan Donya, iki sisih sun-rahayu saka Lake Geneva evokes setelan dongeng saka balconies kembang kapenuhan, shimmering biru Waters sing mung bisa sampurna luwih karo kaca saka Chasselas lokal. Kajaba, ngrugekake lake-La sawijining soar ing nemen slants that only a mountain goat and team should harvest.

Ing abad ka-11, iki hillsides sungguh duweke Benedictine lan Cistercian monasteries. Iku wiku sing wis diuripake wilayah biyen wooded menyang anggur produktif sing kelakon duwe wawasan nyapu.

Iki ngarsane metu saka jendhela Sepur ing pendekatan kanggo Lausanne:

Lausanne Switzerland Fields

 

Kutha Lausanne sampurna dumunung ing tepining Lavaux. Iku ndadekake kanggo titik vantage apik kanggo Njelajah wilayah. ing Swiss, Lausanne bener pemilik mayoritas nalika nerangake anggur. (commune ing ndarbeni wilayah akeh anggur ora cilik saka 62 kothak bal-balan, ngasilaken nganti 400’000 gendul tahunan.)

Interlaken kanggo Zurich Trains

Lucerne kanggo Zurich Trains

Bern kanggo Zurich Trains

Geneva to Zurich Trains

 

 

Gawe tas lan ngisi kaca Panjenengan. Nanging wektu kanggo nyekel Sepur utawa loro kanggo ndeleng Best Kebun Pabrik Anggur ing Eropah. Simpen A Train bakal nyedhiyani sampeyan karo cepet lan musuhan karcis gratis karo ora Fees didhelikake. Opo sing mbok enteni? Wektu kanggo njaluk anggur, ing!

 

 

Aja pengin nampilaké kirim blog kita Best Kebun Pabrik Anggur Ing Eropah lan Cara Get Ana dhateng situs? sampeyan bisa salah siji njupuk foto lan teks kita lan mung menehi kita kredit karo link kanggo kirim blog iki. Utawa klik kene: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/best-wineries-europe/- (Gulung mudhun sethitik kanggo ndeleng Embed Code)