(Last Updated On: 31/08/2019)

Ngadatangan anggur wewengkon di Éropa ieu impian pikeun unggal connoisseur anggur. kebon anggur Stunningly exquisite, cuaca haneut tur cerah, hillsides enchanting, sarta kadaharan alus nangtukeun ieu wewengkon anggur luhur. Mun anjeun geus a lover anggur jeung hayang nempo Pangalusna Wineries Di Éropa Jeung Kumaha Pikeun Meunangkeun Aya, Simpen A Train bakal mantuan anjeun meunangkeun aya!

Baca on uninga naon Éropa geus nawarkeun pencinta anggur. Simkuring bet maneh bakal geus dipak dina pikiran anjeun méméh pagawean artikel ieu!

 

wineries pangalusna di Éropa: Perancis

sampanye Region, Perancis

Champagne Region France Integral part of Best Wineries In Europe

 

Sababaraha kawentar tur wineries pangalusna di Éropa anu kapanggih dina Inuman sampanye. Ieu téh hiji tujuan ideal pikeun poé lalampahan ti Paris, tapi aya loba imah Champagne ngajajah dina duanana Reims na Epernay, tempat pikeun anjeun nimu ngaran bergengsi kawas Veuve Clicquot jeung Tattinger. Wewengkon Champagne ieu nembe ngaranna a situs Warisan Dunya UNESCO, nu draw utama pikeun pariwisata ka daerah, sapanjang kalawan hillsides rolling nu geulis pinuh ku kebon anggur.

Paris keur Kareta Reims

Paris Nancy Kareta

Metz ka Paris Kareta

Nancy ka Paris Kareta

 

Rhône Valley, Perancis

Rhone Valley is in the Best wineries in Europe

 

Rhône Lebak wewengkon anggur geus jadi loba nawarkeun ti hiji budaya point of view jeung Lyon keur salah sahiji Loka Warisan Dunya UNESCO. Kalawan basajan na, gastronomy otentik, The Rhône nyaeta Sawarga hiji anggur lover urang jeung wines kawentar Crozes-padepokan, Basisir-Rotie na Chateauneuf-du-Pape teken anggur wisatawan ti sakuliah dunya.

Ulah ngarasa intimidated lamun nuju ngan pilari waktu nu sae sareng sababaraha buddies sanajan! Ti beginners para ahli, Rhône téh paling pasti hiji nambahkeun ka daptar. Di dieu kang a rundown tempat balik jeung nu hal ka nempo.

Dijon mun Provence Kareta

Paris keur Provence Kareta

Lyon mun Provence Kareta

Marseille mun Provence Kareta

 

wineries pangalusna di Éropa: Toscana, Itali

Tuscany Italy is gorgeous

 

Nu Toscana wineries nawarkeun sampurna nagara anggur pangalaman. Henteu ngan teu Toscana ngandung sababaraha appellations kawentar Italia urang, kawas nu doc ​​Val d'Orcia anyar, Vino Nobile di Montepulciano, wewengkon anu bursting jeung sombong, cinta daratan, jeung kabagjaan gede pisan babagi eta jeung batur.

Lamun rada kukituna teu rencana anjeun sorangan Toscana anggur wisata, you can rely on the expertise of a guide or driver. We usually nyéwa mobil a jeung ngalakukeun hal eta diri urang sorangan, tapi urang teu boga supir swasta di Montalcino anu nyandak urang sabudeureun pikeun pre-rencanana kami eureun. Ieu hiji cara gede pikeun muka lamun anjeun keur hariwang ngeunaan nyetir di wewengkon atawa hayang nginum anggur tinimbang spitting eta.

Anjeun tiasa buku tur sateuacanna. Simkuring pikir leuwih sae pikeun buka ku wisata swasta, resep ieu wisata Montepulciano, wisata Montalcino, atawa wisata Chianti ti Viator.

tip: Urang ogé kacida nyarankeun nambahkeun hiji siang winery kana rencana anjeun unggal poé. Tuscan wines nu dimaksud bisa ngarasakeun jeung kadaharan.

Milan ka Roma Kareta

Florence ka Roma Kareta

Pisa pikeun Roma Kareta

Naples ka Roma Kareta

 

wineries pangalusna di Éropa: Mosel, Jérman

Amazing Mosel Germany

 

Urang kabeh terang, Jerman pikeun anak bir jeung mobil, tapi nepi ka ayeuna, we didn’t know that they have a kick-ass wine region too.

Antawis Koblenz jeung wates ka Luksemburg perenahna wewengkon anggur pangkolotna Jerman urang. enggeus, Rum nempo potensi dina haneut mikro-iklim jeung beunghar gizi taneuh. Dinten, the vineyards of the Moselle region produce some of the world’s best Rieslings.

Aya rada sababaraha milih ti, tapi di luhureun daftar urang téh Weingut Willi Schaer. A kebon anggur leutik nu balik deui ka 1121. Nu Schafer kulawarga lolobana gumantung maranéhanana dilatih rasa rasa jeung naluri alus lamun datang ka nangtukeun pangalusna waktu panén unggal bagian tina vines maranéhanana. Nu kami pikir mangrupa badass!

kulawarga éksklusif ngahasilkeun Riesling on maranéhna 4.2 héktar lahan nu dicirikeun ku kasaimbangan sampurna antara kaasaman jeung struktur. The wines kritis-acclaimed ayeuna keur disebarkeun sakuliah dunya. Lamun hoyong secukupnya anggur dina loka, pastikeun buku pasini beforehand.

Cologne kana Kareta Bonn

Bonn kana Kareta Koblenz

Koblenz kana Kareta Bingen

Bingen kana Kareta Frankfurt

 

wineries pangalusna di Éropa: Lavaux, Swiss

Lavaux Switzerland featuring in Best Wineries In Europe

 

viticulture heroik: Téh mangrupa frase mindeng padamelan keur nerangkeun pertanian di landscapes susah. Lavaux, Switzerland is a region that exemplifies the concept perfectly.

Lavaux nyaeta inuman anggur sub-wewengkon Vaud, situated dina shores kalér Lake Jenéwa, Swiss. wewengkon, nu ngawengku hiji enviable posisi di wétan satengah tina dano, dipikanyaho pikeun ngahasilkeun steely bodas wines, utamana ti anggur Chasselas.

Pertama kali panon anjeun disetel kana undak lungkawing na, nu nuju struck ku impracticality tina eta sagala. (Utamana posting sababaraha botol anggur). Dipikawanoh ku UNESCO salaku Situs Warisan Dunya, ieu samping sun-rahayu Danau Jenéwa evokes setting fairytale of balconies kembang dieusi, shimmering cai biru nu ngan bisa perfected salajengna kalayan sagelas Chasselas lokal. Nya kitu, anak tasik-hugging plot soar di ekstrim slants that only a mountain goat and team should harvest.

Salila abad ka-11, ieu vast hillsides belonged ka pandita-pandita jeung Cistercian monasteries. Ieu Monks anu kungsi ngancik wewengkon baheulana wooded kana kebon anggur produktif anu lumangsung gaduh vistas sweeping.

Ieu tetempoan nu kaluar tina jandela karéta dina pendekatan ka Lausanne:

Lausanne Switzerland Fields

 

Kota Lausanne geus sampurna situated di hiji tungtung Lavaux. Eta ngajadikeun pikeun hiji alus vantage titik Ngalanglang wewengkon. dina Swiss, Lausanne sabenerna nu boga mayoritas lamun datang ka kebon anggur. (komun nu owns wewengkon tumuwuh anggur moal leuwih leutik batan 62 widang bal, ngahasilkeun nepi ka 400’000 botol taunan.)

Interlaken ka Zurich Kareta

Lucerne ka Zurich Kareta

Bern ka Zurich Kareta

Jenéwa ka Zurich Kareta

 

 

Deui tas anjeun sarta ngecas kaca anjeun. Eta’s waktu ka nyekel kareta atawa dua pikeun nempo Pangalusna Wineries di Éropa. Simpen A Train baris nyadiakeun Anjeun sareng saum sareng repot tiket gratis sareng teu waragad disumputkeun. Naon anu anjeun ngantosan? Waktu keur meunang anggur Anjeun, on!

 

 

Ulah anjeun hoyong pikeun embed urang post blog Pangalusna Wineries Di Éropa Jeung Kumaha Pikeun Meunangkeun Aya onto loka anjeun? anjeun bisa boh motrét téks urang na ngan masihan kami kiridit kalawan tumbu ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: https://embed.ly/code?url=https://www.saveatrain.com/blog/best-wineries-europe/- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)