Waktos Maca: 7 menit(Dimutakhirkeun Pamungkas Dina: 27/11/2020)

Iinditan sareng murangkalih ka Éropa tiasa janten tantangan. janten, penting pisan pikeun nambihan sababaraha kagiatan anu dipikaresep ku barudak, kawas nganjang ka salah sahiji 10 kebon binatang pangalusna di Éropa. Sababaraha kebon binatang pangalusna di dunya nyaéta di Éropa. Dina manah anu kota pangalusna di Éropa, aya tempat suci héjo, jeung 10 kebon binatang pangalusna pikeun didatangan sareng murangkalih di Éropa.

1. Kebon Binatang Schonbrunn Di Wina

Schonbrunn Kebon Binatang di Wina, ogé bumi pikeun 500 spésiés sato, ti mimiti 1752. Contona, kebon binatang pangkolotna di Éropa mangrupikeun gajah Afrika sareng panda raksasa. The 42 kebon binatang Viennese tempatna aya di jero istana sareng ngagaduhan sababaraha tempat wisata anu endah pikeun murangkalih sareng sepuh.

Salaku conto, imah leuweung hujan di kebon binatang mangrupikeun réplika jieunan manusa tina leuweung hujan asli kalayan badai badai. Nalika anjeun ngumbara teras-terasan pikeun awang-awang alit Asia sareng keuyeup vampir. Salaku tambahan, Imah biruang kutub, macan sareng cheetah, imah koala sareng seueur deui bumi sato anu éndah ngantosan anjeun.

Lawang ka Kebon Binatang Schonbrunn di Wina gratis kalayan lulus Wina. Anjeun tiasa dugi ka dinya nganggo U4 Hietzing di jero taneuh.

Harga Karéta Milan ka Venice

Harga Karéta Florence ka Venice

Bologna ka Harga Karéta Venice

Treviso ka Harga Karéta Venice

 

Schonbrunn Zoo In Vienna Elephant

2. 10 Kebon Binatang Terbaik di Éropa: Kebon Binatang Alpine di Innsbruck

Lokasina dina narik ati Tiros di Austria, kebon binatang Alpine di Innsbruck mangrupakeun tempat anu langkung ti 150 spésiés sato. You’ll find this amazing zoo at the foot of the Nordkette mountain range in the Austrian Alps. janten, upami anjeun ngarencanakeun perjalanan kulawarga ka Alps, pastikeun pastikeun waktos pikeun Alpenzoo Innsbruck.

Barudak anjeun bakal leres-leres kagum ku biruang coklat, Lynx, garuda emas, otter, sareng seuneu salamander. Ieu ngan ukur sababaraha spésiés sato anjeun bakal ningali di kebon binatang Alpine. Sedengkeun murangkalih anjeun bakal mikaresep sato, anjeun bakal dicandak ku pintonan stunning.

Anjeun tiasa dugi ka kebon binatang anu saé ieu ku angkutan umum, ti puseur dayeuh. Saterusna, aya sababaraha pilihan lolos kebon binatang ramah-anggaran, sahingga anjeun tiasa ningali sadayana.

Munich ka Innsbruck Harga Karéta

Salzburg ka Harga Karéta Innsbruck

Oberstdorf ka Harga Karéta Innsbruck

Harga Graz ka Innsbruck Train

 

Bear in Alpine Zoo In Innsbruck

3. Kebon Binatang Terbaik di Républik Céko: Kebon Zoologis Iraha

Iraha kasohor ku jambatan anu ngagunasika, pintonan endah, gawena undagi, sareng pésta. Sanajan, henteu seueur jalma terang ngeunaan kebon binatang Prague, sareng éta mangrupikeun tempat anu terhormat diantawis kebon binatang anu paling saé Éropa pikeun didatangan ku murangkalih.

o.5 kilométer pasagi ngajantenkeun kebon binatang Prague janten salah sahiji kebon binatang terbesar di Éropa, perumahan langkung ti 4000 sasatoan. kituna, aya seueur mastaka sareng sato kanggo disambut, salaku conto, Shanti gajah Asia, Bikira, gorila marahmay, sareng seueur deui sato anu unik sareng éndah.

Kebon zoologis Iraha dibuka unggal dinten sareng tiasa diaksés ku beus atanapi tram. Tip kami pikeun nyenangkeun kulawarga anu hébat di Prague nyaéta ngarencanakeun perjalanan sadidinten kulawarga ka kebon binatang Prague sabab murangkalih anjeun leres-leres hoyong ngajajah sadayana.

Harga Train Nuremberg ka Prague

Munich ka Prague Train Harga

Berlin ka Prague Train Harga

Wina ka Prague Train Harga

 

4. 10 Kebon Binatang Terbaik di Éropa: Taman Zoologis Berlin

The oldest zoo in Germany is home to some of the extraordinary animals in the world. The Chilean flamingo and African Penguin are just a few of the special residents you’ll meet on your family visit to the Berlin zoo. Sasatoan langka sareng aheng ngajantenkeun Berlin salah sahiji kebon binatang anu paling hadé pikeun didatangan ku murangkalih anjeun di Éropa.

Berlin Zoological Garden perenahna di tengah salah sahiji kota anu paling pikaresepeun di Éropa, sareng kebon binatang henteu terkecuali. Upami anjeun di kota salami sabtu minggu anu panjang, maka anjeun pasti kedah nyayogikeun waktos sadinten di kebon binatang, paviliun, sareng akuarium.

Salah sahiji hal anu pangsaéna ngeunaan kebon binatang ieu nyaéta aya harga tikét khusus pikeun kulawarga alit atanapi ageung, asupna tunggal ka kebon binatang, atanapi combo kalayan lawang ka akuarium.

Harga Karéta Frankfurt ka Berlin

Leipzig ka Berlin Harga Train

Hanover ka Berlin Train Train

Harga Karéta Hamburg ka Berlin

 

10 Best Zoos In Europe: Tigris in Berlin Zoological Garden

5. Kebon Binatang Paling Keren Di Hamburg: Kebon Binatang Hagenbeck

Hamburg mangrupakeun hébat tujuan kota-putus, sareng kota anu pikaresepeun didatangan ku murangkalih. Hagenbeck Tierpark di Hamburg mangrupikeun salah sahiji conto hal anu pikaresepeun dilakukeun di Hamburg sareng murangkalih. Éta mangrupikeun kebon binatang paling kerén di Éropa sareng Jérman. Bumi terbuka pikeun langkung ti 1,800 sasatoan, kebon binatang hebat ieu ngagaduhan Samudra Arktik. Samudra Arktik mangrupikeun anjeun ngamimitian petualangan kulawarga, sareng neng biruang kutub, pinguin, jeung biruang laut.

Upami anjeun aya di Hamburg salami sababaraha dinten, maka anjeun kedah kéngingkeun Kartu Hamburg. Ku cara ieu anjeun bakal nampi diskon anu saé wisata, sareng diskon di kebon binatang sareng akuarium tropis di kebon binatang.

Harga Karéta Berlin ka Hamburg

Bremen ka Harga Karéta Hamburg

Harga Train Hanover ka Hamburg

Harga Cologne ka Hamburg Train

 

Hamburg Hagenbeck Tierpark Penguin

6. Kebon Binatang Antwerp Di Bélgia

Salah sahiji luhur 10 kebon binatang pangalusna di Éropa nyaéta Kebon Binatang Antwerp. Sapertos salah sahiji kebun binatang anu endah dina daptar kami, di Antwerp Zoo anjeun tiasa ngagem sato anu paling geulis di dunya. Sanajan, salah sahiji hal anu ngabédakeun Kebon Binatang Antwerp sareng kebon binatang anu sanés, nyaéta Program khusus pikeun sato anu kaancam punah, sapertos bonobos sareng okapi.

Kebon binatang anu pangsaéna di Bélgia parantos ngalegaan pisan mangtaun-taun. Kebon binatang parantos ageung pisan janten henteu di tengah kota, caket pisan ka Stasion Pusat. Sumawona, kebon binatang urang Skywalk bakal ngungkabkeun paling tempoan panorama anu narik ati tina kebon sareng salah sahiji kota-kota anu teu kaopan di Éropa.

Brussel ka Antwerp Harga Karéta

Amsterdam ka Antwerp Harga Karéta

Harga Kereta Api Lille ka Antwerp

Paris ka Antwerp Harga Karéta

 

Large Birds Antwerp Zoo In Belgium

7. Kebon Binatang La Palmyre Dina Les Mathes, Perancis

Kebon binatang Les Mathes anu éndah di La Palmyre perenahna di leuweung héjo sareng bukit pasir. Aya jalur anu ditandaan anu nyandak anjeun sareng murangkalih dina perjalanan ngurilingan dunya sato sareng kaajaiban alam di salah sahiji kebon binatang anu pangsaéna di Éropa.

Singa laut liar sareng ucing liar, Carreabean flamingos, jeung kuya buta, mangrupikeun sababaraha sasatoan khusus anu anjeun bakal pendakan. Kebon binatang éndah ieu aya di daérah New Aquitaine di Perancis, di basisir Atlantik, a great adventure from Paris ku karéta.

Harga Karéta Amsterdam ka Paris

Harga Train London ka Paris

Rotterdam ka Paris Harga Train

Harga Karéta Brussel ka Paris

 

giraffe drinking water in La Palmyre Zoo In Les Mathes, France

8. Kebon Binatang Artis Di Amsterdam

adil 15 menit ti pusat kota, anjeun bakal mendakan kebon binatang munggaran di Amsterdam sareng salah sahiji kebon binatang pangalusna di Éropa. Kebon Binatang Artis Royal mangrupikeun bumi zebra, kukupu, lauk tropis, sareng organisme pangleutikna anu bakal narik budak anjeun, di ARTIS-Mikropia.

A nganjang ka kebon binatang Amsterdam mangrupikeun kagiatan kulawarga anu pangsaéna dilakukeun di Amsterdam. Kalayan réa paviliun, ka akuarium, sareng tangkal ek lami, Kebon Binatang Artis di Amsterdam mangrupikeun salah sahiji tempat anu indah sareng tempat-tempat khusus pikeun didatangan nalika di Walanda.

Anjeun langkung saé mésér tikét Artis Zoo sareng Micropia pikeun ngararasakeun sagala hal anu ditawarkeun di kebon binatang Amsterdam Royal.

Harga Karéta Brussel ka Amsterdam

Harga Karéta London ka Amsterdam

Harga Karéta Berlin ka Amsterdam

Paris ka Amsterdam Harga Train

 

Lion Watchng Artis Zoo In Amsterdam

9. Kebon Binatang Terbaik Di Inggris: Kebon Binatang Chester

Kebon binatang anu panggedéna di Inggris ayana di Cheshire sareng mangrupikeun tempat anu langkung ti 35,000 sasatoan. Kebon binatang Chester mangrupikeun salah sahiji kebun binatang anu pangsaéna di Éropa anu didatangan ku murangkalih anjeun sabab seueur sato sareng kebon anu tiasa dijajah. Aya sato ti sakumna dunya, siga lemur, tanduk hébat, tanduk, sareng seueur deui sato anu unik.

oge, upami anjeun ngagaduhan waktos kanggo manjangkeun kulawarga anjeun, pastikeun nganjang ka kebon anu saé di kebon binatang. Kumpulan kembang di kebon binatang Chester gaduh nami terkenal di dunya, sareng anggrek pancen luar biasa. Kunjungan ka kebon binatang Chester mangrupikeun kagiatan outdoor kulawarga anu sampurna.

Harga Karéta Amsterdam Ka London

Paris ka London Harga Train

Harga Karéta Berlin ka London

Brussel ka London Harga Train

 

The best zoo in England is Chester Zoo

10. Kebon Binatang Terbaik di Éropa: Kebun Binatang Basel Di Swiss

Kebon binatang pangalusna di Swiss aya di jantung Basel. Kebon binatang Basel mangrupikeun tempat pikeun sato ti sakumna dunya, sareng anjeun bakal mendakan unggal sato di pangeusi alamna dina sababaraha rupa padumukan.

Hal anu luar biasa anu nempatkeun kebun binatang Basel di urang 10 kebon binatang pangalusna di Éropa, nyaéta kebon binatang barudak. Di dieu murangkalih anjeun bakal kéngingkeun kasempetan anu teu mahal pikeun minuhan sato ingon ti sakumna dunya, piaraan, sareng tuangeun aranjeunna.

Kunjungan ka kebon binatang mangrupikeun kagiatan luar anu luar biasa pikeun sakumna kulawarga. Kebon héjo sareng leuweung, sato jeung pepelakan rongkah, bakal mikat sareng ngahibur murangkalih. The 10 kebon binatang pangalusna di Éropa pikeun didatangan sareng murangkalih anjeun, nyaéta permata disumputkeun Éropa, sareng patut sahenteuna sapoé dinten-perjalanan.

Munich ka Basel Train Harga

Harga Zurich ka Basel Train

Bern ka Basel Harga Train

Jenéwa ka Basel Harga Train

 

Best Zoos In Europe: Basel Zoo In Switzerland

 

di dieu di Simpen A Train, kami bakal senang ngabantosan anjeun ngarencanakeun kunjungan endah pikeun kebon binatang terbaik di Éropa ku karéta.

 

 

Naha anjeun badé ngalebetkeun tulisan blog kami "10 Kebon Binatang Pangsaéna Kanggo Didatangan Sareng Barudak Anjeun Di Éropa" kana situs anjeun? Anjeun boh bisa nyokot poto urang jeung téks jeung méré kiridit us jeung link ka pos blog ieu. Atawa klik di dieu: HTTPS://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-zoos-visit-kids-europe%2F Nyawang- (Ngagulung ka handap saeutik ningali Code Lebetkeun)