Време за четене: 4 минути
(Последната актуализация на: 12/11/2021)

Едно от нещата, най-интересните за пътуване в Европа е, че можете да стигнете до там с влак навсякъде. Това е най-разпространената средната стойност на транспорт и любимите на много хора, за да пътуват континента. Хората задават няколко въпроса, преди да решат да взимам влака, преди пътуването важното като къде мога да си купя билетите? Как да проверя графиците? Мога ли премине от една държава в друга? Какво са нощни влакове като?

 

Ето важното предварително пътуване, което трябва да знаете:

Разписания и за цените на европейските влакове

Въпреки, че цяла Европа е свързана с много обширна жп мрежа всяка страна има своя компания за железопътен транспорт и, Следователно, интернет страницата си с графици и цени. Ако искате да пътувате с влак в рамките на една и съща страна, без да пресичат всеки граничен, все още е препоръчително да отидете директно към Запазване на влак, както бихте направили с полети до Skyscanner. Ако не знаете какво е, Google ще ви даде отговора. Почти всички уеб сайтовете имат версия на английски език, така че е лесно да се движите и да се провери графиците. Ако искате да пътувате с влак от една държава в друга, (винаги в рамките на Европа) вие трябва да търсите и по маршрута в приложение, подобно на Save A Train.

Люксембург в Брюксел Влаковете

Антверпен до Брюксел Влаковете

Амстердам до Брюксел Влаковете

Париж до Брюксел Влаковете

 

Как и кога да си купят билети?

Един от основните положения на предварително определено пътуване билети. Някои преминавания на влакове (особено тези на висока скорост и тези, които се свързват столици или големи градове) са склонни да се повиши цената, когато наближи датата на отпътуване; има и други, (местните влакове и тези, в които има връзка близки градове) че винаги държа на същата цена. Ако пътувате от капитал на капитала, най-добре е да си купите билет за няколко седмици по-рано, за да получите най-добрата цена. Ако си купите билети чрез приложенията (много Европейските железопътни компании имат свой собствен апартамент твърде), Вие ще получите електронен билет с код за бърза реакция можете да покажете на водача от екрана на телефона си, така че не е нужно да ги отпечатате.

Лондон до Лил Влаковете

Лондон до Париж Влаковете

Лион до Лондон Влаковете

Лондон до Бордо Влаковете

 

Основна карта преди пътуването

Как да стигнем до гарата е от ключово значение за предварително Trip Essentials

Хубавото на пътуването с влак е, че станциите обикновено са в центъра на градовете и са лесно достъпни с метро, автобус или пеша. Не е нужно да пътуват час, за да отидете на летище (освен ако не сте на края на града, въпреки че по принцип никога не отнема толкова време). Ако ти пътувам с малко багаж, можете да отидете от обществен транспорт. Ако сте много натоварени, може би с такси е най-добрият вариант. То не боли да го кажа: някои градове имат няколко гари (например, Париж) така че винаги да сте сигурни в това, което ви влак тръгва от. Понякога това може да се случи, че трябва да прехвърли от една станция към друга.

Берлин до Мюнхен Влаковете

Франкфурт до Мюнхен Влаковете

Виена до Мюнхен Влаковете

Щутгарт до Мюнхен влакове

 

Точността на Влаковете в Европа

Европейските влакове тръгват в точния момент (освен ако има забавяне за някои климатично причина). Как да стигнем до станцията за 15-20 минути, преди да е винаги една от основните положения на предварително пътуване. Имайте предвид, че има влакове, които са много дълги и понякога ще трябва да се ходи много, за да стигнем до края на платформата. В спира между един град и друг обикновено не продължават повече от няколко минути.

Това беше малко, но полезно ръководство за основните неща преди пътуването за пътуване с влак в Европа и неща, които трябва да знаете, преди да решите да вземете такова. Надяваме се, че опит печелите ще бъде безценен.

Цюрих до Цермат Влаковете

Женева до Цермат Влаковете

Берн до Цермат Влаковете

Люцерн до Цермат Влаковете

 

Въведете Save-A-Train да резервирате билет за влак до всяка дестинация в 3 минути, най-евтините цени на билети за влак и се освобождава от неприятни таксите за резервация!

 

Искате ли да вградите нашия блог пост на вашия сайт, след това кликнете тук: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2F4-train-pre-trip-essentials-europe%2F%3Flang%3Dbg– (Превъртете надолу, за да видите кода за вграждане)

  • Ако искате да бъде мил на потребителите си, можете да ги насочва директно в нашите страници за търсене. В тази връзка, ще намерите най-популярните ни влакови маршрути – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Вътре имате нашите линкове за английските целеви страници, но ние също имаме https://www.saveatrain.com/pl_routes_sitemap.xml и можете да промените / PL / да де или / ИТ и повече езици.