Време за четене: 8 минути
(Последната актуализация на: 29/06/2021)

През сибирската тайга, най-древното езеро Байкал, дива Камчатка до Москва, тези 12 невероятните места за посещение в Русия ще ви спрат дъха. Просто изберете начина си на пътуване, опаковайте топли ръкавици или дъждобран за трудното време, и ни следвайте до Русия.

  • Железопътен транспорт е екологично чист начин за пътуване. Тази статия е написана, за да се образоват за Пътуване с влак от Save A Train, Най- Уебсайт на най-евтините влакове В света.

 

1. Алтай планини

Между Русия, Монголия, Китай, и Казахстан е регионът на Алтай 700 езера, гори, и най-високият сибирски връх на връх Белушка, в 4506 m. Алтай е едва населен, така че ще го намерите недокоснат от съвременната цивилизация, и само най-дивата природа и дивата природа ще ви посрещнат.

В допълнение, ако сте авантюристичен пътешественик, след това пътуване до някоя от 1499 ледниците в Алтай ще ви изумят. освен това, рафтингът в най-големите реки Катун и Бия е епично преживяване. От друга страна, сафари с диви животни може да бъде по-релаксиращ вариант. Бихте могли да получите рядък шанс да срещнете снежния леопард, козирог, рис, и повече от 300 видове птици. Без съмнение, Алтай е един от най-добрите дестинации за дивата природа в Европа и невероятно място за посещение в Русия.

 

Живописните планини Алтай в Русия

 

2. Казан

Казан е архитектурно небе в Република Татарстан, западна Русия. Центърът на татарския свят е разположен на брега на Волга, и реките Казанка, и се смята за петия по големина град в Русия.

Както е споменато по-горе, архитектурата на основните обекти в Казан ще привлече вниманието ви със своите бели и сини цветове и дизайн. Например, Казански Кремъл, обект от световното наследство, Джамия Кул Шариф, Богоявленска катедрала, са само няколко от местата, които бихте могли да посетите, за да научите повече за татарската култура.

 

Казан Русия Изглед

 

3. Удивителни места за посещение в Русия: езерото Байкал

Най-старото езеро в историята на света, Езерото Байкал се е образувало 25 преди милиони години. Неговата ледена и обширна повърхност прави езерото Байкал зимна атракция в Сибир, и през лятото, можете да скочите в най-чистите води в Европа, или изследвайте най-редката дива природа в света.

Круиз, възхищавайки се от Байкалската пътека пеша, или с барбекю на брега на най-невероятното езеро в Русия, ще имате умопомрачително приключение. Боровите дървета наоколо, Тайгата и пустинята са влак пътуване от най-близкия град Иркутск, друго завладяващо място за посещение в Русия. На всичкото отгоре, можете да започнете своето байкалско приключение от Китай или Русия, през транссибирския влак, лято или зима.

 

Замразени невероятни места за посещение в Русия: езерото Байкал

 

4. Санкт Петербург

Градът на царете и легендарните дворци, Санкт Петербург вдъхновява поети и писатели. Ако не сте били в Санкт Петербург, не сте виждали Русия, защото този град е една от най-известните и впечатляващи икони в Русия.

Ермитажът, Дворецът на Екатерина, Зимният дворец, и градините на Петерхоф, са просто спиращи дъха. Всяка ваша стъпка ще ви доближи до руска приказка и ще ви очарова. Историята и архитектурата на Санкт Петербург го правят задължително място за посещение в Русия и, разбира се, едно от най-добрите 12 най-невероятните места в Русия.

 

Neva River in Saint Petersburg Is one of Russia's Amazing Places to Visit

 

5. Камчатка

Диво, необятна, красив, и изненадващо, Камчатка ви очаква почти на края на света. Полуостров Камчатка е в далечния изток на Русия, дом на почти 300 вулкани, повечето са активни, и най-изумителните гледки към Тихия океан и руската пустиня. Много малко хора знаят за чудесата на Камчатка, така че Камчатка е най-невероятното и необикновено място за посещение в Русия.

Ще видите, че не е толкова лесно да достигнете чудесата на Камчатка, поради отдалеченото му местоположение. въпреки това, когато го направите, ще бъдете изумени от първичната природа, Природни чудеса: на горещи извори, реки, дивата природа, и разбира се вулкани. А вулканска експедиция е едно от най-екстремните и вълнуващи неща за правене на Камчатка. Например, Ключевска Сопка е най-високият връх и действащ вулкан, желана дестинация за много туристи в Камчатка.

 

 

6. Удивителни места за посещение в Русия: Сочи

По бреговете на Черно море, заобиколен от зелени планини и курорти, Сочи е най-добрата дестинация за лятна почивка в Русия. Сочи е толкова популярен, че градът привлича 4 милиони хора всяка година, за техните лятна ваканция край морето.

В допълнение към слънчевите бани, Дендрариумът в Сочи, или малка Италия, е идеален за панорамна гледка към Черно море и Сочи, и скитащи из градините, любувайки се на пауните.

В заключение, няма по-добро място за спокойна почивка, в руски стил, Русия, отколкото в Сочи. Следователно, не е изненадващо, че можете да пътувате до Сочи от Москва и всяка точка в Русия, както и от Централна Азия и Източна Европа, с влак.

 

панорамна морска гледка към Сочи

 

7. Велики Новгород

Велики Новгород има почетно място на нашия 12 най-невероятните места за посещение в Русия. Може да се каже, че великият Новогород е мястото, където Русия е станала голямата държава, която е днес. Обратно в 9-ти век, Велики Новогород е бил там, където княз Рюрик, в 862 обяви съвременната руска държава и направи Новогород център на търговията, демокрация, и грамотност между Русия и Балканите.

Така, ако сте в руската история, Veliky Novogrod трябва да бъде във вашия списък с кофи. Крепостта Новогрод Кремъл, Катедралата Св. София са справедливи 2 от задължителните сайтове във Велики Новогород, които ще ви изумят. Стои за 800 години, просто помислете за историите и събитията, които се случиха тук.

 

Мостът в Велики Новгород Русия

 

8. Удивителни места за посещение в Русия: Остров Олхон

Езерото Байкал е толкова голямо, че трябваше да добавим още едно невероятно място, което човек трябва да посети, когато е в Русия. Остров Олхон е най-големият остров в езерото Байкал, подобни по размер на Ню Йорк. Островът е дом на мисли за гори, скалист пейзаж, и само 150000 жители, за разлика от Ню Йорк.

въпреки това, Остров Олхон е популярна точка за пътуващите до езерото Байкал. Това означава, че през лятото можете да дойдете да плувате в чистата девствена езерна вода и да се гмуркате в най-дълбокото езеро в света. През зимата, от друга страна, можете да дойдете да се полюбувате на най-старото езеро в света, в зимното си облекло, замръзнал и красив в бяло.

Островът е ферибот далеч от Сахуюрта и се смята, че е от хората на Бурят 1 на пет глобални полюса на шаманска енергия. Всъщност, можете да намерите шаманските скали в центъра на острова.

 

Удивителното място на остров Олхон, Русия

 

9. Иркутск

Ако сте на вашето транссибирско пътешествие, тогава вероятно ще спрете в Иркутск, неофициалната столица на Източен Сибир. 19руски църкви от век, дървени къщи в кафяв и син цвят, Сибирска тайга, Иркутск е красив исторически град.

освен това, Някога Иркутск е бил място на изгнание на много руски благородници и интелектуалци в Сибир, ако управляващото правителство реши, че са тръгнали срещу властта. Така, В Иркутск и сибирската тайга има много руски поетични и литературни произведения. въпреки това, днес Иркутск е красив град: блок 13 от дървени къщи от 18-ти век, Спасителната църква, и галерията Bronshteyn са няколко от местата, които трябва да посетите.

 

Стара къща в Иркутск Русия

 

10. Удивителни места за посещение в Русия: Природен резерват Столби

На бреговете на река Енисей, Природният резерват Stolby се намира южно от град Красноярск. Резерватът не пада по красота от връх 5 най-красивите природни резервати в Европа. След дълго пътуване с транссибирския влак през Русия, ще откриете, че скитането из резервата повдига настроението ви, събужда сънливото тяло и душа.

Столби има 5 основни пътеки с цветно кодиране, така че няма да се изгубите в многото малки горски пътеки. След като стигнете дълбоко в гората, ще откриете произхода на името на резервата. Има 100 столби - скални стълбове от камък, впечатляващи и високи клъстери на столби сред дърветата.

Посещението на този красив природен парк е свързано с наслаждаването на най-доброто от майката природа. Няма нищо като миризмата и гледката на руските гори, през лятото или зимата. въпреки това, ако планирате зимно пътуване, бързо напомняне да носите много слоеве, тъй като Сибир става много студен и заснежен.

 

Удивителни места за посещение в Русия: Природен резерват Столби

 

11. Москва

Цветен Арбат, Кремъл и Червения площад, St. Катедралата на Василий, и Москва река, функция във всяка пощенска картичка, изображение, и парче за Москва. въпреки това, само докато не стъпите на тези прекрасни сайтове, че наистина оценявате тяхното величие и красота. Няма спор за красивия чар на Москва. Така, не е изненадващо, че столицата е една от 12 най-невероятните места за посещение в Русия.

Докато Москва спира дъха, подземният град на метростанциите е също толкова великолепен. Град пешеходна обиколка в метрото на Москва е едно от най-добрите неща за правене в Москва. Тук, ще получите много информация за изкуството, дизайн, и история на всяка станция, както и града, от местните.

 

Нощно време на Червения площад в Москва

 

12. Удивителни места за посещение в Русия: Остров Кижи

Дървени църкви, осмоъгълна часовникова кула, изцяло от дърво, представляват уникалния Kizhi Pogost. Този изключителен комплекс от дървени конструкции е направен от дърводелци, на един от островите в Онежкото езеро. Ще бъдете изумени да научите, че този тип модели са били популярни в древни времена. Тези дървени пространства са били популярни енорийски пространства през 16 век, а може би и по-рано.

Докато църквите не са рядко срещана гледка в Русия, дървени църкви са. Остров Кижи е прекрасен пример за руски занаятчии. Остров Кижи е a сайт ЮНЕСКО за световно наследство, и едно от чудесата на света, като целия комплекс, се вписва великолепно в природния пейзаж.

 

Дървени църкви на остров Кижи

 

Тук, в Save A Train, ще се радваме да ви помогнем да планирате незабравимо пътуване до тях 12 невероятни места в Русия с влак.

 

 

Искате ли да вградите публикацията ни в блога “ 12 Удивителни места за посещение в Русия “на вашия сайт? Можете или да ни снимки и текст и да ни даде заем с линк в този пост в блог. Или кликнете тук: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbg%2Famazing-places-visit-russia%2F – (Превъртете надолу малко, за да видите код за вграждане)

  • Ако искате да бъде мил на потребителите си, можете да ги насочва директно в нашите страници за търсене. В тази връзка, ще намерите най-популярните ни влакови маршрути - https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml.
  • Вътре имате нашите линкове за английските целеви страници, но ние също имаме https://www.saveatrain.com/ru_routes_sitemap.xml, и можете да промените / RU до / FR / или де и повече езици.