Време за четене: 3 минути
(Последната актуализация на: 28/01/2022)

Пътуването от Амстердам до Берлин с влак предлага на пътника незабравимо изживяване и най-екологичния избор. въпреки че шест часа пътуване е малко по-бавно, комфорта предлаган от влаковете и очарованието на пътуването е изключителен. С красива гледка по пътя, и вагон-ресторант, за да мине времето, пътуването завършва е много по-бързо от очакваното. Ето каква е причината влакове в Европа Предлагаме за този маршрут.

 

Пристигане в модерното Hauptbahnhof (HbF) когато пътувате от Амстердам до Берлин или Берлин до Амстердам с влак, Не е трудно да се вълнувам за пътуването, която предстои. Станцията е стоманена конструкция с няколко етажа, където влаковете преминават над главата си през окачени релси. Това е много добре свързан с останалата част на града чрез линиите на метрото и автобус станция, в центъра на Берлин. Ако не сте резервирали настаняване в Берлин, добър вариант само на няколко минути от гарата е Intercity Hotel.

 

Берлин до Амстердам с влак

Когато заминавате от Амстердам за Берлин с влак, въведете известния Централна гара в Амстердам, един от най-емблематичните сгради на града, както и летището на Шипол. Лесно достъпен, на Централна гара е построена през 1889, и днес получава около 250,000 пътници дневно. Станцията е много добре обозначени. Ако не говорят холандски, просто не забравяйте, че името на платформата е “път”. Ако е необходимо, можете да бърборене малко английски, тъй като персоналът на гарата говори езика. в Амстердам, добър избор за настаняване в близост до централната гара е на Ibis Style. Там, мястото е перфектно, защото гарата е точно в центъра, в близост до интересни места.

Билет за влак от Брюксел до Амстердам

Билет за влак от Лондон до Амстердам

Билет за влак Амстердам до Берлин

Билет за влак Париж до Амстердам

 

Амстердам до Берлин Skyline

Амстердам до Берлин С влак

Влакът от Амстердам до Берлин с влак е доста често, и има около два влака на час. Повечето влакове ден предлагат много удобно обслужване, но малко бавно, тъй като те спрат в няколко града по протежение на пътя. Първият влак от Амстердам до Берлин тръгва в 6:58 съм, пристигането си в германската столица в 13:20. От Берлин до Амстердам, първият влак тръгва в 06:37 и пристига в 13:08. Най-добрата част на пътуването през деня, без съмнение, е пейзажите. Малките градове в интериора на Германия и Холандия, както и планини и ландшафта в селските райони, са абсолютно спираща дъха!

Билет за влак Амстердам до Брюксел

Билет за влак Амстердам до Лондон

Билет за влак Берлин до Амстердам

Билет за влак Амстердам до Париж

 

 

Опциите за сядане на влака от Амстердам до Берлин са разнообразни. Те варират от конвенционални седалки до климатизирани кабини, които имат наклонени седалки и дори се превръщат в легла. Тъй като пътуването е дълго, пътуват в една от тези кабини, който предлага екстри като светлина, контрол на температурата, и щепсели за лаптопи и мобилни телефони, което дава възможност да се гледат филми в уюта на вашия кабина по време на цялото пътуване. Не забравяйте да си купите билетите си най-малко две седмици предварително, така че се уверете, че няма проблем се случва.

 

Ние сме най-категорично сигурни, че ще обожавам в надпреварата от Амстердам до Берлин, и обратно. да, няма да има друго пътуване, защото след като го пробвам за първи път, вие винаги ще искате да вземете влак отново и напълно да се насладите на пътуването.

 

Така, вие сте готови да пътуване с влак между Холандия и Германия с влак? ако е така, резервирайте вашите билети за влак с нас в 3 минути, най-евтините цени и освободен от неприятни таксите за резервация!

 

Искате ли да вградите нашия блог пост на вашия сайт, след това кликнете тук: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Famsterdam-berlin-train%2F%3Flang%3Dbg– (Превъртете надолу, за да видите кода за вграждане)

  • Ако искате да бъде мил на потребителите си, можете да ги насочва директно в нашите страници за търсене. В тази връзка, ще намерите най-популярните ни влакови маршрути – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Вътре имате нашите линкове за английските целеви страници, но ние също имаме https://www.saveatrain.com/de_routes_sitemap.xml и можете да промените / де до / NL / или го и повече езици.