Време за четене: 12 минути
(Последната актуализация на: 31/03/2021)

Наскоро написах блог на Езда с деца на влак и ти даде някои съвети за поддържане на децата си забавляваха. Четене на книги, играе Uno, а слушането на аудиокниги определено е задължително за всеки, но има много приложения, които да изтеглите, преди да пътувате там, които вярваме, че не само ще ви забавляват, но ще ви помогнат да направите вашето пътуване по-организирано и забавно! От App Store, за да Google Play, Събрахме някои от най-добрите 23 Apps трябва да изтеглите, преди да отпътува. Всичко, което трябва е смартфон и по някое време преди следващото си пътуване.

 

1. За място за престой: Airbnb

Независимо дали това е законно в града, който посещавате, или не, Airbnb е домакинството име. Това определено е един от приложенията, които трябва да се свали преди пътуване. оферти за приложения, които досега по-ниски цени, и по-автентичен опит, като позволява на потребителите да останат с местна, или в дома им. Приложението предлага функция, наречена Екскурзии, Опитът, който предлага да избирате по време на престоя. Ние сме сигурни, че няма да бъде дълго, докато тя предлага всичко необходимо на един път, но за сега, опциите, които предлагат, определено си струва да се изтеглят.

Дижон до Париж с влак

Реймс до Париж с влак

Лил до Париж с влак

Лондон до Амстердам с влак

Apps трябва да изтеглите, преди да отпътува

 

2. Приложения, които трябва да изтеглите, преди да пътувате за хотелската стая в последната минута: Хотел Tonight

Истината е, че понякога си Airbnb ще падне чрез. Това е единственият недостатък на приложението. Но да не се притеснява, все още можете да имате план Б. Хотел Тази вечер е надеждна услуга, която вирее върху оферти от последната минута. Партньори на компанията с хотели, които да предлагат отстъпки за празни помещения, и ще можете да поръчате един за по-малко 10 секунди. Можете също така да получите 24/7 обслужване на клиенти от екипа на Hotel Tonight, в случай, че нещо се проваля.

Лондон до Брюксел с влак

Лондон до Париж с влак

Линц до Залцбург с влак

Обиколки до Париж с влак

Apps трябва да изтеглите, преди да отпътува

 

3. Приложения за изтегляне преди пътуване за предварително резервирани евтини хотели: самосвал

Хопър е приложение за полет и хотел, който намира за най-добрите цени за резервация. Той анализира данни за проследяване на цени и прогнозират най-евтините пъти, за да резервни стаи и резервирате полети. Според интернет страницата си, той се гордее с 95% успеваемост в прогнозите за резервации до една година по-рано. Не е зле!

Залцбург до Виена с влак

Мюнхен до Виена с влак

Грац до Виена с влак

Прага до Виена с влак

Хотел Billboard

 

4. Приложения, които трябва да изтеглите, преди да пътувате сравнение на цените: каяк

Докато ние вече имаме няколко приложения тук за настаняване и планове за пътуване, Каяк е всичко-в-едно приложение, което ви помага да сравните цените между различните търсачки за всички ваши нужди при пътуване. Това включва хотели, полети, коли под наем, и дори туристически пакети. Възползвайте се от огромното количество сравнения, за да резервирате цялото пътуване, от което се нуждаете, на едно място.

Мюнхен до Залцбург с влак

Виена до Залцбург с влак

Грац до Залцбург с влак

Лондон до Лион с влак

 

5. Приложения, които трябва да изтеглите, преди да пътувате за билети за влак: Save A Train

Ако пътувате в Европа, има добър шанс, че ще се направи пътя си с влак. Публичен транспорт опции в Европа са известни с връзките си крос-кънтри, и докато полети са бързо, влакове са по-удобни, по-често, и услуги, много повече пътища. В случай, че сте в необходимостта от билети за влак, изтеглите Save A Train приложение, за да направят покупка евтино и лесно.

Дюселдорф до Мюнхен с влак

Дрезден до Мюнхен с влак

Нюрнберг до Мюнхен с влак

Бон до Мюнхен с влак

Apps трябва да изтеглите, преди да отпътува

 

6. Приложения за изтегляне преди пътуване за забавление в движение: Нетфликс

До сега ние всички знаем какво е Netflix. Ако не го направите, Добре дошли в един нов свят! Регистрирайте се за безплатен пробен период, изтеглите всички любими предавания или филми и да ги гледате, докато сте във влак, без да е необходимо за WiFi! Имайте предвид, че различни представления са на разположение съгласно коя държава, която посещавате, така че ако сте абсолютно пристрастен към един, Не забравяйте да ги възможно най-много епизоди, колкото е възможно, преди да преминат границата!

Амстердам до Лондон с влак

Ротердам до Лондон с влак

Париж до Лондон с влак

Брюксел до Лондон с влак

Netflix Entertainment

 

7. Да разделя разходите си с приятели: Splittr

Пътуване с приятели? Страхотен! Един от най-лесните начини за неща, за да получат неудобни е, ако не се разделят за пътуване средства правилно. Избягвайте конфликти и използвайте мобилния си телефон, за да разделяте лесно разходите между приятели. Ако имате група, това е едно от приложенията, за които трябва да се свали преди пътуване. Splittr е специално за хората, които пътуват. Въведете разходи по време на път, включително кой какво плати и приложението ще свърши останалото.

Посещение на различни страни с различни валути? Няма проблем. Всички валути са подкрепени и можете да смесвате пари, без да се налага да направите сами за конвертиране на валута.

Амстердам до Берлин от дъжд

Лайпциг до Берлин с влак

Хановер до Берлин с влак

Хамбург до Берлин с влак

Apps трябва да изтеглите, преди да отпътува

 

8. За да научите колко да Съвет: Globe Съвети

Въпреки, че това приложение е достъпно само на IOS, GlobeTips е чудесен инструмент, за да помогне на тези объркани бакшиш международно. Това е особено важно за пътниците, които са свикнали икономии, базирани на бакшиши които се борят докато са в чужбина. Независимо дали сте във Франция или Испания, възползвайте се от GlobeTips, за да научите колко пари да дадете бакшиш на всички професии.

Нюрнберг до Щутгарт с влак

Мюнхен до Щутгарт с влак

Франкфурт до Щутгарт с влак

Хайделберг до Щутгарт с влак

Apps трябва да изтеглите, преди да отпътува

 

9. За да Chill Out: Спокоен

Ако сте нервен пътник, едно от приложенията, които трябва да изтеглите преди пътуване, е спокойно, това е приложение, което ще бъде най-добрият ви приятел. Този удобен инструмент за пътуване има много различни медитация за тревожност, самостоятелно успокояващ, дишане, и още. Тя също така предлага успокояващи звуци, за да ви помогнат да се отпуснете. И аз като стресиран пътник, Спокойно ми помага да запазя, добре, спокойствие на пътя.

Париж до Страсбург с влак

Люксембург до Страсбург с влак

Нанси до Страсбург с влак

Дижон до Страсбург с влак

йога поза

 

10. За да поддържате Спомени: живо Trekker

Писането в дневник е от старата школа страхотно. Но нищо на хартия означава, че вие ​​рискувате да го загуби, особено когато сте на посещение на няколко страни. Друго от приложенията, които да изтеглите преди пътуване, е livetrekker.com. Вестник на пътуванията си, така че да могат да гледат отново на пътуванията си върху интерактивна карта. Приложението ви песни, като отидеш, маркиране червена линия заедно с карта на точния маршрут ви отведе; приложението също следи скоростта и височината, което го прави идеален за приключенски пътници. Добавяне на изображения, видео, аудио, и текст по пътя, създаване на мултимедиен дневник за пътуване можете да споделяте! Безплатно, IOS и Android, livetrekker.com

Римини до Милано с влак

Рим до Милано с влак

Болоня до Милано с влак

Верона до Милано с влак

 

 

11. За да пазят себе си организирана: PackPoint

Това е може би само вълнението от случва едно приключение, но винаги има нещо, ние забравяме да извърши или да се опаковат преди пътуване. За щастие технология е тук, за да спаси положението отново. Изтегляне PackPoint! Тя изглежда прогнозата за времето за датите и местата на вашето пътуване. Тя също така ще ви помоля да изберете дейности може да участват в по време на вашите пътувания, като среща за бизнес, поплувате в басейн, или фантазия вечеря. След това ще предложи списък опаковане на предмети, които да донесете на базата на тези дейности. шик, прав? Можете също да споделяте какво сте открили с приятелите си, вземане на техните пътувания по-лесно, също! така че не забравяйте този важен съвет на Apps трябва да изтеглите, преди да отпътува.

Брюксел до Амстердам с влак

Хамбург до Амстердам с влак

Берлин до Амстердам с влак

Париж до Амстердам с влак

Apps трябва да изтеглите, преди да отпътува

 

12. За съвет Дейности: TripAdvisor

TripAdvisor е супер приложение, което може да ви даде милиони прегледи на почти всичко, по бърз и лесен начин! Най-добрата част за това е, че мнения, становища, видеоклипове, и снимки са от истински хора, така че да знаете, че е законен! Изпробвайте функцията „Близо до мен“ на TripAdvisor, за да намерите добре оценени места в близост, но най-добрата характеристика на приложението може да предложи, е броят на страните, които подкрепя - това е почти навсякъде, което го прави необходимо ръководство за всеки пътник. Можете да се обърнете на конкретни въпроси за пътуване във форуми на приложението или добавяте свои собствени мнения по подобен начин да се помогне.

Кьолн до Франкфурт с влак

Мюнхен до Франкфурт с влак

Хановер до Франкфурт с влак

Хамбург до Франкфурт с влак

 

13. За да се научи да говори като местен жител: Duolingo

Въпреки че говори бавно, с над-преувеличени ръка жестове изглежда забавно, Понякога тя може да получи малко уморително. Въведете Duolingo. Ако сте сериозни за получаване на с местните хора, изтеглите това приложение!

Той предлага курсове за начинаещи ниво, но също така е много добро средство за тези, които търсят да се реша на различни езици. Можете също така да говорите с ботове в избрани езици. Това може да бъде особено полезно, когато се опитвате да научите фразите, които вероятно да използват най чужбина.

Люксембург до Брюксел с влак

Антверпен до Брюксел с влак

Амстердам до Брюксел с влак

Париж до Брюксел с влак

 

14. За да разберете какво казват: Google Translate App

Въпреки, че вече сме препоръчва Duolingo, ако сте в много време криза и искат да общуват в реално време, Google Translate е да я използва. Той разполага с разпознаване на глас и в общи линии всеки чужд език ли някога ще среща, извършването на тази една от най-добрите приложения за превод около. Това е симпатичен, дали вече имате Android или iPhone, и е още по-полезна на линия.

Берлин до Дрезден с влак

Хановер до Дрезден с влак

Потсдам до Дрезден с влак

Нюрнберг до Дрезден с влак

 

 

15. За да намерят нови приятели: Meetup

Ако сте от този тип на пътник, който обича да се намерят нови приятели, докато пътувате, не по-далеч изглежда. Meetup е приложение, посветена на подпомагане се срещнем съмишленици хора по цялото земно кълбо. Можете да формират групи въз основа на интереси, и създаване на събития като бар обхождания и ястия с местни жители. Приложението дори има място за семейства, за да участват в дете-приятелски дейности. приятен!

Нюрнберг до Прага с влак

Мюнхен до Прага с влак

Берлин до Прага с влак

Виена до Прага с влак

 

16. За да се придвижва, когато пристигнете: Uber

Въпреки, че ние винаги ще препоръчваме да използвате влак вместо с кола по време на пътуване, ако откриете себе си, пристигащи късно през нощта или позиция някъде без услуга, която ще трябва да използвате Uber. Макар че не всяка страна има Uber или американския си конкурент Lyft, почти всяка страна има такси приложение на някакъв вид. Независимо дали сте в Казахстан или Франция, намерете вашето местно приложение за такси и не забравяйте да го изтеглите, преди да скочите във влака.

Мюнхен до Цюрих с влак

Берлин до Цюрих с влак

Базел до Цюрих с влак

Виена до Цюрих с влак

Apps трябва да изтеглите, преди да отпътува

 

17. За да се придвижвате Тези, криволичещи улички: Google Maps App

След като сте слезли и намери себе си скитащи по улиците търсят най-добрите франзелата, ще трябва Google Maps, за да се получи около. Защо? Тъй като Google Карти е един от най-добрите навигационни приложения в света. От Упътвания за пешеходци до разписанията на влаковете, Google ви е предмет. Още по-добре, можете да изтеглите карти за използване офлайн, което означава, че в райони с петнист WiFi все още можете да намерите скритото бистро по алея.

За изтегляне на карти, просто се отправят към Google Maps на вашия смартфон и да навигирате към картата, която искате да използвате. След като бъде центрирана върху желаните места, напишете в “ОК карти” в лентата за търсене. Google ще започне да изтеглите офлайн карти на телефона си, за да се използва по всяко време. Това е!

Ла Рошел до Нант с влак

До Тулуза до Ла Рошел с влак

Бордо до Ла Рошел с влак

Париж до Ла Рошел с влак

навигационни приложения

 

18. Приложения за изтегляне, за да проследявате пътуването си: TripIt

TripIt е приложение за проследяване на пътувания, което помага да се организира цялата ви информация за пътуване на едно място. От самолетни резервации за хотелски резервации, TripIt организира всичко в един маршрут лесен за четене, която ви държи на пистата. Или ги свържете директно към приложението, или препратете всичките си имейли за потвърждение, и TripIt ще свърши останалото. На разположение на работния плот, Android, или Apple iPhone, ще можете да го използвате навсякъде по света.

Генуа до Венеция с влак

Торино до Венеция с влак

Парма до Венеция с влак

Ла Специя до Венеция с влак

 

19. Да знаете обменния курс на валутата: Валутна App чрез Save A Train

Въпреки това може да бъде малко по-ниша, има много пъти съм бил на път без данни или WiFi и да е отчаян да се знае на валутния курс. Независимо дали става дума сенчеста шофьор на такси или на обиколка, която изисква плащате в брой, като приложение на ръка, за да действат като конвертор на валута може да бъде божи дар. Save A Train приложението на валута работи на или офлайн, така че е винаги на разположение, когато имате нужда от него.

Базел до Интерлакен с влак

Берн до Интерлакен с влак

Люцерн до Интерлакен с влак

Цюрих до Интерлакен с влак

американски 100 доларова банкнота

 

20. За всичко: WhatsApp

Ако все още нямате това приложение на телефона си, Вземи го. Докато Северна Америка до голяма степен е пропуснал данни на базата на мобилното приложение, WhatsApp е употребяван в световен мащаб за съобщения, видео разговори, и гласови повиквания. Популярността му е такава, че повечето фирми в чужбина работят с редица WhatsApp в допълнение към или дори на мястото на стандартен телефонен номер. Доверете ни се, когато кажем, че ще трябва да изтеглите WhatsApp.

Флоренция до Арецо с влак

Перуджа до Арецо с влак

Болоня до Арецо с влак

Влак до Сиена до Арецо

Apps трябва да изтеглите, преди да отпътува

 

21. Приложения, които трябва да изтеглите, преди да пътувате за полетите си: LoungeBuddy

Докато това не винаги е най-добрата идея да лети, особено в рамките на Европа, понякога ще трябва да хване полет до главата, където влаковете не могат да отидат. Ако все пак се окажете на летището, Направи си услуга и да изтеглите LoungeBuddy, удобно приложение за пътуване, която ви позволява да закупите с отстъпка достъп до летищните салони. Това е особено полезно за тези дълги layovers, летищни салони предлагат безплатна храна и напитки. По-важно, те действат като убежище от шума и суетата често се срещат в терминалите на летището, така че следващия си престой ще бъде по-приятно.

Берлин до Аахен с влак

Франкфурт до Кьолн с влак

Дрезден до Кьолн с влак

Аахен до Кьолн с влак

 

22. За Северна Америка В Европа: Превръщане на мерки App

Докато други обичат да се смеят на Северна Америка и тяхната особена привързаност към имперската система на измерване, тя може да създаде сериозна причина за безпокойство, когато те се отправят в чужбина. Колко бързо са деветдесет километра в час? Колко струва един килограм паста тежат? Били ли всички тези въпроси отговори, без да погледне глупаво, като изтеглите приложението Превръщане на мерки в телефона си, преди да започнете вашето пътуване или с помощта на разположение в нашата секция приложения на Save A Train еквивалент приложението Save A Train Блог.

Берлин до Ротенбург Об дер Таубер с влак

Щутгарт до Ротенбург Об дер Таубер с влак

Мюнхен до Ротенбург Об дер Таубер с влак

Франкфурт до Ротенбург Об дер Таубер с влак

 

23. За да влезете в САЩ: Mobile App Passport

Единствената официална правителствена приложението на този списък, Mobile паспорт се предлага от САЩ митническа и гранична защита на помощните туристи влизат в САЩ с лекота. Изтеглете го, преди да пристигне в САЩ и да го използвате, за попълване на информация за вашия мобилен телефон. Тогава, подадете своята форма, след като се приземи и да пропуснете масивна линия за имиграцията павилиони в САЩ. Той е безплатен и лесен за използване!

Бремен до Нюрнберг с влак

Лайпциг до Нюрнберг с влак

Хановер до Нюрнберг с влак

Хамбург до Нюрнберг с влак

Това е нашият списък с най-добрите приложения за изтегляне преди пътуване, дали е на дълго пътуване с влак или само на местно каране. Ако имате нужда от допълнителна помощ с вашите планове за пътуване, Save A Train оферти билети за влак по евтини цени, освобождаване на бюджета си за повече забавни дейности, когато се стигне до вашата дестинация!

 

 

Искате ли да вградите нашия блог пост на вашия сайт? Натисни тук: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fapps-download-traveling%2F%3Flang%3Dbg– (Превъртете надолу, за да видите кода за вграждане)

  • Ако искате да бъде мил на потребителите си, можете да ги насочва директно в нашите страници за търсене. В тази връзка, ще намерите най-популярните ни влакови маршрути – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Вътре имате нашите линкове за английските целеви страници, но ние също имаме https://www.saveatrain.com/fr_routes_sitemap.xml и можете да промените / ФР до / де или / ИТ и повече езици.
  • Ако сте собственик на сайт, можете да се свържете с нас Запазване на влак RSS Feed.