Време за четене: 3 минути
(Последната актуализация на: 31/03/2021)

Бернина Експрес е една от най-красивите пътувания с влак в света. Преди всичко, На Линия Раума от Dombås да Andalsnes (Норвегия), можете да се насладите на гледка високите върхове. Освен това, можете да видите планински склонове и плата, докато минавате покрай река Rauma. Допълнително, можете да видите и най-високата скална стена в Европа Trollveggen, и великолепната пиле мост.

 

Къде започва Бернина Експрес пътуване с влак на – Италия

Cinque Terre Италия
Зашеметяващи образ на Cinque Terre Италия.

 

На Пет земи между Леванто и Ла Специя (Италия), минавате покрай перфектни села, маслинови горички, лозя, и незабравима тюркоазеното Лигурско море. В Централна ЖП Рейн между Бинген и Кобленц (Германия) е като нещо от приказките с древните замъци над водата.

Може би най-красивите и живописни очарователния железопътен езда в Европа е Бернина Експрес. От всички живописна Swiss вози на влак, Bernina е най-красивият. Този влак оферти панорамна гледка от Кур & Сейнт Мориц в източната част на Швейцария на юг до Тирано в северната част на Италия. Това возене на влак отнема около 4 часа, докато се покрият 90 мили от леда на Швейцария до слънцето на Италия. Това пътуване е свързано 55 тунели и над 196 мостове. Железницата е е над 120 години и е сайт ЮНЕСКО за световно наследство. В Бернина Експрес споделя линия с Ледников експрес и обхваща цялата Виадукт Ландвасер. В близост до Pontresina, влака изкачва към Bernina проход, тогава Ледник Мортерач. Най-високата точка на влака е в Хоспис Бернина който седи над 7000 фута над морското равнище.

От другата страна на тази планина, влакът преминава, маси от дървета, преди да спрете в живописното село Poschiavo. Влакът след това продължава към епоса Brusio Спирала виадукт. Почти всички снимки от това пътуване се провеждат там.

Кьолн до Кобленц Влаковете

Бон до Кобленц Влаковете

Есен в Кобленц Влаковете

Трир до Кобленц Влаковете

 

 

Ключови Информация

Ето няколко ключова информация за пътуването ако мислите да вземете влака Bernina Express;

  • Ако вие сте пътуване през зимата, в северна посока маршрута най-вече пътувания когато е тъмно, така че ще пропусне голяма част от красива гледка.
  • Допълнително, вторият клас е много добър в този влак със същите услуги като първокласния, така че няма нужда да плащат допълнителни пари освен ако не искате малко по- по-малко пренаселено сядане.
  • На на юг влак, искате да седне от дясната страна на влака. Тъй като Швейцария природа може да се види от тази страна. и на влак в северна посока, искате да седнете на лявата ръка.
  • Големите панорамни прозорци не се отварят. Има малки отвори в близост до вратите на влаковете. Можете да вземете снимките си от тях (без да има отражение).

Цюрих до Цермат Влаковете

Женева до Цермат Влаковете

Берн до Цермат Влаковете

Люцерн до Цермат Влаковете

 

Билети книга за Бернина Експрес

Възможно ли е да планирате пътуване по Бернина Експрес? Защо да не се 3 минути и да намерят по-евтини билети за влак На www.saveatrain.com. Попълва се датата и часа, които бихте искали да пътуват, и ние ще ви предоставим най-добрата цена за вашето пътуване, които могат да бъдат платени по различни начини, включително Paypal и Bitcoin.

 

Искате ли да се вгради в блога ни на сайта си, след това кликнете тук: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbeautiful-bernina-express%2F%3Flang%3Dbg – (Превъртете надолу, за да видите кода за вграждане)

  • Ако искате да бъде мил на потребителите си, можете да ги насочва директно в нашите страници за търсене. В тази връзка, ще намерите най-популярните ни влакови маршрути – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Вътре имате нашите линкове за английските целеви страници, но ние също имаме https://www.saveatrain.com/ja_routes_sitemap.xml, и можете да промените / йа да / нея или / TR и повече езици.