Време за четене: 4 минути
(Последната актуализация на: 01/01/2021)

Ако не сте сигурни в който увеселителни паркове в Европа са най-добрите, тогава не търсете повече. Тази статия е списък на някои от най-добрите увеселителни паркове, можете да посетите в Европа в момента! Ние ще ви даде подробно описание на всеки и как можете да получите, за да ги с влак. Така че нека да започнем със списъка!

 

Най-големият увеселителен парк в Европа - Дисниленд Париж

Ако още не сте посетили, вие несъмнено сте чували за Дисниленд в Париж. Паркът включва всичко, което може да се намери в оригиналната Дисниленд в САЩ. плюс, то включва две тематични паркове и общо седем хотели на място! Вие най-вероятно ще имат нужда от няколко дни, ако искате да посетите всичко. Освен това, можете да посетите и Уолт Дисни Studios това е в непосредствена близост до парка.

Когато става въпрос за достигане на парка, това е сравнително лесно да се стигне там с влак. Един от най-централните центрове влак във Франция е в непосредствена близост до Дисниленд. Центърът на въпросното жп гара Marne-La-Vallee / Шеси, и можете да го достигнете лесно от навсякъде във Франция или отвъд. Какво още, Дисниленд се не намира твърде далеч от Париж.

Париж в Дисниленд Марн ла Vallee Влаковете

Брюксел до Дисниленд Marne-La-Vallee Влаковете

Лион до Дисниленд Марн ла Vallee Влаковете

Лил до Дисниленд Marne-La-Vallee Влаковете

Увеселителният парк Най-популярни в Германия - Europapark

Europapark е най-големият и най-популярен парк в цяла Европа, веднага след Дисниленд. въпреки това, това не е защо ние го избрахме. Това е един от най-добрите увеселителни паркове в Европа в нашето мнение, защото на Влакчета. Ще можете да карате толкова много от тях и много наистина уникални. Ще трябва да се провери Артър – най-новото влакче, което е комбинация от закрит / открит един с тъмна езда, както и!

Можете да намерите това невероятен тематичен парк в Ръжда, един град близо до Фрайбург и Страсбург. Това означава, че можете да стигнете до Europapark сравнително лесно с влак, от който и да е град. Най- гара е известна на 4 км така че след това можете да се разхождате до входа, или да вземе един от редовните автобуси че отиде в парка.

Страсбург да Рингсхайм Влаковете

Щутгарт до Рингсхайм Влаковете

Базел да Рингсхайм Влаковете

Офенбург да Рингсхайм Влаковете

 

Приказния столица на Европа - Efteling увеселителен парк

Увеселителни паркове Най-добрите, Efteling Холандия

 

Много хора от цяла Европа не знаят за тази страна на приказките за всички приказни любовници! въпреки това, паркът е най-голямата и в трите страни от Бенелюкс. Какво още, Efteling е мястото, където всички добре познати приказки оживяват! Много от класическите приказки на Ханс Кристиан Андерсен, Шарл Перо, и Братя Грим оживяват тук. Те са включени чрез широк асортимент от разходки, приключения, и още. Всичко на всичко, ще трябва най-малко два дни, за да посетите всичко!

Можете да посетите Efteling сравнително лесно с влак. Той е разположен в между всички по-големи градове в Холандия. Това прави парка достъпен от цял Холандия и отвъд. С правилните връзки с влак, можете да стигнете до парка от всяка точка на Европа. Това е още една причина Efteling е сред най-добрите увеселителни паркове в Европа!

Брюксел до Tilburg Влаковете

Антверпен до Tilburg Влаковете

Берлин до Tilburg Влаковете

Париж, за да Tilburg Влаковете

 

Всичко на всичко, тези три са нашите най-сполучливите си снимки. Има много други в Европа, това е сигурно, но ние смятаме, че само тези трите наистина са най-добрите. Можеш свържете се с нас ако искате да знаете повече за парковете и вози на влака за тях. Също, Чувствайте се свободни да погледнете в нашия блог. Ние обикновено се пише за многото места и влак вози си струва да посетите и като цяла Европа!

 

 

Искате ли да вградите нашия блог пост на вашия сайт, можете или да вземе нашите снимки и текст и просто да ни даде кредит с връзка към тази публикация в блога, или натиснете тук: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-amusement-parks-europe%2F%3Flang%3Dbg– (Превъртете надолу малко, за да видите код за вграждане)

  • Ако искате да бъде мил на потребителите си, можете да ги насочва директно в нашите страници за търсене. В тази връзка, ще намерите най-популярните ни влакови маршрути – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Вътре имате нашите линкове за английските целеви страници, но ние също имаме https://www.saveatrain.com/de_routes_sitemap.xml, и можете да промените / де да / FR / или п-л и повече езици.