Време за четене: 7 минути
(Последната актуализация на: 02/07/2021)

Тази година имате шанс да разгледате чудесата на света, тъй като правилата за пътуване продължават да бъдат благоприятни. Ваканционните дестинации, които бяха затворени по-рано, бавно се отварят, докато светът се приспособява към живота с пандемията. Това са 8 Най-добрите идеи за пътуване за рожден ден в 2021 че трябва да помислите.

 

1. Кейп Код

Този регион се намира в източния Масачузетс и е един от най-обикаляните региони на Източното крайбрежие. в 2021, все още оглавява класациите като една от най-добрите дестинации за рожден ден. Има много неща, които можете да видите в тази област, включително красиви плажове, паркове, исторически фарове, и много естествен отдих. Докато обикаляте този град, важно е да търсите безопасно настаняване. Ваканционните наеми правят най-добрия избор, когато става въпрос за това. Вместо да отседнете в тясна хотелска стая, можете да изберете да отседнете в един от многото и луксозни Кейп Код ваканционни наеми. Това ще ви даде домашно усещане, защото ще имате достъп до удобства като кухнята и пералното помещение и устройства като ОВК оборудване. Това е полезно, особено когато пътуване със семейството тъй като ще имате възможност да приготвите обилни ястия и да почистите по време на престоя си. В допълнение, има известна степен на поверителност във ваканционния наем в сравнение с хотел.

Амстердам до Париж с влак

Лондон до Париж с влак

Ротердам до Париж с влак

Брюксел до Париж с влак

 

Кейп Код

 

2. Най-добрите идеи за пътуване за рожден ден в 2021: Аляска

Въпреки че е географски отделен от САЩ, Аляска е едно от най-очарователните и живописни места за посещение. Това е идеалната дестинация за рожден ден за ски ваканция с деца. Когато отидете в тази част на страната, ще видите отдалечени ледници, извисяващи се планини, величествен лос, 12високи мечки, и много пусти брегове. Сред най-добрите места, които можете да посетите в Аляска, е Националният парк Денали, където ще видите мечки, вълци, и лос. Също така ще имате възможност да се разходите по река Савидж, докато се възхищавате на тихите води. Ако обичате да ловите, можете да получите шанс да посетите риболовния център на Аляска, Омир. Допълнително, можете да напуснете пустинята и да отидете до Анкоридж, който е най-големият град в Аляска. Когато посетите Аляска със семейството си, трябва да сте сигурни, че ще посетите дневна обиколка на Арктическия кръг от Феърбанкс и целодневна обиколка на ледника Матануска. Тези две обиколки ще завършат вашата ваканция в Аляска.

Милано до Неапол с влак

Флоренция до Неапол с влак

Венеция до Неапол с влак

Пиза до Неапол с влак

 

Най-добрите дестинации за пътуване в 2021: Планини Аляска

3. Големият каньон в Аризона

Въпреки че получава около пет милиона посетители годишно, Големият каньон все още е сред най-добрите места за посещение 2021. Това е най-популярната забележителност в САЩ и изглежда красива от всеки ъгъл. Можете да отидете на туризъм в този регион или да се повозите с хеликоптер, за да се насладите на пейзажа от въздушна гледка. Можете да получите достъп до Северния и Южния ръб от противоположните страни на каньона. Повечето хора предпочитат да посетят Национален парк Гранд Каньон South Rim, защото винаги е отворен дори през зимата. Можете да карате шосета или частно, или с помощта на автобусните туристически автобуси в тази област, за да се насладите на гледката към пустинята. В Големия каньон, можете да видите повече от 447 видове птици, които са там, лагер за една нощ в пустинята, и вземете участие в забавни дейности като рафтинг. В този регион, възможностите за забавление са безкрайни!

Люцерн до Лаутербрунен с влак

Женева до Лаутербрунен с влак

Люцерн до Интерлакен с влак

Цюрих до Интерлакен с влак

 

Големият каньон в Аризона

 

4. Най-добра идея за пътуване за рожден ден в 2021: Национален парк Кратер Лейк

Намира се в Орегон, Кратерното езеро заема петдесет и три квадратни километра. Езерото се намира в планината Мазама, която е била образувана 7000 преди години от експлозия. Има сини води, които осигуряват зашеметяващо отражение, което ще ви остави в страхопочитание. Красотата на това езеро е в това можете да се гмуркате за около 2000 фута, ако искате такова забавление. За да се насладите на пътуването си до този район, трябва да прекарате три дни в проучване на всички чудеса, които езерото може да предложи.

Лион до Ница с влак

Париж до Ница с влак

Кан до Париж с влак

Кан до Лион с влак

 

Най-добрите дестинации за пътуване в 2021: Национален парк Кратер Лейк

5. Светът на Дисни

Последният в списъка е Дисни тематични паркове и курорти в Орландо. Това очарователно място прави най-доброто място за пътуване за рожден ден за хора, които са напълно изцедени от ежедневните си дейности. Това важи особено за сертифицирани медицински сестри, които току-що са завършили NCLEX RN изпит и се нуждаят от забавна ваканция. Късмет за тях, от началото на годината, повечето паркове са отворени отново и са готови за бизнес. Като се има предвид колко популярен е, това място често е претъпкано, така че ще трябва да планирате разумно посещението си. За да се насладите на престоя си, ще трябва да останете наблизо 6-7 дни. Някои от атракциите, които викатеld възнамерява да види, че включва Карибски пирати, Полетът на Питър Пан сред другите.

Брюксел до Амстердам с влак

Лондон до Амстердам с влак

Берлин до Амстердам с влак

Париж до Амстердам с влак

 

Светът на Дисни

 

6. Най-добрите места за пътуване за рожден ден в 2021: Венеция в Италия, Европа

Намира се в североизточна Италия, Венеция е гледка, която да видят за пътуващите. Това е столицата на региона Венето и се състои от 118 малки острови, разделени от канали. Тези острови са свързани с повече от 400 мостове. Няма пътища, което означава, че няма шумен трафик. Хората пътуват с лодки в каналите, обслужвайки посетителите с някои впечатляващи дисплеи, които не могат да се видят другаде. Венеция се счита за един от най-уникалните градове в света, включвайки го като една от най-добрите дестинации за туристи и фотографи в 2021. освен това, Известно е, че Венеция е невероятно романтична по своята същност. Венеция също оглавява много списъци с най-много -красивите градове в света. Това се дължи на уникалното му предлагане без път, впечатляващи реколта сгради, и исторически елементи, открити по цялото му строителство.

Милано до Венеция с влак

Флоренция до Венеция с влак

Болоня до Венеция с влак

Тревизо до Венеция с влак

 

Най-добрите дестинации за пътуване в 2021: Венеция в Италия, Европа

 

7. Най-добра дестинация за пътуване за рожден ден в 2021: езерото Байкал, Русия

Като най-голямата държава в света, Русия има какво да предложи включително плажовете, планини, и исторически сгради. въпреки това, Езерото Байкал е най-добрият избор за много туристи и фотографи. Това е едно от най-старите известни езера в света, с много доклади, които твърдят, че е повече от 25 на милиони години. Това е и най-дълбокото езеро в света, достигайки максимална дълбочина от 1642 м. Какво още? Байкал е най-голямото сладководно езеро в света. Повече от 20% от естествената вода в света се намира в това езеро. За около 5 месеци в годината, езерото остава покрито под дебел слой лед. въпреки това, все още е възможно да се види толкова дълбоко, колкото 40 метри под него. За около 10 месеци в годината, водата му остава под ледена температура от 5 градуса по Целзий. въпреки това, около месец август, температурата му се повишава до 16 градуса по Целзий, което го прави чудесен за бързи плувания и спадове.

 

 

8. Великата китайска стена

Въпреки че днес Китай израсна като технологично напреднала държава, все още не е загубила очарованието и очарованието, които е имала, когато е била открита за първи път. Има много фантазия и мистериозност за Китай, но Great Wall оглавява всички рейтинги и класации. Според популярна китайска поговорка, „Никой не може да бъде истински герой, освен ако не е бил на Великата стена“. Разширяване над дължина от 6000 km, този масивен паметник е единствен по рода си, и е задължително посещение за всеки пътешественик. Средната му височина е около 6 да се 8 м, въпреки това, тя надхвърля повече от 16 метра на върховата си височина. Достатъчно широк е, че повече от 10 проходилките могат да вървят по него рамо до рамо. Стената има множество впечатляващи укрепления, въпреки това, най-старите датират от около 7 век пр.н.е.. Великата стена е преживяване веднъж в живота, което не трябва да се пропуска на всяка цена.

Амстердам до Лондон с влак

Париж до Лондон с влак

Берлин до Лондон с влак

Брюксел до Лондон с влак

 

Великата китайска стена

 

8 Най-добрите идеи за пътуване за рожден ден в 2021: заключение

Въпреки че може да сте отменили ваканцията си през 2020 поради пандемията, все още можете да предприемете това пътуване тази година. въпреки това, не забравяйте да предприемете всички стъпки, за да спестите от вашия транспортни разходи. Трябва да се стремите поне да посетите Кейп Код, Аляска, Гранд Каньон, Кратер езеро, и Disneyworld. Започнете да планирате пътуването си днес, за да се насладите на пътуванията си. Предпочитаме да пътувате с влак колкото можете, за да можете да се насладите най-добре на гледките.

 

Тук, в Save A Train, ще се радваме да ви помогнем да планирате едно от тях 8 Най-добрите идеи за пътуване за рожден ден в 2021 с влак.

 

 

Искате ли да вградите публикацията ни в блога „8 най-добри дестинации за пътуване през 2021 г.“ във вашия сайт? Можете или да ни снимки и текст и да ни даде заем с линк в този пост в блог. Или кликнете тук: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbg%2Fbest-birthday-travel-ideas%2F – (Превъртете надолу малко, за да видите код за вграждане)

  • Ако искате да бъде мил на потребителите си, можете да ги насочва директно в нашите страници за търсене. В тази връзка, ще намерите най-популярните ни влакови маршрути - https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml.
  • Вътре имате нашите линкове за английските целеви страници, но ние също имаме https://www.saveatrain.com/fr_routes_sitemap.xml, и можете да промените / fr на / ru или / de и повече езици.