Време за четене: 7 минути
(Последната актуализация на: 10/09/2021)

Обаждане на всички наркомани и търсачи на приключения! Искате ли да знаете кои са най-добрите начални точки за пешеходен туризъм и как да стигнете до там с влак? Тогава сте на точното място!

 

НАЙ-ДОБРИТЕ туризъм стартови позиции: ПЕТ TERRE крайбрежни TRAIL - ИТАЛИЯ

 

CINQUE TERRE Hiking Start Points

 

Туризъм в Cinque Terre е един от най-добрите неща за вършене в Италия, и един от най-добрите туризъм стартови точки. Нейните пешеходни пътеки са едни от най-красивите в Европа и ако сте любител на открито или просто някой, който иска някой упражнение между декадентски италиански ястия, това е един от най-полезните начини да се насладите на Италия грандиозно крайбрежие.

Но когато походи на Cinque Terre, което трябва да са подготвени. От разбирането пътека трудности за опаковане на правилните неща и ще в точното време на годината, бъдете добре информиран ще направи разликата между променя живота на екскурзия и изморително бачкане.

Как да стигнем до там с влак:

След като в Италия, с помощта на Save A Train, влакът все още е най-добрият начин да се постигне Cinque Terre. Има един местен влак, на Cinque Terre Express влак, който минава покрай морския бряг, между станции Centrale на Ла Специя и Levanto. Той спира на всички пет града (Монтеросо, Корнилия, Вернаца, Манарола, Риомаджоре), и ще трябва да го вземе, за да се придвижвате между тях, след като ти си в областта (освен ако не изберете да походи по-често предизвикателни трасета). От лятото 2016, цената на Cinque Terre Express е € 4 на пътуване. По време на неактивния сезон, обикновено от ноември до март, цената пада до € 1.80. Този влак не предлага резервирани места за сядане.

• Пристигане от Флоренция или Рим: Има няколко директни влакове на ден от Новела гара Firenze Santa Maria до Ла Специя Centrale; други изискват от вас да се промени влакове в Пиза. Цените започват от 13,50 евро. В Ла Специя, промени към по-Cinque Terre Express.

Флоренция до Леванто Влаковете

Флоренция до Ла Специя Влаковете

Рим до Ла Специя Влаковете

Рим, за да Леванто Влаковете

 

НАЙ-ДОБРИТЕ туризъм стартови позиции: EAGLES разходка - АВСТРИЯ

В Орлова разходка е направен от 23 свързани етапи, които следвате маршрута спиращ дъха през Тирол. Най-добрите туризъм стартови точки в региона, много секции могат да бъдат лесно достъпни с лифт и завършени като пълноправен- или половин ден турне. Бихме искали да ви запозная с нашата любима част от този блог.

Независимо дали планирате един ден екскурзия или приключение в мулти-седмично планини, ще намерите на Eagle Алеята да бъде велик открит опит. Той предлага несравними възможности да изследват, опит, и да се свържете с природата.

Нашата Водещ избор: Lake Zireiner Виж

Полудневна разходка за случайни туристи. От Kramsach в Долна Inn долина, отнеме седалковия лифт до къщата Sonnwendjoch. Кратка разходка води до идиличната Zireiner езеро, която се намира в долина близо 1800 метра над морското равнище - страхотно място да се разхладите в горещите лято месеца. Разходката продължава да Zireiner Алм пасище (1,698м) преди да се върне в началото на седалковия лифт, което ви позволява да се вози обратно надолу към долината на река Ин.

Как да стигнем до там с влак:

Лесно е да се пътуване от Великобритания, за да Австрия с влак. Можете да отидете от Лондон във Виена, Залцбург или Инсбрук за един ден до високоскоростен влак. Или да вземем един обяд Евростар от Лондон до Брюксел, на Thalys високоскоростен влак да се Кьолн, и отличната Nightjet спален вагон на влака до Инсбрук, Линц, или Виена една нощ. Някога тук, Как да стигнем до Тирол е лесно с неговата широка мрежа от обществен транспорт. Лесно е да се пътува из района с помощта на влакове. Планинарите, които искат да вземат на част или цялото Орел Алеята да получите достъп до начало и край през точките на всеки етап с помощта на местния обществен транспорт.

Лондон до Брюксел Влаковете

Брюксел до Кьолн Влаковете

Кьолн до Виена Влаковете

Кьолн до Инсбрук Влаковете

 

НАЙ-ДОБРИТЕ туризъм стартови позиции: Пътят към Сантяго - ИСПАНИЯ

CAMINO DE SANTIAGO – SPAIN Trail

 

Камино е известен на английски като Пътя на Сейнт Джеймс. Всички Camino поклоннически маршрути водят до Сантяго де Компостела, тъй като това е мястото, където останките на Сейнт Джеймс, (Сантяго), са открити в девети век. На поклонение е популярна в 10-то число, 11ти, и 12 век и след това бавно намалява популярността си.

До 20-ти век, почти никой не ходи всеки от маршрутите. След това в края на 1970 и началото на 1980 по маршрута стана от интерес за няколко. Те започнаха да пишат и карта на маршрутите отново.

В 21-ви век, идеята за поклонение е може би старомоден. въпреки това, усилието да ходите в продължение на месец и да бъдете изключени от съвременните устройства е изключително освобождаващо.

Camino Маршрути:

 

Camino Spain possible Routes

 

Сария е град, предпочитан от поклонници като на мястото, където те тръгват в Камино де Сантяго. От над 300,000 поклонници, които се дигнаха Сантяго де Компостела в 2017, някои 60% избраха да следват Camino Frances. И повече от 80,000 от тях избра Сария като начална точка. Основната причина за избора на Sarria е, че тя предлага минималното разстояние, необходимо за поклонниците, за да бъдат наградени с Компостела (удостоверение за поклонниците). Разстоянието до Сантяго може да бъде покрита само за пет етапа и разполага с голям брой възможности за настаняване и услуги за поклонници. Сария е лесно да се стигне до по обществен транспорт от различни части на Испания.

Как да стигнем до Сария с влак:

Влакът е един от най- комфортен опции, ако пътувате от Мадрид до Сария. Има пряка Връзка който тръгва жп гара Чамартин в Мадрид два пъти на ден, с пътуване време от приблизително шестчас. освен това, има различни влакове, които се свързват с Мадрид Santiago де Компостела и Lugo, Галисийски градове от които е много лесно да стигнем до Сария, с няколко директни връзки всеки ден. Можете да направите справка по всяко време и честота, като се свържете Renfe, националната жп компания на Испания.

Влакът е и най-добрият вариант, когато пътувате от Барселона. Има ежедневни директни връзки от Барселона (или можете да промените в Монфорте де Лемос), с влакове през деня (ако комбинираме AVE или високоскоростен влак с Голямо разстояние настроики) и през нощта влакове. Средното време за пътуване от Барселона е 12 часа. Влакът от Барселона до Сария свързва също и с други големи градове, включително Тарагона, Лейда, Сарагоса, Памплона, Витория, Бургос, Паленсия, и Леон.

От Сантяго де Компостела, Renfe предлага две дневни влакове до Сария: един по 5 ч (време за пътуване два часа); и най- 6.07 ч (като пътуването на почти четири часа).

От Луго, на влак Също така е най-удобната опция. Renfe предлага множество ежедневни връзки, които ще получите, за да Сария от Луго в 30 минути.

 

НАЙ-ДОБРИТЕ туризъм стартови позиции: WESTWEG TRAIL - ГЕРМАНИЯ

WESTWEG TRAIL – GERMANY View

 

Може да се каже, че следата Westweg е произходът на всички германски туристически пътеки на дълги разстояния. Той стана първият определен път по рода си обратно в 1900. От тогава, пътеката е нараснал за покриване на разстояние 177 мили (285 km) - като се започне в Пфорцхайм в северната и завършва в Базел на юг.

За разлика от Mittelweg и Ostweg, на Westweg ще ви отведе най-вече през западната част на планината. И като отидеш, ще станете свидетели на природното разнообразие от най-големите немски ниска планинска верига. гъсти борови и смърчови гори. Това е, което дава планината името си, безлесната пространства в северната Черна гора. Тихи планински езера, панорамен скални гребени, ледникови долини, и планини.

Между, ще се изкачи най-високите върхове отново и отново. Можете походи над платото на Hornisgrinde и да посетите Belchen и Hochblauen. Насладете се на гледката на Schliffkopf и бродят високата тресавището около Hohloh. Истинският успех за походи, разбира се, ще бъде изкачване на Фелдберг. Най-високата планина в Шварцвалд.

Как да стигнем до Westweg с влак:

Повечето туристически участъци могат да бъдат разделени на управляеми разстояния. Това е, защото повечето села по пешеходни пътеки могат да бъдат достигнал добре с влак. Голяма помощ за планиране на екскурзията е общата карта безплатно на Шварцвалд Tourismus GmbH (Лудвигщрасе 23, 79104 Фрайбург, www.blackforest-tourism.com). Показва всички влакови и автобусни маршрути за KONUS в региона и извън него.

В допълнение, много общности имат специални съвети за пешеходни турове и еднодневни екскурзии за своите гости Konus. Ако планирате по-дълъг престой може да бъде полезно да се получи, както SchwarzwaldCard. Тази карта е добра инвестиция, ако използвате отстъпките, свързани с картата интензивно.

Офенбург до Фрайбург Влаковете

Щутгарт до Фрайбург влакове

Лайпциг до Фрайбург Влаковете

Нюрнберг до Фрайбург Влаковете

 

 

Готови ли сте да си сложите туристически обувки и да се насладите на някои природата туризъм? Резервирайте си влак в рамките на минути и без допълнителни такси при Запазете влак!

 

 

Искате ли да вградите нашия блог пост на вашия сайт, можете или да вземе нашите снимки и текст и просто да ни даде кредит с връзка към тази публикация в блога, или натиснете тук: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbest-hiking-start-points%2F%3Flang%3Dbg– (Превъртете надолу малко, за да видите код за вграждане)

  • Ако искате да бъде мил на потребителите си, можете да ги насочва директно в нашите страници за търсене. В тази връзка, ще намерите най-популярните ни влакови маршрути – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Вътре имате нашите линкове за английските целеви страници, но ние също имаме https://www.saveatrain.com/nl_routes_sitemap.xml и можете да промените / NL / да де или / ИТ и повече езици.