Време за четене: 7 минути
(Последната актуализация на: 30/05/2022)

Фаровете са нашата пътеводна светлина, осветяващи звездни нощи и пътят към дома на моряците в продължение на много векове. Докато някои спряха да работят, трябва да запишете най-добрите десет фара, които ще озарят пътуванията ви из Европа във вашия маршрут.

  • Железопътният транспорт е най-екологичният начин за пътуване. Тази статия е написана с цел обучение за пътуване с влак и е създадена от Save A Train, В Уебсайт на най-евтините влакове В света.

1. Най-добрите фарове в Европа: Фарът на Нейст Пойнт

Със светлина, равна на 480,000 свещи, Фарът на Нейст Пойнт оттогава озарява бреговете на прекрасния остров Скай 1909. Ярката светлина свети на разстояние от 24 мили, насочвайки пътя към търговците и моряците в първите дни. Днес древният фар на Шотландия е осветен от борда на северния фар в Единбург, и докато е модернизиран, фарът е добре запазен.

Друго страхотно нещо за фара Nest Point е фантастичното му местоположение. В допълнение към живописния пейзаж, можете да видите делфини, китове, и топли акули, обитатели на водите около острова. По този начин, Фарът Neist Point е едно от най-добрите места за посещение на остров Скай, особено при залез слънце. Следователно, не забравяйте да обуете най-добрите си обувки за ходене и планирайте време за 1-часов преход до фара Neist Point.

Амстердам до Лондон с влак

Париж до Лондон с влак

Берлин до Лондон с влак

Брюксел до Лондон с влак

 

Best Lighthouse in Scotland

 

2. Най-добрите фарове в Европа: Фарът Сен Матийо

В най-западната точка на Франция, Щастливите пътници могат да намерят очарователния фар Saint-Mathieu. Вторият най-добър фар в Европа е в красивия регион Бретан, до руините на абатство, което е доста уникално за фаровете. По този начин, докато посещавате един от най-добрите фарове за освежете пътуванията си в Европа, можете да се насладите на средновековните реликви на манастира и Pointe Saint-Mathieu.

Стръмните скали, крайбрежие, и фар създават най-незабравимата природа. Освен това, за наистина забележителна панорамна гледка към бреговата линия на Бретан, трябва да се катериш 136 стъпки. За да обобщим нещата, прекрасният бял фар ви очаква в красивия Плугонвелин, където светлината грее и ще ви отведе до едно от най-зашеметяващите брегове ивици в Европа.

Амстердам до Париж с влак

Париж до Прованс с влак

Лион до Прованс с влак

Марсилия до Прованс с влак

 

Lighthouse On The Edge Of The Ocean

 

3. Фарове за озаряване на пътуванията ви в Европа: Фарът на Генуа

Стоейки високо при 76 метра, Генуският фар е вторият по височина класически фар, построен от зидария в света. Древният фар служи като символ на Генуа, и формата му привлича много посетители Генуа от Флоренция и други градове. Изградена в две квадратни секции, всеки сектор с покривна палуба, подобна на тераса, и фенер увенчава цялата конструкция. Фенерът свети на голямо разстояние, играе своята роля в контрола на полета около района.

Фарът на Генуа озарява красивите нощи в Генуа, особено крайбрежието и пристанището. освен това, фарът е доста впечатляващ през деня, на фона на тюркоазено Средиземно море и цветни къщи. Посещението на старото пристанище на фара на Генуа е едно от десетте най-добри неща за правене в Генуа.

Милан до Генуа Влаковете

Рим до Генуа Влаковете

Флоренция до Генуа Влаковете

Венеция Генуа Влаковете

 

 

4. Фар Линдау, Германия

Оттогава осветява Боденското езеро 1853, Фарът Линдау е вълшебен във вечерните светлини и през деня. Тогава, фарът се стопанисвал с открит нафтен огън, но днес корабите могат да го управляват с помощта на радиосигнали. Отне три години, за да се построи фарът, който посреща пътници в пристанището Линдау.

Макар че това е интересен факт, Фарът Линдау привлича посетители преди всичко благодарение на своята красива баварска архитектура, впечатляващ часовник на фасадата му, и срещуположната скулптура на лъв. освен това, отзад можете да се насладите на гледката към Алпите, които завършват живописното изображение на пощенска картичка.

Дюселдорф до Мюнхен с влак

Дрезден до Мюнхен с влак

Нюрнберг до Мюнхен с влак

Бон до Мюнхен с влак

 

European Сity On The Water

 

5. Фар Пунта Пена, Италия

Източно от Рим, заобиколен от адриатическото крайбрежие и Апенинските планини, разположен в прекрасния регион Абруцо. Този южен италиански скъпоценен камък е Най-новата гореща дестинация в Италия, също така дом на втория по височина фар в Италия, фар Пунта Пена.

Оттогава осветява крайбрежието на Италия и насочва кораби у дома 1906, фарът Пунта Пена е отворен за обществеността. Освен това, посетителите могат да се изкачат по вита стълба от 307 стъпала до върха на фара за фантастични гледки към природата и, разбира се, пясъчните плажове.

Милан до Рим с влак

Флоренция до Рим с влак

Венеция до Рим с влак

Неапол до Рим с влак

 

6. Начална точка Фар За да освежите пътуването си

На едно от най-впечатляващите места в Европа, пътниците могат да намерят фара Start Point. Намира се на полуостров в Южен Девън, Англия, на брега, простиращ се дълбоко в морето, изображението спира дъха. По този начин, пътниците няма да се изненадат да научат, че разходката до фара е една от най-добрите в района.

Ако имате късмет, ще можете да видите лодки, минаващи покрай Ламанша, както са правили от повече време 150 години. Това несъмнено допълва живописната гледка към брега и фара точно в края на носа. Освен това, друга опция за туризъм е пеша до Beesands и Torcross за наблюдение на делфини и тюлени.

 

Magical Lighthouse During The Starfall

 

7. Голямата кула на фара, Ангълси

В края на една от най-красивите морски пътеки в Европа, можете да намерите прекрасния фар Twr Mawr. Намира се в далечния край на остров Llanddwyn, пътниците могат да се насладят на зашеметяващите гледки към Сноудония на хоризонта. Уникалното име означава Голяма кула. Оцветен е в бяло, и е трудно да пропуснеш фара на зеления хълм.

Фарът Twr Mawr е в края на пролива Менай, а 25 км дълга приливна вода, която разделя остров Ангълси от континенталната част на Уелс. В допълнение, пътници до Twr Mawr на остров Llanddwyn, Малка кула, се твърди, че е построен по-рано от Twr Mawr. Да заключа, разположени един до друг на малки острови, Фаровете Twr Mawr и Twr Bach със сигурност ще озарят вашето пътуване до живописния Ангълси.

Лондон до Амстердам с влак

Берлин до Амстердам с влак

Берлин до Прага с влак

Виена до Прага с влак

 

Fascinating Lighthouse Landscape

 

8. Св. Фарът на Мери, Островът на примамките

Достъп до Св. Фарът на Мери е труден. Красивият фар е на малкия остров Баит, известен още като Св. Остров на Мери. Пътуващите, които искат да се полюбуват на очарователния Св. Фарът на Мери отблизо може да се посети само по време на отлив, тъй като остров Байт е приливен остров. Първоначално фарът е бил малък параклис, и по-късно кулата се превърна в фар, предупреждава моряците от скалистия бряг.

днес, Св. Фарът на Мери вече не работи, но си заслужава пътуването. Например, можете да включите спирка тук във вашето пътуване с RV в Англия, а уникално креативен начин за пътуване из Европа. накрая, можете да се насладите на чаша кафе от кафенетата наблизо.

 

Lonely Lighthouse In England

 

9. Най-добрите фарове в Европа: С Lighthouse Prey

Стоейки високо на скалистия бряг на Бретан, великолепният фар Le Creac’h озарява пътя за много пътници. Една от отличителните му характеристики е фенерът, който светва всеки път 10 секунди, така че ако имате възможност да плавате през френския бряг на Атлантическия океан, знайте, че светлината на Le Creac’h е там, за да ви преведе.

Докато светлината на фенера е много мощна, заобикаля го сложен скрининг за защита на мигриращите птици. Следователно, Операцията на славния фар не прави вредят на морската екосистема В зоната. Наистина, ако планирате пътуване до красивите френски крайбрежни градове, не забравяйте да комбинирате пътуването си до фара Le Creach с фара La Jument и Nividic.

Париж до Амстердам с влак

Лондон до Париж с влак

Ротердам до Париж с влак

Брюксел до Париж с влак

 

Lighthouse On The Edge Of The Ocean

 

10. Най-добрите фарове в Европа: Фарът на Малката Кити

Намира се на скала пред крепост, на Малкият фар Миноу озарява корабите’ пътуване обратно у дома по бретонското крайбрежие. Крепостта е построена за защита на Гуле дьо Брест под укреплението маркиз дьо Вобан през 17 век. По-късно, в 19 век, фарът е построен, а сводестият мост позволяваше достъп до фара и невероятната гледка към бреговата линия.

В допълнение, този очарователен фар е известен благодарение на червения си покрив, който също има червен сигнал, който се включва, когато опасност е близо до платото на Les filets. Докато Les Fillettes означава “момичетата” на френски език, в такъв случай, тя се отнася до скалите в Goulet de Brest. освен това, благодарение на тази функция, моряците не забравяйте да внимават за тази част, като използват мнемониката “Кити се изчервява, когато покрие момичетата” (“Миноу се изчервява, когато покрива момичетата”).

Нант до Бордо Влаковете

Париж до Бордо Влаковете

Лион до Бордо Влаковете

Марсилия до Бордо Влаковете

 

Fortress On The Sea

 

Тук, в Запазете влак, ще се радваме да ви помогнем да планирате едно незабравимо пътуване до тези фарове с влак.

 

 

Искате ли да вградите нашата публикация в блога „10 най-добри фара, които да освежите пътуванията си в Европа” на вашия сайт? Можете или да направите нашите снимки и текст, или да ни дадете кредит с връзка към тази публикация в блога. Или кликнете тук: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbg%2Fbest-lighthouses-europe%2F – (Превъртете надолу малко, за да видите код за вграждане)

  • Ако искате да бъде мил на потребителите си, можете да ги насочва директно в нашите страници за търсене. В тази връзка, ще намерите най-популярните ни влакови маршрути - https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml.
  • Вътре имате нашите линкове за английските целеви страници, но ние също имаме https://www.saveatrain.com/es_routes_sitemap.xml, и можете да промените / ите на / fr или / de и повече езици.