Време за четене: 5 минути
(Последната актуализация на: 18/12/2022)

Честване на Деня на Кинг в Холандия може да се окаже най-добрата партия в Холандия. за 27 април, празнуват рождения ден на крал Вилем-Александър с музика, улични тържества, битпазари, и забавни панаири. Самият цар пътува из страната със своя семейство. В нощта преди Деня на Кингс, King’s Night се празнува с музикални предавания в Хага и други градове и най-голямата бълха в страната ('Безплатно') пазар в Утрехт. Готови ли сте да разберете какво е всичко това? Ето защо трябва да бъде Честване на Деня на Кинг в Холандия.

*Забележка! Ден Кинг е само за един месец далеч. Сега е времето да резервирате хотел в Амстердам за Честване на Деня на Кинг в Холандия. Посетители от всички краища на Холандия, и все по-често от чужбина книга рано, за да се гарантира, стаи са на разположение.

 

Какво е в NAME?

първоначално, Принцеса ден бе отбелязан в Холандия на рождения ден на Вилхелмина е (31 Август), когато тя е все още една принцеса. Партията имаше няколко части, за да го, включително; много детски игри и украсени улици. Когато Вилхелмина стана новият кралицата след смъртта на баща си, то е променено на Ден на кралицата.

Юлиана, следващата кралица и дъщерята на Вилхелмина, знаменития Ден на кралицата на 30 Април с парад на Soestdijk. Беатрикс също празнува Ден на кралицата на 30 април (неин собствен рожден ден е през януари) но противно на майка си, тя взе цялото си семейство и пътува из страната да посетят няколко общини. Крал Вилем Александър следват тази традиция. Той беше роден на 27 април и това стана официален ден в 2014 Честване на Деня на Кинг в Холандия.

Брюксел до Амстердам Влаковете

Лондон до Амстердам Влаковете

Берлин до Амстердам Влаковете

Париж до Амстердам Влаковете

 

 

ORANGE всичко Честване на Деня на Кинг в Холандия!

Холандският кралско семейство носи името: Къща на Orange. Това буквално означава оранжевият цвят. Като резултат, тя се превърна в национален колорит на Холандия. В Деня на Кингс, вие ще намерите всички облечен оранжево по някакъв начин или форма. Така, получавам пазаруване!

Брюксел до Утрехт Влаковете

Антверпен до Утрехт Влаковете

Берлин до Утрехт Влаковете

Париж до Утрехт Влаковете

 

битпазари

Докато Честване на Деня на Кинг в Холандия, хората имат право да продават неща на улицата, без да изисква разрешение. Безплатно Бълхи пазари се провеждат в паркове и улици, с много хора, които предлагат своите нежелани вещи, музика, или друго забавление за продажба. Мислете за това като гараж продажба, но в много по-голям мащаб! в Утрехт, битпазарите дори започват в нощта преди Деня на Кингс. Така че да си ходят пеш по.

Брюксел до Ротердам Влаковете

Антверпен до Ротердам Влаковете

Берлин до Ротердам Влаковете

Париж до Ротердам Влаковете

 

 

НЕКА тост за Честване на Деня на Кинг в Холандия!

всеки пир изисква тост! прав? В Деня на Кингс, хората правят тост на царя с Orange Bitter, ярко оранжево ликьор. Разбира се, това продължава с традицията на носенето на портокал, също! Напитката е създадена през 1620 за да отпразнуват победата на принц Фредерик Хенри. първоначално, тя не е била добре позната, но след като Уилям Орански стана първият крал, тя е била произведена още веднъж. От тогава, Orange Bitter е тясно свързан с холандското кралско семейство.

Брюксел до Tilburg Влаковете

Антверпен до Tilburg Влаковете

Берлин до Tilburg Влаковете

Париж, за да Tilburg Влаковете

 

Какво ще ПИЕНЕ? БИРА, РАЗБИРА СЕ!

Холандия обича своето пиене и след десетилетия на умен маркетинг на Heineken, тяхната холандски търговски гордост, всеки е закачен на пенеста сладък нектар на боговете по време на Деня на Кингс.

Не бира стъкло е оставена изцяло, човешко сърце не е оставен ясен. Ако някога един ден наистина да остави косата си, това би било то! И това не е просто ден на Кинг, Нощ на краля, преди да е наполовина по-забавно. Обикновено е толкова зает, както Кинг Ден минус децата и семействата. Това означава, че дори и по-малко инхибиране разлеете бирата, и обида думите си.

Брюксел до Маастрихт Влаковете

Антверпен до Маастрихт Влаковете

Лиеж до Маастрихт Влаковете

Шарлероа до Маастрихт Влаковете

 

Семейно забавление

Празнуването на Деня на краля в Холандия не е само за възрастни. Има изобилие от дейности, които се провеждат в града за млад и млади по душа, включително лице живопис, игри, и спортен събития. Проверете семейно забавление страница Ден на краля за повече информация.

Брюксел по отношение на влакове в Хага

Антверпен, за да тренира в Хага

Берлин, за да тренира в Хага

Париж, за да тренира в Хага

 

Кинг Night & ден страни

Честване на Деня на Кинг в Холандия е официален празник, но със сигурност не е ден за почивка. холандците, бивши патс, а туристите се стичат в Амстердам за празнен ден. Веселбата започва по традиция в навечерието на големия ден (Кинг Night) с атмосферата на карнавала продължава в целия град в Деня на Кингс. Диджеи играят партии на обществени площади, ярко декорирани лодки запълват канали, и музика на живо се разлива по улиците от кафе дворове. Прочетете повече за целодневните събития Кинг.

 

Честване на Деня на Кинг в Холандия по каналите

Никога има задръствания трафика било толкова забавно! В Деня на Кингс, хиляди ярко декорирани лодки пакет тесните канали на Амстердам. Горещи Съвет. Резервирайте лодка в аванс!

Celebrating King's Day in the Netherlands on the canals

Участвайте в годишния Кинг ден в Амстердам на една невероятна 1,5 часа плаване по каналите през центъра на града. Ще се любувате на ярко украсени лодки и да се насладите на борда неограничени напитки.

За тази дейност:
– Продължителност 90 минути
– Прескачане на линията
– Отпечатано или мобилен ваучер приет
– Незабавно потвърждение
– Лесно анулиране

 

холандците, бивши патс, и туристите се събират в Амстердам, за да празнуват Деня на краля в Холандия. Уверете се, че не се пропускат възможности за забавление, и резервирайте сега, използвайки Запазете влак няма скрити такси и лесно, колкото 1, 2, 3!

 

Искате ли да вградите нашия блог пост на вашия сайт, можете или да вземе нашите снимки и текст и просто ни се кредит с връзка към тази публикация в блога, или натиснете тук: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fcelebrating-kings-day-netherlands%2F%3Flang%3Dbg – (Превъртете надолу малко, за да видите код за вграждане)
  • Ако искате да бъде мил на потребителите си, можете да ги насочва директно в нашите страници за търсене. В тази връзка, ще намерите най-популярните ни влакови маршрути – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Вътре имате нашите линкове за английските целеви страници, но ние също имаме https://www.saveatrain.com/zh-CN_routes_sitemap.xml и можете да промените / ж-CN да / йа / или в и повече езици.