Време за четене: 4 минути
(Последната актуализация на: 06/11/2020)

Най-високо оценените еднодневни екскурзии, които да вземете от Берлин, са задължителни, въпреки че самият Берлин е фантастично място за посещение! Има достатъчно големи забележителности в Германия капитал, за да си зает в продължение на дни. въпреки това, еднодневни екскурзии от Берлин до съседните села и градове могат да предложат отлична почивка от тълпите. От прекрасни дворци и девствени паркове Потсдам до естествения блясък на реките Хавел и Шпрее, Предложението на околностите на Берлин много атракции и неща за вършене. Градът железопътния и обществения транспорт мрежи улесняват да се измъкнем и за, и организирани екскурзии позволяват лесно да пътуват и по-нататък при желание.

 

Екскурзия От Берлин: Потсдам

Не бягство от Берлин получава повече внимание, отколкото Потсдам. Така че ние не може да има списък на еднодневни екскурзии от Берлин, без да го. Причината е проста. В рамките на 40 минути ще търгувате в мегаполиса за един ден разходка сред градините и дворци на този бивш пруски кралски град.

Започнете еднодневна екскурзия до Потсдам скитащи към Old Dutch Квартал. червена тухлена холандски стил архитектура на Потсдам Холандски Квартал е уникален, не само в Германия, но и в цяла Европа. Дори и в Холандия, търси пристройки, които съответстват на Jan Бауман творения на 18 век в Потсдам е невъзможно.

Берлин до Потсдам Влаковете

Дрезден до Потсдам Влаковете

Магдебург до Потсдам Влаковете

Хановер до Потсдам Влаковете

 

 

Екскурзия От Берлин: Muskau

Повечето хора идват да прекарват времето излиза в Световното наследство на ЮНЕСКО място, Muskauer парк със своите зашеметяващ английски градини и замъка на неоренесансов заобиколен от малко езеро. Нещо специално за този парк е, че нейната география се простира до и двете Германия и Полша! Така че една разходка из парка включва посещение на две държави, в един изстрел. Обичаме ефективност! Там не е много да се направи освен това, така посещение на Bad Muskau е най-добре в двойка с други близки забележителности като дяволи мост.

Берлин до Bad Maskau Влаковете

Дрезден до Bad Maskau Влаковете

Потсдам до Bad Maskau Влаковете

Магдебург до Bad Maskau Влаковете

Muskauer парк Германия

 

Екскурзия От Берлин: Бремен

Добре, Добре! Знам, че това е малко на един участък като еднодневна екскурзия. Но след като съм бил там, ще разберете защо не можах да го оставим ни еднодневни екскурзии от Берлин списък! Неща за вършене в Бремен включват това да вечеря в бирена градина на лодка, излиза в Прекрасната Schnoorviertel, ходене на кратко разстояние от 100 метров Bottcherstrasse, и да се отпуснете с кафе и торта в основа на вятърна мелница. Имате Трябва да я видят за себе си!

Берлин до Бремен Влаковете

Хамбург до Бремен Влаковете

Хановер до Бремен Влаковете

Потсдам до Бремен Влаковете

Бремен е на еднодневни екскурзии до отнеме от Берлин

 

Окончателният избор: Дрезден

Дрезден прави страхотно дневно пътуване от Берлин! Градът е на около два часа с влак от немската столица. Той се намира на половината път между Берлин и Прага, и е съвсем малък и лесен за навигация, което означава, че дори само с един ден ще могат да видят доста.

Най- река Елба разделя града; от една страна, там е Altstadt (или Стария град), и от друга страна, там е Нойщад (Нов град), но предполагам, че това, което, на Altstadt е всъщност по-нови!

Дрезден е бомбардиран на земята в края на WW2 (уверете се, че сте прочели Кланица пет преди да посетите, ако сте в историята) и района Altstadt е възстановен точно както е било преди войната, но някои от сградите са завършили само след 2000.

Берлин до Дрезден Влаковете

Хановер до Дрезден Влаковете

Потсдам до Дрезден Влаковете

Нюрнберг до Дрезден Влаковете

Дрезден е на еднодневни екскурзии до отнеме от Берлин

 

Готови ли сте да се измъкнат от Берлин за някои големи еднодневни пътувания? Хване вози там с помощта на Save A Train. Скритите такси, без суетене, просто забавление!

 

 

Искате да се въведе в нашия блог “Най-много гласове еднодневни екскурзии до отнеме от Берлин” в сайта си? Можете или да ни вземе снимки и текст и просто ни даде кредит с връзка към тази публикация в блога. Или кликнете тук: HTTPS://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fday-trips-from-berlin%2F%3Flang%3Dbg – (Превъртете надолу малко, за да видите код за вграждане)

  • Ако искате да бъде мил на потребителите си, можете да ги насочва директно в нашите страници за търсене. В тази връзка, ще намерите най-популярните ни влакови маршрути – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Вътре имате нашите линкове за английските целеви страници, но ние също имаме https://www.saveatrain.com/de_routes_sitemap.xml, и можете да промените / де да / FR / или го и повече езици.