Време за четене: 3 минути
(Последната актуализация на: 21/02/2021)

ЕС предложи да инвестира над 100 милиарда евро във влакове, за да стимулира европейските пътувания, Тази инвестиция ще комбинира с публично и частно финансиране. напълно, общата инвестиция ще надхвърли 4,5 милиарда €. Инвестицията ще дойде чрез група за финансиране, наречен свързване на Европа Механизъм. Накратко, финансирането ще дойде от няколко групи. Тези групи включват национални, частни, и инвестиционни банки.

Финансирането ще спомогне за усъвършенстването на Европейската железопътна мрежа за пътуване. Също, инвестицията ще подпомогне развитието на алтернативни възможности за гориво на влакове. Допълнително, финансирането ще проправи пътя за транспорт с нулеви емисии.

 

Европейските Туристически проекти

Projects will focus on the core network of European travel. €719.5 million is for the Европейска железопътна мрежа. €99.6 million is for upgrading road transport. Също, €78.9 million is for developing ports. And €44.7 million is for inland waterways.

Водещи инициативи че финансирането ще покрие включват;

  1. Повишаване на скорост на влаковете между Дания и Германия.
  2. Надстройка железопътни линии в Словения
  3. Железопътен тунел между Италия и Франция
  4. Добавяне 340 станции за зареждане, тъй като на електрическа автомобили
  5. Адаптиране на пътища, дължащи се на превоз на товари

Кьолн до Копенхаген Влаковете

Дрезден до Копенхаген Влаковете

Нюрнберг до Копенхаген Влаковете

 

Additional EU train funding of €37 Billion for European travel

According to some източници, Европа е инвестирала допълнителни 37 милиарда евро във влаковата индустрия. Тази сума ще се даде повече хора работни места и доходи. Европейската железопътна мрежа се дължи на увеличаване на капацитета и устойчивостта. Ето някои от проектите, за които се използват 37 милиарда евро;

Дюселдорф до Хамбург Влаковете

Бон в Берлин Влаковете

Хайделберг до Мюнхен Влаковете

 

 

1. Gotthard Base Tunnel

Въпреки, че това е тунел 17 възраст, отвори се само за европейски пътувания през 2016. Заради алпийски планински, отне 2,400 работниците да пробият. дължината на тунела е почти 57 KM, което го прави най-големия тунел в света. Поради размера на тунела, the cost was € 11 милиард.

Тунелът свързва Северна Италия с Южна Германия, които са две важни страни в Европейския пътуване екосистема. В бъдеще, 240 товарните влакове ще използват тази тунел. Защото на тунела, товарите ще замени над 2 милион камиони пътувания годишно. Камиони имат за шофиране нагоре в планината и да чака в пътни такси опашки. Като резултат, товарите, which will travel at an uninterrupted 160 KM per hour will be preferred.

Тренто до езерото Гарда Пескиера Влаковете

Болцано Бозен до езерото Гарда Пескиера Влаковете

Болоня до езерото Гарда Пескиера Влаковете

Венеция до езерото Гарда Пескиера Влаковете

 

2. Fehmarnbelt Link

Тази фиксирана тунел връзка ще бъде най-дългият потопен тунел в света. The tunnel will link Denmark with the German Island of Fehmarn. The total cost of this link tunnel is €7 billion. Тази връзка ще намали пътуване с влак време между Стокхолм и Хамбург от 2 часа. Индустрията на товари между Германия, Дания, и Швеция са спечелили значително от този линк, това със сигурност ще подобри европейските пътувания.

Щутгарт до Хамбург влакове

Антверпен до Хамбург Влаковете

Лайпциг до Хамбург Влаковете

Бон до Хамбург Влаковете

 

3. Европейска железопътна мрежа Travel Connection Проект VDE 8

VDE 8 е може би най-голямата железопътна строителна площадка в Германия. Проектът подобрява транспорта в цяла Германия. Поради размера и технология на VDE 8 линия между Берлин и Мюнхен costs €10 billion.

Дюселдорф до Мюнхен Влаковете

Дрезден до Мюнхен Влаковете

Нюрнберг до Мюнхен Влаковете

Бон до Мюнхен Влаковете

 

Билетите записвания 3 минути

Резервация на билет за влак в продължение на европейско пътуване? Защо да не се 3 минути на нашия сайт, за да намерите най-евтините билети за вашите маршрути. Влезте в сайта ни сега, за да книги влакове. Билети могат да бъдат платени по няколко начина, включително идеална и кредитни карти.

 

Искате ли да се вгради в блога ни на сайта си, след това кликнете тук: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feu-invest-1-billion-euros-european-travel%2F%3Flang%3Dbg – (Превъртете надолу, за да видите кода за вграждане)

  • Ако искате да бъде мил на потребителите си, можете да ги насочва директно в нашите страници за търсене. В тази връзка, ще намерите най-популярните ни влакови маршрути – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Вътре имате нашите линкове за английските целеви страници, но ние също имаме https://www.saveatrain.com/in_routes_sitemap.xml, и можете да промените / в / RU / или йа и повече езици.