Време за четене: 4 минути
(Последната актуализация на: 11/06/2021)

Трудно е да се каже какво представлява по най-добрия и най-лошото време, Така че, когато ние започнахме да пишем Европа Държави с най-хубавото време, че не знаем как да се подходи към този. След всичко, това е всичко, индивидуален, Не е ли? Затова решихме да поставим дисертация на това 365 слънчеви дни, лек морски бриз и без дъжд допринасят за идеалното климат, и да започне там.

 

Ние сме поставени заедно списък на европейски страни въз основа на техните метеорологични условия, и това е до вас да решите къде искате да отидете след това:

Нашата първа страна на европейските страни с най-хубавото време е: Испания

А средиземноморски климат, стабилна транспортната инфраструктура, отлични възможности да пътуват, както и различни социализиращи и развлекателни дейности, направи Испания почти страна мечта. Намира се в Югозападна Европа, Испания определено има значение за един от най-красивите влакови пътувания в Европа. Испания прогноза за времето с горещо, сухо лято и мека, дъждовна зима. Тъй като Испания е една от най-големите европейски страни, тя има повече от един климат. Така, можете да очаквате по-континентално повлиян климат в обширното централно плато: Пригответе се за горещо, сухо лято и студени зими. превод: ако вие сте пътуване до Испания и да планирате да останете за няколко месеца, носете бански костюм и яке.

 

 

Португалия – 1-во място в европейските страни с най-добро време

За тези от Вас, които предпочитате да се насладите на 22 ° C средно почти през цялата година, отколкото с нетърпение на 35 + ° C градуса, Португалия е първото на Европа Страните с най-хубавото време. Португалия е класифициран като CSB климата (този термин се отнася до средиземноморския климат); топло умерено влажна горски климат, с сухо лято, и влажна зима. Ако пътувате с влак, изберат Португалия през летните месеци. Най-горещият месец в Португалия е юли със средна температура от 24 ° C, и студения който е януари при 12 ° С. Ще хванете най-много дневните часове слънцегреене през август. Плюс това, винаги можете да турне в Западна Европа с влак за най-добро впечатление, независимо от климатичните условия на държавите, които искате да видите.

 

Гърция

Друг средиземноморска държава, която ще ви оставят влюбен в тази част на Европа. Гърция е типична за средиземноморския климат. Туристите и местните жители го обичам топлите си и сухо лято, мек и дъждовна зима, и продължителни периоди от слънце през по-голямата част от годината. Гърция е само една от тези страни в Европа с най-хубавото време и вие трябва да отидете на повече от веднъж, за да се оцени напълно неговата красота. Говорейки за перфектен средиземноморски климат, това е напълно справедливо ние говорим за Италия също, въпреки че лятото ветровете му може да донесе много горещо, неприятно време не всеки се радва.

 

Лондон не е в Европа Страните с най-хубавото време

Великобритания – Най-лошото в списъка на европейските страни с най-добро време

Въпреки, че абсолютно великолепна архитектурна, исторически, и културно, Великобритания не е една от страните в Европа с най-хубавото време. добре, освен ако не се ползват постоянно мъгла, дъжд, облаци и толкова сиво, че забравят какво други цветове изглеждат като. Влажният въздух и цялостната му непредвидимостта не помагат нито. Докато Великобритания наистина има слънчеви изненади тук и там, ние не ви съветваме да (някога!) изляза без чадър и резервна тениска. Вижте тези 4 Пътуване с влак преди пътуването важното в Европа преди да отидете на пътуването.

Амстердам до Лондон Влаковете

Лил до Лондон Влаковете

Париж до Лондон Влаковете

Брюксел до Лондон Влаковете

 

Исландия

Вероятно една от най-красивите европейски страни, Исландия се гордее със спиращите дъха си фиорди, безкрайни изумрудено зелени пейзажи, снежнобелите планински върхове, и зрелищни водопади. ох, нека не забравяме, гигантските ледници, горещи извори и гейзери, както и някои от най-дружелюбните, хора в света! въпреки това, за жалост, тази скандинавска страна е печално известен с непредвидим и гаден време. Исландия има приблизително 320 дни от дебели сиви облаци, 215 дни от дъжд, снежни бури, и виелици. Това не е за тези, които търсят да се радват на слънчево vacay.

  • въпреки това, ако сте човек на зимни празници, Исландия ще бъде включено в горната част на списъка на страните в Европа с най-хубавото време.

 

Намерете любимите си европейските страни с най-хубавото време за вас! и да се насладите на пътуването си! Отказ за влак и резервирате билети за влак с Запишете влак.

 

Искате ли да вградите нашия блог пост на вашия сайт, след това кликнете тук: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feurope-countries-best-weather%2F%3Flang%3Dbg – (Превъртете надолу, за да видите кода за вграждане)

  • Ако искате да бъде мил на потребителите си, можете да ги насочва директно в нашите страници за търсене. В тази връзка, ще намерите най-популярните ни влакови маршрути – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Вътре имате нашите линкове за английските целеви страници, но ние също имаме https://www.saveatrain.com/zh-CN_routes_sitemap.xml, и можете да промените / ж-CN да / ите и / или го и повече езици.