Време за четене: 3 минути
(Последната актуализация на: 21/02/2021)

А за планиране на Европа маршрут е от съществено значение при организирането на вашето Пътуване с влак в цяла Европа. Преди всичко, има над 10,000 дестинации могат да се посетят в Европа. Поради броя на дестинациите, е важно да се проучи как да картографира вашето пътуване. Може би искат да имат свой собствен уникален начин да пътуват из Европа. И, за да се планират бъдещето на времето, Вие може да искате да резервирате билети предварително. Най-забележително е, че трябва да бъде в състояние да книга влак пътуване, които предлагат за обслужване на клиенти на вашия език и ви позволяват да се осигури гъвкавост, например запазване на влака позволява.

 

Европа Планер фактори Важно за планиране

Всичко започва с планиране като се уверите, че имате необходимите документи за пътуване. по същия начин, преди планирате пътуването си, Вие може да искате да се помисли полет до първото местоназначение, ако живеете извън Европа и влак да пътуват, ако живеете в Европа, защото това е най-добрият начин за пътуване в Европа. Някои от факторите, които изглеждат важни за сегашните пътници са; исторически сайтове, природата, нощен живот, плажове, храна, и дейности.

Лондон до Париж Влаковете

Париж до Амстердам Влаковете

Мюнхен до Берлин Влаковете

Рим до Милано Влаковете

 

 

Европа Route Planner по държави

Europe Route Planner map

 

 

 

 

 

 

 

Австрия

Първо, Необходими са резервации за нощни влакове и международни влака, и можете да направите, е да Запази влак. Резервации са възможни и за междуградски съобщения високоскоростни влакове (включително Евросити и InterCity). Основни междуградски маршрути са Виена & Линц, Залцбург, Грац & област Каринтия. Австрия Европа Route Planner предлага много добри международни връзки с влак. Допълнително, напитки и закуски на разположение на повечето влакове и налични възможности за хранене на международни влакове. Вие може да донесе на велосипеди по австрийските влакове. Също така имате билети в Австрия, която ви позволява да пътувате с влак в Лихтенщайн.

Грац Инсбрук Влаковете

Виена до Грац Влаковете

Виена до Залцбург Влаковете

 

Европа Route Planner Австрия

Белгия

Повечето влакове в Белгия изисква резервации, така че не е толкова ново за нашето планиране на маршрут в Европа тук. Много порекомендовано специално за летищни влакове, международни влакове, а високоскоростните влакове ще могат да поръчват доста отдавна. Освен това, влакове в Белгия са първият и вторият клас сядане. Някои от влаковете предлагат мини бар и топли и студени закуски. Продължителността на пътуването в Белгия са бързи с пътувания между, големите градове, като 20 минути до един час.

Люксембург в Брюксел Влаковете

Антверпен до Брюксел Влаковете

Амстердам до Брюксел Влаковете

Париж до Брюксел Влаковете

 

Belgium gardens

Босна

Подобно на Белгия Европа Route Planner, не е нужно да си направите резервация за повечето влакове в Босна. Не е възможно да се правят резервации за вътрешни влакове в Босна. Това включва Brzi Voz бързи влакове и
пътник местен влакове. За разлика от други европейски страни, велосипеди Не са позволени във влакове в Босна. Допълнително, международни връзки от Босна минават през гара Сараево.

 

Europe Route Planner Bosnia

Европа Route Planner за България

Не е нужно голяма част от Европа Route Planner по отношение на резервациите за BARZ®; Vlak местния "бързата’ влакове, както и местните Пътнически влакове. въпреки това, резервации са необходими за Expresen Vlak бързи влакове и международни влакове. Международните влакове предлагат в България, включват България Експрес, В Черно море Train, В Букурещ Истанбул Express така както някои други влакове, които напускат от София. Основните пътища на България да се 6-8 часа (нощни влакове са възможни) София е, разбира се, главната станция за международни връзки. Мотори се допускат във влаковете обаче, ще трябва да плащат допълнително за тях.

 

Bulgaria skyline

 

Европа Route Planner с Save влака

Тъй като има един милион причини да пътуват из Европа, сме намерили сте на най-евтините билети. Европа има най-много красиви гари. Макар да има най-красивите гледки, включително мостове и плажове. Така че, след като управлява страната, в която пътуват в Европа Route Planner, Предприеме 3 минути сега, за да резервират евтини билети за влак в Европа за Запишете влак. Плащане чрез всички популярни начини на плащане.

 

Искате ли да се вгради в блога ни на сайта си, след това кликнете тук: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Feurope-route-planner-trains%2F%3Flang%3Dbg – (Превъртете надолу, за да видите кода за вграждане

  • Ако искате да бъде мил на потребителите си, можете да ги насочва директно в нашите страници за търсене. В тази връзка, ще намерите най-популярните ни влакови маршрути – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Вътре имате нашите линкове за английските целеви страници, но ние също имаме https://www.saveatrain.com/fr_routes_sitemap.xml и можете да промените / ФР до / де или / ИТ и повече езици.