Време за четене: 3 минути
(Последната актуализация на: 14/01/2022)

Има нещо невероятно изпълнение за мълчаливо гледаше на прозореца на влака, не мислиш ли? Така, забравите за интимните frisks сигурност, ясни Ziplock чанти за течности, нулева поверителност, и автобуси без тоалетна. Няма по-добър начин да се опознаем Европа, отколкото с влак през декември. Тук са нашите причини за това!

 

1. Разгледайте Европа с влак през декември и ще видите – По-малко туристи

Много хора се тълпят на популярните дестинации през лятото, когато искат да опознаем Европа. въпреки това, слънчево време се носи със себе си, хора. Много и много хора! Ние обичаме да обиколите Европа с влак през декември, тъй като там са просто по-малко туристи. По природа, спокойствие, и място за вас!

Брюксел до Амстердам Влаковете

Лондон до Амстердам Влаковете

Берлин до Амстердам Влаковете

Париж до Амстердам Влаковете

 

обиколите Европа с влак, празен жп гара

 

2. Разгледайте Европа с влак през зимните средства – по-ниски цени

Причината, поради която ние имаме по-ниски цени е просто, че на основание 1! По-малко хора се равнява на по-евтино всичко! Става дума по-евтино хотели и железопътни билети На земята (макар и вероятно не по Коледа /Нова година).

Бакшиш: Намаления може да се намери повече в по-малките градове силно зависима от туризма. Разбира се, по-големи градове не трябва да се опитват толкова трудно да се получи в клиентите, така планираме разумно ако сте с ограничен бюджет!

Брюксел до Париж Влаковете

Лондон до Париж Влаковете

Марсилия до Париж Влаковете

Амстердам до Париж Влаковете

 

 

3. Пазари и фестивали

Проверете нашата страхотна публикация Най-добрите зимни фестивали в Европа ако сте искат повече информация за нашите най-сполучливите си снимки. уличните пазари, специално са абсолютно навсякъде по време на декември. Всъщност, това е традиция декември, тъй като 1400! Да бъдеш на влак означава гъвкавост, така трябва да решите, че просто трябва да останат по-дълго на едно откриете, че наистина обичам, След това можете да! Това е красотата на пътуване с влак. Ето защо няма по-добър начин да разгледате Европа, отколкото с влак през декември.

Амстердам до Лондон Влаковете

Париж до Лондон Влаковете

Берлин до Лондон Влаковете

Брюксел до Лондон Влаковете

 

обиколите Европа с влак, празен жп гара, зимни фестивали

 

4. атмосфера

Ако някога сте гледали коледен филм, там сигурно ще бъде магически картина рисувана на атмосферата. Снимка леко падане снежинки, децата хвърлят снежни топки, Ледени висулки, приглушения криза да ходиш по дебела снежна. И разбира се, светлините и декорации! Има други места че съперник на дисплея, които ще намерите в повечето части на Европа.

Флоренция до Рим Влаковете

Неапол за Рим Влаковете

Флоренция до Пиза Влаковете

Рим до Венеция Влаковете

 

 

5. Разгледайте Европа с влак през декември = Зимни кухня

Какъв по-добър начин да проучите какво предлагат различните храни? Разгледайте Европа с влак през декември, и има възможност да посети няколко града в един ден. Разгледайте местно пазар и влеят закуски обратно във влака! Може да имате закуска, обяд, и вечеря в 3 различни градове!

Мюнхен до Цюрих Влаковете

Берлин до Цюрих Влаковете

Базел до Цюрих Влаковете

Виена до Цюрих Влаковете

 

обиколите Европа с влак, швейцария

 

Бакшиш: В Швейцария и части от Франция, опитвам раклет и фондю, и двете от които са базирани около затопля сирене. Германците обичат да избухне еленското месо, когато тя стане студено, и печени кестени са оператор щапелни на коледните пазари. Не забравяйте да поръчате страна на греяно вино!

 

Готови ли сте да поръчате този влак пътуването на живота си? Страхотен! Тръгнете към SaveATtrain и се насладете на караница и без резервации Пътуване с влак!

 

Искате ли да вградите нашия блог пост на вашия сайт, можете или да вземе нашите снимки и текст и просто ни се кредит с връзка към тази публикация в блога, или натиснете тук: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fexplore-europe-train-december%2F%3Flang%3Dbg – (Превъртете надолу, за да видите кода за вграждане)

  • Ако искате да бъде мил на потребителите си, можете да ги насочва директно в нашите страници за търсене. В тази връзка, ще намерите най-популярните ни влакови маршрути – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Вътре имате нашите линкове за английските целеви страници, но ние също имаме https://www.saveatrain.com/de_routes_sitemap.xml и можете да промените / де да / FR / или го и повече езици.