Време за четене: 4 минути
(Последната актуализация на: 05/03/2021)

Известни театри в Европа са вплетени в тъканта на европейската култура. Известни театри в Европа обещават невероятни изпълнения. Тя ще ви накара да се бърка, преместени, и заклинание! Естеството на сценичните изкуства е мимолетно и креативността процъфтява зрелищно. Тези проблясъци на брилянтност живеят само в нашите спомени. Известни театри в Европа създават усещане за изключителност и рядкост. Това е един кратък момент във времето за споделяне, и вие ще искате да се къпе в светлината на нейния блясък.

Това са някои от най-добрите ни снимки от най-известните театри в Европа, просто задължително трябва да се види за любителите на културата:

 

1. Ла Скала, Италия

Изглежда логично, че ще започне в Италия, с доминиращо влияние върху известните театри в Европа. Най- Teatro Alla SCALLA е световно известния дом на италианската опера.

Повечето от най-големите певци от миналото, през последните двеста години, Изпълних тук. Много известни опери са имали първата си продукция тук като Отело, Набуко от Верди, и Мадам Бътерфлай от Джакомо Пучини.

Този театър е велик и красив. Тя има музей, където можете да чета частни области, които обикновено не са отворени за обществено ползване. Огромната зала е изработена от дърво и е покрит с декадентски червено кадифе. Той е осветена от край кристал полилей.

Генуа до Милано Влаковете

Рим до Милано Влаковете

Болоня до Милано Влаковете

Флоренция до Милано Влаковете

Ла Скала на Италия е в списъка на известните театри в Европа

 

2. Театър The Globe, Лондон

Театър The Globe е известен като Шекспир Globe. Ненаситна фенове на The Bard задължително трябва да посетите този известен театър в Европа. работи Уилям Шекспир показват по-дълбоко разбиране на човешката природа. Неговото дело пленява публиката. Неговото майсторство на английски език е направил неговите пиеси и стихове вечни парчета гений.

Ако сте любител на Шекспир, Това определено е място за посещение! Мъжете на Лорд шамбелана изгори го в 1613. Модерният реконструкцията, която стои на негово място днес се намира на кратко разстояние от първоначалното си местоположение.

Елате в тази триетажна, открит амфитеатър да се насладите на пиеси. Участват в работни срещи. Седнете в профила на лекции и поетапни четения. Налице е добре присъстваха театрална програма през цялата година и тя е задължителна, в списъка на известните театри в Европа.

Амстердам до Лондон Влаковете

Париж до Лондон Влаковете

Берлин до Лондон Влаковете

Брюксел до Лондон Влаковете

 

 

3. Paradis Latin, Париж

Paradis Latin е съвременен идващо кабаре това е наследник на оригиналния латино театър. Латинска театър е изготвено специално първоначално от никой друг освен Наполеон Бонапарт през 1800 г..

Много структури опожарени през това време. Това включва тази. Известен със своя блясък и усет, Така че, ако търсите театралничене, ще го намерите при bonafide парижки кабарета шоу. Във връзка с изключителни кабаретни изпълнения, можете да видите изключителни акробатични и трапец актове.

Амстердам до Париж Влаковете

Лондон до Париж Влаковете

Ротердам до Париж Влаковете

Брюксел до Париж Влаковете

Paradis Latin театър, Париж

 

4. Фолкстеатер, Виена

В Фолкстеатер във Виена е красива гледка да ето. Тя отвори за пръв път в 1889. Той е един от най-големите по рода си по света в немскоговорящите страни и трябва да се види.

Създаден като по-достъпна колега да Бургтеатър, е мястото, избрано по време на висшето общество, но сценичните изкуства е за всеки да се насладите. В началото на този славен театър, акцентът беше поставен върху австрийски автори. днес, можете да бъдете свидетел на обширен репертоар, който е получил международно признание.

В Rote Bar е на горния етаж на театъра. Това определено е по-официално място. Той е тук, че можете да слушате музика на околната среда, се насладите на събитията на клуба, както и четене и съвременни изложби.

Залцбург до Виена Влаковете

Мюнхен до Виена Влаковете

Грац до Виена Влаковете

Прага до Виена Влаковете

Фолкстеатер във Виена е в списъка на известните театри в Европа

 

5. Народният театър, Прага

Не е изненадващо, че в Народния театър в Прага е прякор, Златният капела. Той се намира гордо във всичките му неоренесансов слава. Ще се почувствате като част от себе си на благородство, когато посетите този известен театър в Европа.

Народният театър е с богата история но оригиналната сграда опожарен в 1881. Цял един народ се събраха заедно в подкрепа на сценичните изкуства. Те са допринесли за това да бъде възстановен и да го има, точно както беше в миналото.

Нюрнберг до Прага Влаковете

Мюнхен до Прага Влаковете

Берлин до Прага Влаковете

Виена до Прага Влаковете

Националният театър в Прага

 

днес, елате и вижте грандиозно разнообразие от балети, пиеси, и опери, които вдъхновяват и наслада, и разбира се, хване вози с Save A Train да отида там!

 

 

Искате да се въведе в нашия блог “5 Известни театри в Европа” в сайта си? Можете или да ни снимки и текст и да ни даде заем с линк в този пост в блог. Или кликнете тук: HTTPS://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/famous-theatres-europe/?lang=bg Сігналы абмеркавання- (Превъртете надолу малко, за да видите код за вграждане)

  • Ако искате да бъде мил на потребителите си, можете да ги насочва директно в нашите страници за търсене. В тази връзка, ще намерите най-популярните ни влакови маршрути – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Вътре имате нашите линкове за английските целеви страници, но ние също имаме https://www.saveatrain.com/fr_routes_sitemap.xml, и можете да промените / FR, за да го / или ове и повече езика /.