Време за четене: 4 минути
(Последната актуализация на: 05/03/2021)

Известни театри в Европа са вплетени в тъканта на европейската култура. Известни театри в Европа обещават невероятни изпълнения. Тя ще ви накара да се бърка, преместени, и заклинание! Естеството на сценичните изкуства е мимолетно и креативността процъфтява зрелищно. Тези проблясъци на брилянтност живеят само в нашите спомени. Известни театри в Европа създават усещане за изключителност и рядкост. Това е един кратък момент във времето за споделяне, и вие ще искате да се къпе в светлината на нейния блясък.

Това са някои от най-добрите ни снимки от най-известните театри в Европа, просто задължително трябва да се види за любителите на културата:

 

1. Ла Скала, Италия

Изглежда логично, че ще започне в Италия, с доминиращо влияние върху известните театри в Европа. В Teatro Alla SCALLA е световно известния дом на италианската опера.

Повечето от най-големите певци от миналото, през последните двеста години, Изпълних тук. Много известни опери са имали първата си продукция тук като Отело, Набуко от Верди, и Мадам Бътерфлай от Джакомо Пучини.

Този театър е велик и красив. Тя има музей, където можете да чета частни области, които обикновено не са отворени за обществено ползване. Огромната зала е изработена от дърво и е покрит с декадентски червено кадифе. Той е осветена от край кристал полилей.

Генуа до Милано Влаковете

Рим до Милано Влаковете

Болоня до Милано Влаковете

Флоренция до Милано Влаковете

Teatro Alla Scala of Italy is on the list of Famous theatres in Europe

 

2. Театър The Globe, Лондон

Театър The Globe е известен като Шекспир Globe. Ненаситна фенове на The Bard задължително трябва да посетите този известен театър в Европа. работи Уилям Шекспир показват по-дълбоко разбиране на човешката природа. Неговото дело пленява публиката. Неговото майсторство на английски език е направил неговите пиеси и стихове вечни парчета гений.

Ако сте любител на Шекспир, Това определено е място за посещение! Мъжете на Лорд шамбелана изгори го в 1613. Модерният реконструкцията, която стои на негово място днес се намира на кратко разстояние от първоначалното си местоположение.

Елате в тази триетажна, открит амфитеатър да се насладите на пиеси. Участват в работни срещи. Седнете в профила на лекции и поетапни четения. Налице е добре присъстваха театрална програма през цялата година и тя е задължителна, в списъка на известните театри в Европа.

Амстердам до Лондон Влаковете

Париж до Лондон Влаковете

Берлин до Лондон Влаковете

Брюксел до Лондон Влаковете

 

 

3. Paradis Latin, Париж

Paradis Latin е съвременен идващо кабаре това е наследник на оригиналния латино театър. Латинска театър е изготвено специално първоначално от никой друг освен Наполеон Бонапарт през 1800 г..

Много структури опожарени през това време. Това включва тази. Известен със своя блясък и усет, Така че, ако търсите театралничене, ще го намерите при bonafide парижки кабарета шоу. Във връзка с изключителни кабаретни изпълнения, можете да видите изключителни акробатични и трапец актове.

Амстердам до Париж Влаковете

Лондон до Париж Влаковете

Ротердам до Париж Влаковете

Брюксел до Париж Влаковете

Paradis Latin theatre, Paris

 

4. Фолкстеатер, Виена

В Фолкстеатер във Виена е красива гледка да ето. Тя отвори за пръв път в 1889. Той е един от най-големите по рода си по света в немскоговорящите страни и трябва да се види.

Създаден като по-достъпна колега да Бургтеатър, е мястото, избрано по време на висшето общество, но сценичните изкуства е за всеки да се насладите. В началото на този славен театър, акцентът беше поставен върху австрийски автори. днес, можете да бъдете свидетел на обширен репертоар, който е получил международно признание.

В Rote Bar е на горния етаж на театъра. Това определено е по-официално място. Той е тук, че можете да слушате музика на околната среда, се насладите на събитията на клуба, както и четене и съвременни изложби.

Залцбург до Виена Влаковете

Мюнхен до Виена Влаковете

Грац до Виена Влаковете

Прага до Виена Влаковете

Volkstheater in Vienna is on the list of Famous theatres in Europe

 

5. Народният театър, Прага

Не е изненадващо, че в Народния театър в Прага е прякор, Златният капела. Той се намира гордо във всичките му неоренесансов слава. Ще се почувствате като част от себе си на благородство, когато посетите този известен театър в Европа.

Народният театър е с богата история но оригиналната сграда опожарен в 1881. Цял един народ се събраха заедно в подкрепа на сценичните изкуства. Те са допринесли за това да бъде възстановен и да го има, точно както беше в миналото.

Нюрнберг до Прага Влаковете

Мюнхен до Прага Влаковете

Берлин до Прага Влаковете

Виена до Прага Влаковете

The national Theatre in Prague

 

днес, елате и вижте грандиозно разнообразие от балети, пиеси, и опери, които вдъхновяват и наслада, и разбира се, хване вози с Запазете влак да отида там!

 

 

Искате да се въведе в нашия блог “5 Известни театри в Европа” в сайта си? Можете или да ни снимки и текст и да ни даде заем с линк в този пост в блог. Или кликнете тук: HTTPS://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/famous-theatres-europe/?lang=bg Сігналы абмеркавання- (Превъртете надолу малко, за да видите код за вграждане)

  • Ако искате да бъде мил на потребителите си, можете да ги насочва директно в нашите страници за търсене. В тази връзка, ще намерите най-популярните ни влакови маршрути – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Вътре имате нашите линкове за английските целеви страници, но ние също имаме https://www.saveatrain.com/fr_routes_sitemap.xml, и можете да промените / FR, за да го / или ове и повече езика /.