Време за четене: 7 минути
(Последната актуализация на: 08/10/2021)

Има много неща, Париж е известен. Но Безплатни неща за вършене в Париж не е нещо, което е известно за. Той е известен като един от най-романтичните места в света. А модна столица и литературен рай дори! Париж има много различни образи. И докато влизане музей може да бъде стръмен и изискана вечеря идва с премия, френската столица може да бъде и евтин дата. Не ни вярвате? Тук са 10 Безплатни неща за вършене в Париж!

 

1. Най-добрите безплатни неща за вършене в Париж: Musee Carnavalet

Първо в моя списък на 10 Най-добрите безплатни неща за вършене в Париж е най- Musee Carnavalet. Този музей е затворен за няколко години за ремонт, въпреки това, е официално възобновяване декември, 20тата 2019! Намира се в исторически квартал на Маре, Музеят Carnavalet е посветена на историята на Париж. От началото си до наши дни.

Посетителят ще бъде в състояние да открият прекрасни колекции, свързани с града. От Gallo римски и средновековни обекти и архиви. Спомени от Френската революция на много видове картини, скулптури, мебели, и предмети на изкуството от различни периоди от време!

Ако обичате град Париж и любов към себе си обогати и в културно и лично, обстойно да се насладите на Musee CarnavaleT! Вие ще бъдете изумени от своите скъпоценни колекции, със своята архитектура, и атмосферата, които са толкова типични за Париж!

Амстердам до Париж Влаковете

Лондон до Париж Влаковете

Ротердам до Париж Влаковете

Брюксел до Париж Влаковете

Най-добрите неща за вършене в Париж Безплатни

 

2. Notre Dame De Paris

Дали е само мен, или всеки път, когато някой споменава Нотр Дам, Просто мисля, че на Виктор Юго незабравима Парижката Света Богородица? Независимо дали обичате филма или не, тази катедрала е един за посещение. Не само, че е гадняр средновековна католическа катедрала, но това е и най -добрият пример за френска готическа архитектура!

Витражи (особено Rose прозорец), използването на архитектурни детайли като подпорни сводове и скулптури направи това трябва да се види безплатно опит Париж. За най-добрите възможности снимка от Катедралата изкачите камбанарии за оглед на птичи поглед на Париж. За изглед към катедралата себе си, Площад Жан XXIII осигурява добра наблюдателна точка, за да вземе обратно виждане на красивия паметник. Най-добър от всички? Той е на наша 10 Безплатни неща за вършене в Париж. Защо? Ти позна. Безплатно е!

Париж до Марсилия Влаковете

Марсилия до Париж Влаковете

Приятно ми е да Марсилия Влаковете

Марсилия до Клермон Феран Влаковете

Най-добрите неща за вършене в Париж Безплатни

 

3. Най-добрите безплатни неща за вършене в Париж: Пантеонът

Това красива сграда първоначално е бил построен като място за поклонение. въпреки това, в днешно време е превърнато до мавзолей. Тя притежава останките на няколко забележителни парижани; Виктор Юго, Мария Кюри, Александър Дюма, за да назовем само няколко! Емблематичният силует на Пантеона и куполът са разположени на върха на Montagne Sainte Genevieve, историческия хълм на Латинския квартал.

От април до октомври, туристите могат да се насладят на фини изгледи от капитала от колонадата на купола. Неокласическата архитектура напомня на Пантеона в Рим. Да бъдеш погребан в Пантеона се смята за един от най-високите почести, дадени на гражданин. Надписът на стената на входа на погребани носи свидетелство за това чувство. За да големци, благодарната родината.

Кога можете да посетите безплатно? Мислех, че никога няма да попитате! Вземи безплатен вход всяка първа неделя от месеца от 1 ноември до 31 Март. Безплатно за тези по 26 от страни, в рамките на Европейския съюз, както и първични и вторични учители. Безплатно за посетители с увреждания и на придружаващо лице, както и търсещите работа лица и на тези, които получават френските държавни помощи. Също така е безплатен за младите хора и децата.

Париж до Руан Влаковете

Руан до Париж Влаковете

Париж до Кале Влаковете

Руан до Кале Влаковете

Пантеонът

 

4. Canal Saint Martin

Също така в близост до топинг моите безплатни неща за вършене в Париж безплатно списък. Пешеходна дължината на ул Canal Мартин! Това остава един от любимите ми ходи в този град. Направен от човека, пътища, канала е на път 4.5 километров, свързващ канал де L Ourcq на Сена. Първоначално построен през 1802 от Наполеан като изтласкване на река Урук, насочена към повишаване на питейна вода за пиене на парижани надупчена с потенциални заболявания като холера и дизентерия.

На всеки петнадесет години, или така на канала е изгребани да го почистите, но в последно време самата района около канала е претърпял съживяване. Намери кошер с пъбове и барове разпространение на брега на канала. Тази област също е популярен обект на студентско население. В популярната култура, зоната на канала е включена в киното Амели като място, за да пропуснете камъни.

Марсилия до Лион цени на влака

Цени от влак Париж до Лион

Лион до Париж Влаковете

Лион до Авиньон Влаковете

Canal Saint Martin

 

5. Най-добрите безплатни неща за вършене в Париж за свободна: Des Бют Шомон парк

Първата ни парк на нашия 10 Безплатни неща за вършене в Париж списък! Този красив градски парк се намира в североизточната част на Париж. Функциите на този парк се състои от изкуствено езеро с патици спокойно плуване, скалист остров в центъра на езерото, наречен Ил дьо ла Белведере, Храмът на СИБИЛА (в памет на древния римски храма на Веста в Тиволи) накацали петдесет метра над езерото. Намиране на моста, свързващ острова с останалата част на парка, централна алея за разходка, и разтегнат зелени площи.

Ла Рошел до Нант Влаковете

Тулуза до Ла Рошел Влаковете

Бордо до Ла Рошел Влаковете

Париж до Ла Рошел Влаковете

 

 

6. Триумфалната арка

Друг супер известен място за посещение това е, разбира се, Безплатно! Триумфална арка, вдъхновен от Римската арка на Тит, този паметник в памет на живота на френските националисти, които се бориха във френската война за независимост и Наполеоновите войни. Под дъгата се намира гроба на Незнайния воин на Първата световна война и се отличава с вечен огън, който е бил изгаряне, тъй като Ден на примирието в 1921. Шест много важни релефа украсяват фасадите, всеки от които изобразява ключови моменти от революционните и наполеоновите войни. Те включват погребение Общи Марсо е, битките на Аустерлиц, Arcole, Jemappes, и Aboukir, и падането на Александрия.

Получаването на достъп до платформа за наблюдение и виждайки дъга отблизо прави струва пари, но оглед или снимка на тази внушителна паметник от Шанз-Елизе или циркулиращи автобус или кола е абсолютно безплатно.

Париж до Льо Ман Влаковете

Нант до Париж Влаковете

Париж до Рен Влаковете

Руан до Лил Влаковете

Триумфалната арка

 

7. Най-добрите безплатни неща за вършене в Париж: Парк Монсо

Това е обществен парк, който първоначално е бил придобит от херцога на Шартр. Той е братовчед на крал Луи XVI. Паркът е проектиран да прилича на Английската градина от Луи Carmontelle. Има много забележителните архитектурни особености, които красят градината. Те включват малка ротонда на главната порта парк, миниатюрен древна египетска пирамида, римска колонада, китайски форт, холандска вятърна мелница, и други любопитни неща от цял ​​свят. Посещение на парка е като посещение на културни чудеса на света всичко в миниатюра.

Дижон до Прованс Влаковете

Париж до Прованс Влаковете

Лион до Прованс Влаковете

Марсилия до Прованс Влаковете

Парк Монсо

 

8. Безплатна Модни ревюта В Галери Лафайет

Желаете ли да разберете какво е новото и се случва в столицата на стила на света? Тогава не пропускайте възможност да присъстват на един от свободните модните ревюта провеждат в Galeries La Fayette, всеки петък в 3 ч. Уверете се, че сте направили резервация онлайн, предварително, за да се гарантира наличието на съответната дата. Също, още един отличен безплатен дейност, ако сте в Galeries La Fayette, е да посетите терасата на покрива на една от най-добрите гледки към Париж. Направи някои прозорец пазаруване след това в пазаруването самата аркадни, ако имате допълнително време.

Лион до Тулуза Влаковете

Париж до Тулуза Влаковете

Приятно ми е да Тулуза Влаковете

Бордо до Тулуза Влаковете

Безплатна Модни ревюта В Галери Лафайет

 

9. Open Air Cinema At The Parc De La Villette

Този трансфер на безплатни неща за вършене в Париж е дълъг не през цялата година, но можете да се насладите на кино на открито през месеците юли и август (Четвъртък до неделя) в един от най-големите паркове на града. Показаното варират от класически кино към по-съвременни филми. Резервирайте шезлонг и да бъдат подготвени за някои кинематографично удоволствие, веднага след като се стъмни.

Лион до Ница Влаковете

Париж до Авиньон Влаковете

Приятно ми е да Авиньон Влаковете

Марсилия до Авиньон Влаковете

Open Air Cinema At The Парк де ла Вилет

 

10. Гледайте безплатна лека шоу в Айфеловата кула

На тъмно, всеки кръгъл час в продължение на пет минути от Айфеловата кула искри и осигурява светлинно шоу за всички зрители, това ще остане крем де ла крем на безплатни неща за вършене в Париж. На площад Трокадеро ще ви даде най-доброто място за шоуто в града.

Монпелие до Марсилия Влаковете

Приятно ми е да Марсилия Влаковете

Париж до Марсилия Влаковете

Тулуза до Марсилия Влаковете

Гледайте безплатна лека шоу в Айфеловата кула

 

Готови ли сте да спаси портфейла си някакъв евро? Страхотен! Билети за влак не са сред безплатни неща за вършене в Париж, въпреки това, когато използвате Save A Train те са със сигурност не е скъпо!

 

 

Искате да се въведе в нашия блог “10 Безплатни неща за вършене в Париж” в сайта си? Можете или да ни снимки и текст и да ни даде заем с линк в този пост в блог. Или кликнете тук: HTTPS://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/free-things-paris/?lang=bg Сігналы абмеркавання- (Превъртете надолу малко, за да видите код за вграждане)

  • Ако искате да бъде мил на потребителите си, можете да ги насочва директно в нашите страници за търсене. В тази връзка, ще намерите най-популярните ни влакови маршрути – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Вътре имате нашите линкове за английските целеви страници, но ние също имаме https://www.saveatrain.com/zh-CN_routes_sitemap.xml, и можете да промените / ж-CN да / FR / или де и повече езици.