Време за четене: 6 минути
(Последната актуализация на: 11/04/2021)

Правилно се смята, че пътуването е едно нещо, което купуваш, за да бъдеш или да се чувстваш богат! И не винаги е необходимо да се разделяте с трудно спечелените си пари, за да се насладите на богатството. Докато планирате да се впускате в целуваните от слънцето тропически острови, или заснежени ски писти, или иначе казано буйната зелена пустиня, вземате многобройни резолюции непрекъснато. Сбъднете мечтата си като не прави същото твърде сложно. Седнете с вашата група и планирайте в рамките на бюджета си. Направете цялото пътуване разумно. Груповите пътувания са отлично средство за страхотно другарство. Но не всички плават гладко, ако не е планирано с съвършенство. Може да звучи нерационално да следите разходите за пътуване, но има твърде много скрити пропуски в него. Избягвайте всички отрицателни качества, свързани с груповите пътувания и планирайте логично. Прочетете по-долу шестте безпроблемни съвета, които са находчиви да планирате групово пътуване, благоприятно за бюджета.

 

1. Вземете решение за бюджет за пътуване

да! Ти си прав! Първо трябва да решите дестинацията, за да получите ноу-хау за общите разходи. Но понякога стои сложно, като двете са взаимосвързани. И това е много сложна афера. Въпреки че планирате следващото си пътуване с група приятели, не всички могат да си го позволят еднакво. По този начин, разбирайте се с ограничен бюджет, реши единодушно. Цялото планиране ще стане гладко, тъй като повечето от групата няма да трябва да изпитват натиск да харчат значителна сума. Също, вземането на решение за избор на дестинация се превръща по-лесно, особено предвид фиксирания бюджет. съответно, Вие, заедно с останалите членове на групата, може да се обадите на допълнителните разходи като полети, наеми, храна, излети, и още много. Необходимо е пълно сътрудничество, докато планирате групово пътуване, за поддържане на сплотеност.

Билети за влак от Люксембург до Брюксел

Билети за влак до Антверпен до Брюксел

Билети за влак от Амстердам до Брюксел

Билети за влак Париж до Брюксел

 

Savvy Tips To Plan A Group Trip On Budget

 

2. Разделяне на целия Размер фигурално

Опитайте да разберете как да разделите разходите. Вземете решение относно средствата и начините за разпределяне на общите разходи между останалите членове на групата. Например, ще носите пълна отговорност за цялата резервация на хотелска стая, или трябва да споделяте същото наполовина? Или, интересувате ли се да поемете отговорности като наемане на такси и ежедневни излети? В много групови пътувания, поемането на определена част от митата като цяло е похвално. Той намалява усложненията и изравнява целия разход, свързан с пътуването.

Ако сте планирали пътуване с голям бюджет скоро, опитайте да настроите индивидуален акаунт. Трябва да направите същото добре предварително. Всички участващи в груповото пътуване могат да депозират определена сума, месечно, за спестяване на главоболия в последния момент. Това е по-интелигентен акт да се сдобиете с добри хотели, въздушни полети, и отлична кухня.

Билети за влак до Мюнхен до Цюрих

Билети за влак от Берлин до Цюрих

Билети за влак до Базел до Цюрих

Билети за влак до Виена до Цюрих

 

Split-Up The Entire Expense Figuratively

 

3. Вярвайте в икономични полети и удобни за джоба и въпреки това бляскави дестинации

Докато сте в планирането за групово пътуване, бъдете малко инициативни с парите си. Съсредоточете се върху търговските превозвачи. Има много рентабилни авиокомпании, хостинг на шепа туристически пакети. Планирайте своя ход, след като обсъдите скритите нюанси с вашите съучастници. Например, можете да посочите вашия план за пътуване до Рим, Атина, и Истанбул през Малта. Или друго, иницииране на груповото ви пътуване от Берлин до Прага, Будапеща и Рига са чудесен избор! А какво ще кажете за пътуване с шофьор или изживяване на едноседмичен лагер в дивата природа с вашите колеги от групата? През повечето време, времето действа като пречка. Независимо от проливния излив, пламтящо слънце, или ветровити удари, пътуване с кола, подпомогната с a навес за покрив, е благословия! Той се грижи за пълното покритие и засенчване на подредения багаж, като същевременно прави целия опит за пътуване спокойна.

Билети за влак от Амстердам до Лондон

Билети за влак Париж до Лондон

Билети за влак от Берлин до Лондон

Билети за влак от Брюксел до Лондон

 

4. Действайте умно, докато поръчвате храна

Груповото пътуване обикновено е успешно, когато няма спор или спор, свързан с храната, особено. да! Повечето групови пътувания пораждат презрение, когато възниква въпросът с предпочитанията към храната на всеки член. В такива ситуации, позитивното мислене и здравословното хранене трябва да бъдат вашето мото. Разделянето в чека на ресторанта гарантира проблеми и объркване сред съотборниците. Например, в група от десет, едно лице плаща цялата сметка на a бутилка вино, и по-късно другите хора от групата плащат в интервала, ще настъпи значително объркване. Така, вярвайте в разделянето на чека винаги. Или друго, можете да го направите чрез „приятелски двойки“. Клубирайте порцията си с друг човек в групата и продължете да плащате сметката.

Билети за влак от Милано до Рим

Билети за влак до Флоренция до Рим

Билети за Риза до Рим

Билети за влак до Неапол до Рим

 

Savvy Tips To Plan A Group Trip On Budget

 

5. Бъдете внимателно изчислени с разходите

Искате да сте технологично стабилни, и се открояват като умен индивид сред групата? Получете помощта на различните онлайн приложения, които се погрижат за всички ваши нужди, свързани с разходите. Кълнете се в приложения като Разделено или Документ от Google, тъй като и двамата позволяват достъп на всички присъстващи в групата, преглед и редактиране, според тяхното изискване. Но бъдете нащрек за техните индивидуални положителни и отрицателни аспекти.

Създавате група в тези приложения, където членовете на групата могат да влязат бързо и могат да разделят целия разход в проценти. Сигналите изпращат приятелски напомняния на различните хора, загрижени за изчистването на сметката. Докато планирате да събирате разходите за групово пътуване, избягвайте воденето на договор или плащането устно. Помнете това, за да изпитате спокойствие пътуване напред.

Билети за влак от Амстердам до Париж

Билети за влак Лондон до Париж

Билети за влак Ротердам до Париж

Билети за влак от Брюксел до Париж

 

 

6. Уредете всички дължими такси (Ако някой)

След като се насладите на груповото си пътуване и кацайте щастливо у дома, време е да уредите старите си сметки (Ако някой)! По-добре е да уредите всички стари дългове, по време на периода, за който сте се договорили. В противен случай, стои като багаж! Мнозина предпочитат да плащат чрез различни онлайн приложения, както звучи находчиво. А някои по-разумни хора обичат да плащат лично, в брой. Уверете се, че плащате в рамките на седмица или повече. Или друго, ще загубите от поканата за следващото групово пътуване.

Вижте също: https://www.saveatrain.com/blog/traveling-europe-budget/

Билети за влак от Брюксел до Амстердам

Билети за влак от Лондон до Амстердам

Билети за влак от Берлин до Амстердам

Билети за влак Париж до Амстердам

Settle All Dues (If Any)

 

заключение

Тя е никаква, но погрешно вярване сред мнозина, че пътуването по целия свят никога не е възможно без неограничен кредитен картон или паричен поток. Или ако някой спонсорира цялото пътуване! Но е по-добре да не вярвате в същото. Сигурно е, че нито едно пътуване не се извършва без никакви разходи. Посочените по-горе насоки със сигурност ще запазят вас и вашата банда за отдалечаване за много предстоящи пътувания. Бъдете ясни по отношение на вашите решения, и да си сътрудничите с другите ви придружители, тогава груповото пътуване ще бъде не по-малко от мечта!

 

Пътувайте континента с влак и Резервирайте с Запазете влак!

 

 

Искате да се въведе в нашия блог “6 Умели съвети за планиране на групово пътуване на бюджет” в сайта си? Можете или да ни вземе снимки и текст и да ни даде кредит с връзка към тази публикация в блога. Или кликнете тук: HTTPS://iframely.com/embed/https://www.saveatrain.com/blog/group-trip-on-budget/?lang=bg Сігналы абмеркавання- (Превъртете надолу малко, за да видите код за вграждане)

  • Ако искате да бъде мил на потребителите си, можете да ги насочва директно към целеви нашите страници влак маршрут.
  • В следния линк, ще намерите най-популярните ни влакови маршрути – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml, <- тази връзка е за маршрути целевите страници на английски, но ние също имаме https://www.saveatrain.com/de_routes_sitemap.xml, и можете да промените de на fr или tr и повече езици по ваш избор.