Време за четене: 5 минути
(Последната актуализация на: 04/11/2022)

Независимо дали пътувате за първи или четвърти път с влак, вашето пътуване с влак винаги може да се подобри. Ето избрани точки, които да следвате за най-доброто изживяване при пътуване с влак, ако все още не сте сигурни как да се подготвите за пътуване с влак.

  • Железопътен транспорт е екологично чист начин за пътуване. Тази статия е написана, за да се образоват за Пътуване с влак от Save A Train, В Уебсайт на най-евтините влакове В света.

Направете контролен списък преди заминаване

Пътуването с влак е по-малко стресиращо от пътуването със самолет, но подготовката за пътуване с влак все още изисква планиране. Създаването на контролен списък преди заминаване е фантастичен начин да осигурите най-удобното и без стрес пътуване с влак. Следните неща са абсолютно задължителни за записване в контролния списък преди заминаване, когато се подготвяте за пътуване с влак:

Виза и лична карта: паспорт или вашата лична карта със снимка. В допълнение, ако планирате пътуване в различни държави с влак, тогава е задължително да проверите дали страната на местоназначение изисква виза.

Билети за влакове: изтеглянето на железопътно приложение е страхотна идея, така че не е необходимо да отпечатвате хартиени билети за влак, и може просто да покаже eTicket.

Застраховка за пътуване: дръжте картата си за застраховка при пътуване заедно с паспорта и билетите за влак.

лекарства: в случай, че сте склонни да развиете мигрена поради стреса от подготовката, чувствителен стомах, или всякакви здравословни проблеми.

Малка промяна: винаги е добра идея да носите пари при дълги пътувания с влак, особено, в случай, че ви свършат закуските, напитки, или чете. Спалното бельо се заплаща допълнително при някои дълги пътувания с влак, като нощно пътуване.

Франкфурт до Берлин Влаковете

Лайпциг до Берлин Влаковете

Хановер до Берлин Влаковете

Хамбург до Берлин Влаковете

 

Beautiful View From a Train Window

Помислете за получаване на железопътен пропуск

Пътуването с влак е чудесен начин да разгледате множество градове, ако сте ограничени във времето. За едно нещо, пътуването с влак е по-евтино от резервирането на множество полети. на второ място, влаковете на къси разстояния са стилен начин за пътуване в Европа. Например, Получаването на железопътна карта в Холандия е идеално за пътуване в Амстердам и еднодневни екскурзии до градове наблизо, като Утрехт.

 

 

Удобно облекло

Опаковането на удобно облекло е едно от нещата, които могат да направят пътуването с влак успешно. Опаковането на удобно облекло е от съществено значение, когато се подготвяте за дълго пътуване с влак, особено нощно пътуване с влак. Например, опаковането на слоеве от леки и топли дрехи може да бъде спасение както през зимата, така и през лятото.

Някои влакове могат да се чувстват задушни и твърде горещи през зимата, и може да е твърде студено през лятото. По този начин, слоевете и удобното облекло е едно от нещата, които трябва да планирате, когато се подготвяте за пътуване с влак. Така, ако обикновено опаковате багажа в последния момент, този път, give yourself at least a couple of days to figure out all the essential items to pack for a train trip.

Залцбург до Виена Влаковете

Мюнхен до Виена Влаковете

Грац до Виена Влаковете

Прага до Виена Влаковете

 

How To Prepare and wait For A Train Trip

 

Опаковане за пътуването с влак

Този съвет е важен, когато се подготвяте за пътуване с влак, защото трябва да избирате между количка и раница. Въпреки че има бързи влакове, много от гарите са трудни за придвижване с тролей.

Следователно, когато се подготвяте за a пътуване с влак в Европа, от съществено значение е да проверите съоръженията на гарата и да вземете леки вещи. Ако трябва да използвате стълбите, за да смените платформите, чантата ви ще бъде лека като перце. освен това, кога опаковане за влака, най-добре е да поставите всички основни неща на една ръка разстояние, така че няма нужда да разопаковате всичките си вещи на мръсния под на влака само за да намерите слушалки, лекарства, или пуловери.

Амстердам до Париж Влаковете

Лондон до Париж Влаковете

Ротердам до Париж Влаковете

Брюксел до Париж Влаковете

 

How To Prepare For A Train Trip

Проверете опциите за резервация на места

Ако се чудите как да се подготвите за пътуване с влак, проверката на резервация за място е идеална дълго време предварително. Страхотните места се разпродават бързо, и ако искате да извлечете най-доброто от пътуването, проверете опциите за места, тъй като железопътните компании обикновено имат богат избор от места в различни класове и ценови диапазони.

Например, ако планирате да вземете нощен влак, тогава комфортът е приоритет спя във влака и трябва да резервирате място в първа класа. освен това, ако искате да имате най-добрите гледки по пътя, тогава изгледите от лявата и дясната страна може да се различават. По този начин, проверката на резервациите за места, ако има такива, е препоръчително като част от подготовката на пътуването.

Интерлакен до Цюрих Влаковете

Люцерн до Цюрих Влаковете

Берн до Цюрих Влаковете

Женева до Цюрих Влаковете

 

Train Ride Aesthetics

Най-добри живописни гледки

Една от основните причини да пътувате с влак е, че имате възможност да видите повече от страната, за разлика от пътуването със самолет. Ето защо, когато се подготвяте за маршрута на пътуване с влак, гледките по пътя са важно нещо, което трябва да имате предвид. Например, понякога е по-добре да предприемете дълго пътуване с влак, за да имате невероятни гледки, като пътуването с ориент експресен влак.

В допълнение, ако проучите най-добрите гледки предварително, това също може да ви помогне да запазите място във влака. Понякога избирам между място до прозореца, лявата или дясната страна може да направи цялата разлика между едно незабравимо пътуване с влак и просто едно прилично пътуване с влак.

Брюксел до Амстердам Влаковете

Лондон до Амстердам Влаковете

Берлин до Амстердам Влаковете

Париж до Амстердам Влаковете

 

Best Scenic Train Rides

Изтеглете Развлечения за пътуването

Пътуването с влак е страхотна възможност да наваксате с четенето и подкастите. Когато се подготвяте за пътуването с влак, изтеглете няколко книги, подкасти, и малко музика за слушане във влака, защото не всички железопътни компании предлагат безплатен Wi-Fi. В допълнение, най-добре е да сте готови предварително и да пристигнете в деня на пътуването спокойни и в отлично настроение.

Допълнително, изтегляне на полезни приложения е от съществено значение преди пътуване. Например, изтеглете офлайн карти, за да можете да се възползвате максимално от пътуването и да планирате следващите етапи от вашето пътуване. Друго чудесно приложение за изтегляне е Save A Train, за да намерите страхотни билети за влак и влакови маршрути.

Дижон до Прованс Влаковете

Париж до Прованс Влаковете

Лион до Прованс Влаковете

Марсилия до Прованс Влаковете

 

How To Pack For A Train Trip - View the map

 

Страхотното пътуване с влак започва с намирането на най-добрите билети за влак по най-прекрасния и удобен влак маршрут. Ние в Запазете влак ще се радваме да ви помогнем да се подготвите за пътуване с влак и да намерите най-добрите билети за влак на най-добрите цени.

 

 

Искате ли да вградите нашата публикация в блога „Как да се подготвим за пътуване с влак“ във вашия сайт? Можете или да ни снимки и текст и да ни даде заем с линк в този пост в блог. Или кликнете тук: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbg%2Fhow-to-prepare-for-train-trip%2F – (Превъртете надолу малко, за да видите код за вграждане)

  • Ако искате да бъде мил на потребителите си, можете да ги насочва директно в нашите страници за търсене. В тази връзка, ще намерите най-популярните ни влакови маршрути - https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml.
  • Вътре имате нашите линкове за английските целеви страници, но ние също имаме https://www.saveatrain.com/pl_routes_sitemap.xml, и можете да промените / пл да / FR / или де и повече езици.