Време за четене: 3 минути
(Последната актуализация на: 10/09/2021)

Interrailing съвети и пътуват с ограничен бюджет е възможно, ако планирате пътуването си внимателно. Цената на билети за влак, настаняване, храна, и забавление да варира между страни в Европа, но има много начини да се насладят на евтина екскурзия. за щастие, с известна подготовка, пътуване с железопътния транспорт в Европа не трябва да струва почти толкова, колкото може да мисли! За да ви помогне да планирате идеалното пътуване из Европа, ние имаме поставени заедно сръчен водя по interrailing съвети - Как да Interrail из Европа с ограничен бюджет.

 

Interrailing съвети Не. 1 – Планирайте маршрута си и да сравните цените на билетите на влаковете

Уверете се, че да планирате Европейския interrailing маршрут и да се сравнят разходите за различни влакови билети. Спестяването на пари е ключова част от нашите съвети за Interrailing и за да направите това, трябва да пътувате извън високия сезон. Пътуване на най-евтината ден от седмицата твърде. Ще си спестите много пари и отдръпване на рояци туристи. Това ще ви позволи да пътува за една малка част от това, което обикновено би струвало по време на пиковите часове. Сравнете разходите на нашия уебсайт и да започне планиране и ценообразуване си пътуване с влак.

 

Interrailing съвети - Как да Interrail из Европа с ограничен бюджет

Запазване на настаняване, като нощния влак

На всяка европейска пътуване с влак приключение, един от най-големите разходи е настаняване. Изборът на къде да спи през нощта много зависи от вашия бюджет и вида на опит, който търсите. Нощни влакове са опция за добро харчат по-малко пари за настаняване. Няма допълнителна такса за пътуване на нощен влак и вие също ще се увеличи максимално времето си, като пътувате по време на сън. Ако пътувате от Милано до Париж или Венеция в Париж на Thello Влаковете са ефективен и удобен начин за достигане до вашия дестинация. Пътуване на нощен влак е една от най-големите съвети interrailing тъй като той е фантастичен начин да се простират на бюджета си по време на пътуването!

Милано до Париж Влаковете

Милано до Венеция Влаковете

Венеция до Париж Влаковете

 

 

Възползвайте се от безплатните атракции на града

В някои градове, можете да посетите различни музеи и атракции за безплатно. Лондон е с изключително диапазон на музеите и атракции за посещение, напълно безплатно. В европейските градове, като Копенхаген, безплатен достъп до музеите се предлага веднъж седмично. Берлин е невероятно и разполага с безплатен пешеходен тур на всички основни забележителности на града.

Interrailing съвети - Как да Interrail из Европа с ограничен бюджет

много други градове като Амстердам имат годишен нощ, когато всички музеи отварят врати за обществеността безплатно. Вашият бюджет не трябва да бъде голям, за да проучи тези невероятни места. Уверете се, че да се вземат предимство на всички тези прекрасни безплатно забележителности.

Амстердам до Лондон Влаковете

Амстердам до Берлин Влаковете

Берлин до Копенхаген Влаковете

 

Яжте където местните жители правят – Interrailing съвети

Европейски градове могат да бъдат скъпи, за да Яжте, особено когато сте по-малък бюджет. Опитайте се да избегнете хранене в ресторанти, разположени в основните туристически райони. Това са ресторантите, които са по-скъпи и често качеството на храната е по-малко от местата, по-далеч. Опитайте се да излезе от основните туристически райони и се хранят сред местните жители за вкусна храна, която е половината от цената.

 

Мисля си за interrailing Европа? Използвайте нашите Interrailing съвети и да отидете Запазване на влак онлайн за да проверите всички наши ексклузивни тарифи и да започнете да планирате следващото си приключение. Има изобилие от дисконтирани цени на разположение през различни европейски железопътни мрежи. Уверете се, че сте нащрек за най-новите отстъпки, като следвате нашите Facebook и Twitter страници също.

 

Искате ли да вградите нашия блог пост на вашия сайт, след това кликнете тук: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Finterrailing-tips%2F%3Flang%3Dbg – (Превъртете надолу, за да видите кода за вграждане)

  • Ако искате да бъде мил на потребителите си, можете да ги насочва директно в нашите страници за търсене. В тази връзка, ще намерите най-популярните ни влакови маршрути – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Вътре имате нашите линкове за английските целеви страници, но ние също имаме https://www.saveatrain.com/ru_routes_sitemap.xml, и можете да промените / RU да / де / или п-л и повече езици.