Време за четене: 3 минути
(Последната актуализация на: 29/03/2020)

Пътуване може да бъде терапевтична за някои; докато същият може да доведе до много фобии към другите. Хората, които обичат да пътуват, може би дори гледа да ги влак седалка резервация пътните и гарантира, че те пътуват.

 

 

Какво е Siderodromophobia?

Повечето от пътниците гледам онлайн за своя влак седалка резервация; докато други предпочитат просто отиват по течението и ще имат влак седалка резервация извършва, както и, когато е необходимо, в зависимост от къде отиват към следващия. Има и фобии, свързани с влаковете, че някои хора страдат от. Страхът от влакове е известен като Siderodromophobia. Siderodromophobia е много широко понятие, което обхваща всички страхове или фобии, свързани с влаковете. Основният вид на хората, че тази фобия обхваща главно е страх, че хората имат на Първи се разби или не е в контрола. Освен това, има и други страхове, които се задействат, когато хората са във влака. Няма да има страхове, че зародиш фобия, социална фобия или дори клаустрофобия.

Амстердам до Лондон Влаковете

Ротердам до Лондон Влаковете

Париж до Лондон Влаковете

Брюксел до Лондон Влаковете

 

 

Сидеродромофобия: Симптоми

Siderodromophobia се основава в много различни фобии. още, в зависимост от това колко тежко е състоянието е. Може да има симптоми като сърцебиене, изпотяване, разклащане или стомашно-чревни симптоми. За някои хора, условията може да започне дори много преди пътуване с влак започва. Това основно се занимава с това, което ние знаем като предварителен страх. Изпреварващо тревожност може да доведе до по-лоши проблеми, отколкото самото действителната фобия. Повечето от времето на причините за страха, са свързани с отрицателен опит, че лицето е изправена, който е някъде свързани с влакове. Налице е необходимост да се разбере, че тук е отрицателен опит който е свързан с ума си, не е задължително да бъде нещо, което ти се е случило. Тя също може да бъде нещо, което можеше да се случи на друго лице или нещо, което бихме могли да са видели около нас или лично, или на средства.

Мюнхен до Берлин Влаковете

Франкфурт до Берлин Влаковете

Хановер до Берлин Влаковете

Хамбург до Берлин Влаковете

 

Сидеродромофобия: лечение

В края на деня, това не е важно, че съществува страх; това, което има значение, е как да се справят със страха и да положат усилия да се отървете от страха, че е направила място в живота си. От всички фобии, Siderodromophobia или влак фобия е много лесно лечимо и показа отлични успеваемост, когато се лекуват. За да се отърве от фобията, стъпките, които трябва да бъдат предприети, ако на първо място работят на да се отървем от всички негативни мисли, доколкото влакове са загрижени. Също, индивида с фобията ще трябва да работи за промяна на неговите или нейните поведение свързани с влаковете. В края на деня, това е нещо, че е здрава и може да се фиксира чрез подходящи грижи и лечение.

Люксембург в Брюксел Влаковете

Антверпен до Брюксел Влаковете

Амстердам до Брюксел Влаковете

Париж до Брюксел Влаковете

 

 

Оставете си страх назад и Поръчка Trains билети от Save A Train

 

Искате ли да вградите нашия блог пост на вашия сайт, можете или да вземе нашите снимки и текст и просто ни даде кредит с връзка към тази публикация в блога, или натиснете тук: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fknowing-siderodromophobia%2F%3Flang%3Dbg – (Превъртете надолу, за да видите кода за вграждане)

  • Ако искате да бъде мил на потребителите си, можете да ги насочва директно в нашите страници за търсене. В тази връзка, ще намерите най-популярните ни влакови маршрути – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Вътре имате нашите линкове за английските целеви страници, но ние също имаме https://www.saveatrain.com/ja_routes_sitemap.xml, и можете да промените / йа да / FR / или де и повече езици.