Време за четене: 7 минути
(Последната актуализация на: 04/11/2022)

Един от най-популярните маршрути за пътуване в Европа е от Лондон до Амстердам, бързо пътуване с над 4 милиона пътници, което прави пътуването всяка година. Топ вариант за транспорт е с влак през Eurostar, железопътна система за високоскоростни влакове, свързващ двете европейски столици. Този маршрут, който отвори врати през 2018, остава избор добре за тези, които търсят да се спестят пари и да се насладите на удобството, което предлага пътуване с железопътния транспорт.

По-долу, можете да намерите всички подробности, които ще трябва да ви помогнат да управлявате пътуването си от Лондон до Амстердам Eurostar.

Eurostar жп Times от Лондон до Амстердам

В Eurostar минава често, с до 16 заминавания на ден в зависимост от празници и събота и неделя. Първият влак от Лондон до Амстердам за всеки ден потегля London St. Панкрас в 07:16 и отнема общо 3 часа и 55 минути, пристигащи в Амстердам Централна при 12:11 (Амстердам Centraal е холандски името до Централна гара Амстердам). Това често е един от най-евтините билети на разположение, така че, ако не сте против да ставах рано можете да спестите малко пари и главата в ранни зори.

времетраене на маршрутите са почти винаги час, което ви оставя много възможности за часовете на тръгване. Последният влак от нощта тръгва в 17:16 и пристига в 22:11, който е само достатъчно време, за да се насладите на закуска късно вечер в холандската столица. Проверете нашия сайт, който можете да намерите бутона на дясната част на екрана или просто кликнете SaveATrain.com, за пълното разписание на Лондон до Амстердам Eurostar.

Цени на влак от Лондон до Брюксел

Цени на влак от Лондон до Париж

Цени на влак от Женева до Лондон

Цени на влак от Лондон до Амстердам

 

amsterdam canal on a sunny day

 

Вашата резервация на билет на Eurostar

Всички билети за влак Eurostar включват най-малко две части багаж и дамска чанта. Ако пътувате с доста багаж, можете също да изберете билет, който ви позволява да носите повече артикули. Докато нискобюджетните авиокомпании могат да налагат по-малко за първоначалните си резервации, такси чанта и такси избор седалка бързо се натрупват, което означава, че в крайна сметка плащат повече за цяло много по-малко.

Цените на билетите за това пътуване на Eurostar от Лондон до Амстердам обикновено се колебаят, Затова ви препоръчваме закупуване на билети, веднага след като сте в състояние. Общо казано, тези билети в продажба три месеца по-рано, макар че от време на време можете да ги намерите до шест месеца преди датата на пътуване. Препоръчваме ви да използвате нашата Save A Train уебсайт свят билети за влак да намерите и резервирате билети за влак, която автоматично търси във всички налични инвентари, за да ви осигури възможна цена, гарантирана.

Цени на влак от Амстердам до Лондон

Цени на влак от Ротердам до Лондон

Цени на влак от Париж до Лондон

Цени на влак от Брюксел до Лондон

 

Цени и видове билети от Лондон до Амстердам с влак Eurostar

Влакът Eurostar оперира три класа кабини в зависимост от бюджета си. За тези, които просто искат да се стигне от едно място на друго, втора класа билети са най-добрият вариант. Тези, пътуване по работа може вместо това предпочитат Standard Premier или бизнес Premier билет, и двете от които ви позволяват да седят в първокласни треньори и осигуряване на храна по време на пътуването си.

Както вече споменахме по-горе, ценообразуването варира в зависимост от датите на пътуване, така че ще искате да резервирате билета си за влак веднага щом се отвори наличност. Ако резервирате достатъчно далеч по-рано, ще се стреми да плати около 92 долара двупосочен, или около 46 долара еднопосочен. В очакване до последната минута да карам на цените до небето, с разходите за почти удвояване на по-късно да си купите билет.

Имайте предвид, че от май насам, пряката влака от Централна гара Амстердам до ул Лондон. Панкрас ще започне да работи, което ще ви спести няколко часа от времето за пътуване при завръщането си пътешествие. Също така започва директни линии до Ротердам. Тези услуги ще бъдат по-евтини, отколкото сегашното ценообразуване.

Тип тарифа удобства Ограничения
Втори клас
 • 2 куфара и една ръка чанта, включени
 • избор Seat достъпно след резервация
 • на разположение за закупуване на храните
Невъзвръщаем. Преди заминаването на влака, можете да обменяте вашия билет. Такса за промяна 40 Евро и билет разлика прилага. Ако новият билетът е по-евтин от оригиналния билет, разликата в цената няма да бъде възстановена.
Стандартен Премиер
 • 2 куфара и една ръка чанта, включени
 • Подобрени седалки разполагат с повече място за краката и премия опит
 • Лека храна и напитки ще се сервират в стола си
Невъзвръщаем. Преди заминаването на влака, можете да обменяте вашия билет. Такса за промяна 50 Евро и билет разлика прилага. Ако новият билетът е по-евтин от оригиналния билет, разликата в цената няма да бъде възстановена.
Бизнес Premier
 • 3 куфара и една ръка чанта, включени
 • Подобрени седалки разполагат с повече място за краката и премия опит
 • Chef проектирана храна и шампанско ще се сервират в стола си
 • Достъп до ексклузивен салон преди заминаването
 • Такси за резервации услуги са на разположение
 • Безплатни отмяна и неограничен обмен до 60 дни след потеглянето по всички маршрути между Великобритания, Франция и Белгия.
 • Безплатни отмяна и неограничен обмен на до заминаването на прекия път между Великобритания и Холандия, плюс безплатни обмен на косвен път (Thalys / Eurostar през Брюксел) нагоре до заминаването.

Добре е да отбележим, че Eurostar не е на разположение за тези, които държат на ЖП абонамент, така че, ако искате да направите това пътуване примамливи и достъпни, купят билет за влак в аванс. Можете да намерите влакове билети онлайн на различни уебсайтове, въпреки че тези уебсайтове показват завишени цени на билети за влак Eurostar в сравнение с Запазване на влак уебсайт.

След като в столицата, можете да се свържете напред чрез няколко различни Амстердам влакове. Високоскоростни влакови услуги също се предлагат на редица места по целия континент.

Цени на влак от Бремен до Амстердам

Цени на влак от Хановер до Амстердам

Билефелд до Амстердам цени на влака

Цени на влак от Хамбург до Амстердам

 

На борда на влака Eurostar от Лондон до Амстердам

След като на борда, общото време за пътуване от Лондон до Амстердам с влак е приблизително 3 часа и 52 минути. В комбинация с пристигането си преди заминаването, Общият брой на времето си пътуване ще бъде около 4.5 часа.

Самият влак разполага стандартно с мека мебел, както и таблици, които ви позволяват да работят и да се хранят с лекота. Те са склонни да резервирате рано, въпреки че, така че не забравяйте да вземете предварително, ако това е, което искате. Независимо от това къде седите, ви са гарантирани добро място за краката и свещи за зареждане на вашите устройства.

Както вече споменахме, там е безплатно WiFi борда, така че може да се справи с цялата си електронна поща и медийни нужди социални. В зависимост от вашия билет, можете да се отправите към треньора на хранене, където можете да намерите храна, напитки и закуски. Ако сте седнал в кабината първокласен, храната ще бъде доведен директно на мястото си.

При пристигане, няма нужда да минават през паспортен контрол, макар че след Brexit и премахването на Великобритания от ЕС тези услуги могат да се променят. Не забравяйте да разгледате местните закони преди да се впуснат по пътя си.

Цени на влак от Лондон до Антверпен

Цени на влак от Лондон до Лил

Цени на влак от Страсбург до Лондон

Цени на влак Лондон до Ротердам

 

london to amsterdam by the eurostar train e320

 

Защо Travel Europe С влак?

Разбира се, Истинският въпрос е защо точно Европа е най-добре с опит чрез пътуване с влак – след всичко, това добре свързан континент е лесно служеща със самолет, кола, или автобус. въпреки това, има няколко неща, като романтични като дива природа извън прозореца си на път с влак, и за туристи, за първи път има почти нищо по-удобно, отколкото да скача във влака, точно преди да се отклонява. Това е в дълбока разлика от европейските летища, където напреднали регистрацията на време е повече от два часа и прекарвате допълнително време и пари, пътуване до мястото на летището.

Като говорим за времето за пътуване, Европа е известна със своите високоскоростни железопътни линии, които далеч надминават магистрали своите криволичещи. Влаковете из целия континент са бързи и често преките, което означава по-малко време пътуването до работното място и по време проучване.

Гари също имат предимството, че са добре разположени, тъй като те често са вградени вътре центъра на града. Те обикновено осигуряват по няколко пъти на ден на тръгване на хиляди маршрути, Което означава, че винаги ще имате възможност за пътуване.

накрая, билети за влак са по-всеобхватни, което ви позволява да донесе багажа и да изберете местата си, без да плащат допълнителни такси як.

Всичко това е да се каже, че, докато Европа има много възможности за пътници, нищо хубаво добрата стара пътуване с влак.

Цени на влакове от Франкфурт до Лондон

Цени на влак от Мюнхен до Лондон

Мути до цените на влака в Лондон

Марсилия до Лондон цени на влака

 

Резервирайте билети с Спестете влак за вашия Лондон до Амстердам с влак

Търсене на нашия сайт, за да резервират билети за всички най-добрите дестинации в Европа, включително Белгия, Италия, Швейцария, и на Обединеното кралство (включително влака от Лондон до Амстердам с Eurostar). Нашата търсачка има за цел да пестя пари на всички билети и не включва такси за резервация. Ние се направи лесно за вас да се купи с приемането на множество начини за плащане, включително кредитни карти, Giropay, iDeal, и много други.

Така, каквото и да е причината за пътуване, Независимо дали пътувате сами или с други, отделете няколко минути, за да търсите билети за влак в Save a Train, който предлага най-ниските цени, гарантирана.

 

Търси книга? Предприеме 3 минути и се намери билет за Лондон до Амстердам с влак на www.saveatrain.com . Попълва се датата и часа, които бихте искали да пътуват, и ние ще ви предоставим най-добрата цена за вашето пътуване.

 

Искате ли да вградите нашия блог пост на вашия сайт? Натисни тук: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Flondon-amsterdam-direct-train%2F%3Flang%3Dbg – (Превъртете надолу, за да видите кода за вграждане)

 • Ако искате да бъде мил на потребителите си, можете да ги насочва директно в нашите страници за търсене. В тази връзка, ще намерите най-популярните ни влакови маршрути – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Вътре имате нашите линкове за английските целеви страници, но ние също имаме https://www.saveatrain.com/es_routes_sitemap.xml и можете да промените / ЕС до / де или / ИТ и повече езици.