Време за четене: 3 минути
(Последната актуализация на: 27/05/2022)

Любителите на модерното изкуство има много места за посещение в Европа. С такова богатство на избор, може би най-трудната част е да се избере по- дестинация. въпреки това, ако искате да посещение председатели места в Европа за художествено изследване, защо не планирате пътуването си около него? С някои добре планирани вози на влак, можете да посетите всички наши топ кирки на съвременните художествени галерии в Европа:

 

Галерия за модерно изкуство Тейт, Лондон, Англия

Тейт Галерия за съвременно изкуство в Лондон е един от най-популярните съвременни модерни художествени галерии в Европа. Това не е единственият, за посещение в града, който се гордее с над 1,000 галерии. въпреки това, това е този, който е най-популярен с туристи. Tate Modern беше първоначално част от галерия Тейт, която основана през 1897. С течение на времето, Тейт започна разширяване и по- 2000 се разделя на четири различни галерии. Извън тези четири, Tate Modern е този с най-много посещения, и в него се помещава повече от произведения на изкуството. Ако искате да изпитате Лондон изкуство сцена за себе си, лесно можете да стигнете до града с влак от най-големите европейски градове.

Амстердам до Лондон Влаковете

Париж до Лондон Влаковете

Берлин до Лондон Влаковете

Брюксел до Лондон Влаковете

 

 

Националната галерия за модерно и съвременно изкуство, Рим, Италия

Наречен Националната галерия на модерно и съвременно изкуство в италианския, тази художествена галерия в Рим има всичко необходимо. И това наскоро се сдоби с нов облик, така, че изкуството може да изпъкне още повече на изложенията. Тази галерия е уникална по своя начин на представяне. Тя се фокусира повече върху темите, цветове и форма, отколкото сходството на епохи и стилове. Това позволява на всеки посетител да изпитат изкуство в нова, уникален начин, гарантира, че посещението ще бъде запомнящо се. Рим е страхотен град за посещение с влак. Има няколко живописни маршрути можете да поемете по пътя към опита повече от Италия.

Флоренция до Рим Влаковете

Неапол за Рим Влаковете

Флоренция до Пиза Влаковете

Рим до Венеция Влаковете

 

Kunsthalle Цюрих, Швейцария

Kunsthalle Zurich Building

 

Швейцария съвременен и модерен арт сцена е разтегнат и жизнена, с множество галерии го поддържаш жив. Този, който често се препоръчва за посещение е Kunsthalle Цюрих. Той има временни изложби, които никога не успяват да заинтригувате посетителя. Тези чести промени помагат Кунстхале преоткрие своята идентичност всеки път. Можете да стигнете до Цюрих с влак от Мюнхен, Виена, както и други европейски градове, които посещавате в модерната си лов изкуство.

Мюнхен до Цюрих Влаковете

Берлин до Цюрих Влаковете

Базел до Цюрих Влаковете

Виена до Цюрих Влаковете

 

Помпиду, Париж, Франция

Pompidou in Paris is one of the Best Modern Art Galleries in Europe

Не обиколка на съвременните художествени галерии в Европа е пълно без посещение Париж, Франция. въпреки това, вместо Лувъра, препоръчваме ви да се отправите към Помпиду. Там ще намерите уникална архитектурна структура и с всички свои ескалатори, водопровод, и стоманена рамка видими от външната страна. Но опитът не свършва дотук, като Помпиду има над 50,000 Работи в колекцията си. Това е едно от най-значимите колекции на модерно и съвременно изкуство, което е със сигурност си заслужава да посетите. Спечелете до Париж с влак от Лондон, Амстердам, Брюксел и други градове в Европа.

Амстердам до Париж Влаковете

Лондон до Париж Влаковете

Ротердам до Париж Влаковете

Брюксел до Париж Влаковете

 

 

Съвременните художествени галерии в Европа със сигурност недостъпно за да видите. Най-добрата част за планиране изкуство ориентирани пътуване е, че всички тези градове са лесно достъпни с влак. Ако сте готови да отидете, Резервирате Билети За Влак сега и се наслаждавайте на преживяването!

 

 

Искате ли да вградите нашия блог пост на вашия сайт, можете или да вземе нашите снимки и текст и просто да ни даде кредит с връзка към тази публикация в блога, или натиснете тук: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmodern-art-galleries-europe%2F%3Flang%3Dbg– (Превъртете надолу малко, за да видите код за вграждане)

  • Ако искате да бъде мил на потребителите си, можете да ги насочва директно в нашите страници за търсене. В тази връзка, ще намерите най-популярните ни влакови маршрути – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Вътре имате нашите линкове за английските целеви страници, но ние също имаме https://www.saveatrain.com/fr_routes_sitemap.xml и можете да промените / FR за / NL / или де и повече езици.