Време за четене: 7 минути
(Последната актуализация на: 05/11/2021)

Извисяване до небето, следното 10 най-красивите небостъргачи в света са шедьоври на най-добрите световни архитекти. Смесване на футуристични елементи, устойчиви и зелени характеристики, тези 10 красивите сгради са и едни от най-посещаваните забележителности в света.

  • Железопътен транспорт е екологично чист начин за пътуване. Тази статия е написана, за да се образоват за Пътуване с влак от Save A Train, В Уебсайт на най-евтините влакове В света.

 

1. Най-красивите небостъргачи в света: Shard

306 метри висок, кулата Shard е най-разпознаваемият небостъргач в Лондон. С най-добрата платформа за гледане в Лондон, можете да видите красивия силует на града от покрива на небостъргача. Платформата за гледане е 244 метра и предлага гледка почти до всеки ъгъл на Лондон.

Отворено в 2003, Shard привлича посетители от цял ​​свят. Най-вече защото уникалният архитектурен дизайн се откроява сред всички велики небостъргачи в света. Дизайнът на Shard се състои от стъклени парчета и е проектиран като парче стъкло, има 11,000 стъклени панели в конструкцията на Shard. Така, когато в Лондон си струва да се посети, заедно с невероятна вечеря по залез в ресторантите на Shard на етажите 31-33, най-високото в Обединеното кралство.

Амстердам до Лондон с влак

Париж до Лондон с влак

Берлин до Лондон с влак

Брюксел до Лондон с влак

 

The Shard is one of the most Beautiful Skyscrapers Worldwide

 

2. Най-красивите небостъргачи в света: Еволюционна кула Москва

246 метри висок, спираловидната кула Evolution Tower в Москва е един от най-завладяващите небостъргачи в света. Красивият небостъргач доминира в бизнес района на Москва в град Москва и гледа към река Москва. С метростанция, мол, офиси, и зелени площи, на Evolution Tower е една от най-посещаваните атракции в Москва.

Архитектурната структура е умопомрачителна и вдъхваща страхопочитание, превръщайки Evolution в едно от най -невероятните места за посещение в Русия. Така, няма нужда да казвам, че руският небостъргач има много снимки от пътувания по света и е източник на имитация за архитекти и инженери по целия свят.

Виена до Будапеща с влак

Прага до Будапеща с влак

Мюнхен до Будапеща с влак

Грац до Будапеща с влак

 

A Beautiful Skyscraper In Moscow from the bottom up - The Evolution Tower

 

3. Най-красивите небостъргачи в света: Емпайър Стейт Билдинг

Най-известната офис сграда в света, оттогава на Емпайър Стейт Билдинг 1931. Изключителният нюйоркски скрепер е построен през 20-те години на миналия век в надпревара за изграждане на най-високите небостъргачи в света. Емпайър Стейт Билдинг спечели състезанието, когато архитектите Раскоб и Смит проектират епичен небостъргач, който доминира силуета на Манхатън в 381 метра.

Емпайър Стейт Билдинг е една от задължителните забележителности на Ню Йорк. От 38-ия етаж, можете да посрещнете изгрева заедно с града, който никога не спи. С изглед към Сентрал Парк, Пето авеню до Таймс Скуеър, гледките от Емпайър Стейт Билдинг са незабравими.

Франкфурт до Берлин с влак

Лайпциг до Берлин с влак

Хановер до Берлин с влак

Хамбург до Берлин с влак

 

A Beautiful Skyscraper In New York The Old Empire State Building

 

4. Шанхайска кула

Вторият по височина небостъргач в света, Шанхайската кула достига 632 метра. Доминиращ над спиращия дъха силует на Шанхай, Шанхайската кула има най-високата зрителна платформа в света, предлагаща гледка към Шанхай през цялата година.

Допълнителните уникални характеристики включват стъклена фасада, с въртящ се връх, и една от най-завладяващите характеристики са зелените вътрешни пространства. В допълнение към зеления дизайн, кулата е проектирана като град в себе си, хотел, търговски площи, офиси, и места за посетители за обществеността. Шанхайската кула не е само една от 10 най-красивите небостъргачи в света, но е и най-големият, с възможност за настаняване 16,000 хора.

Амстердам до Париж с влак

Лондон до Париж с влак

Ротердам до Париж с влак

Брюксел до Париж с влак

 

foggy night & Shanghai Tower

 

5. Bank of China Tower Хонг Конг

Доминиращ в силуета на Хонконг, Сградата на Bank of China е един от най-забележителните небостъргачи в Китай. В 367 метра, Кулата на Bank of China е един от най-високите небостъргачи в света и най-забележителната сграда в центъра на Хонг Конг. С остри ръбове и триъгълни дизайни отвън, Банката на Китай ще ви държи да гледате часове наред.

Докато повечето посетители на Хонконг намират този небостъргач за уникален, има няколко, които не са впечатлени. Причината са самите характеристики, които отличават BOC от другия красиви сгради в Китай. Острите ръбове и X, са отрицателни символи във Фън Шуй. въпреки това, възможният негативен лош късмет не пречи на пътниците да се възхищават всеки ден на тази архитектурна красота.

Нюрнберг до Прага с влак

Мюнхен до Прага с влак

Берлин до Прага с влак

Виена до Прага с влак

 

Bank of China Tower in Hong Kong

 

6. Марина Бей Сандс Сингапур

Един от 10 най-красивите небостъргачи в света, е курорт. Марина Сандс е изправен пред Марина Бей, с ресторанти, казино, театър, в три кули, свързани с 340-метров SkyPark. В допълнение, най-невероятният комплекс има най-високия инфинити басейн в света.

Архитектът Моше Сафди обясни, че дизайнът на небостъргача е вдъхновен от тесте карти. Има невероятна гледка към Сингапур от инфинити басейна, на 57-ия етаж. В допълнение, можете да се полюбувате на невероятния небостъргач Marina Bay Sands от Gardens by The Bay, още едно прекрасно място за посещение в Сингапур.

Милано до Неапол с влак

Флоренция до Неапол с влак

Венеция до Неапол с влак

Пиза до Неапол с влак

 

The Green gardens at Marina Bay Sands Singapore

 

7. Най-красивите небостъргачи в света: Tokyo Skytree

С 2 наблюдателни площадки, Небостъргачът Tokyo Skytree е един от петте най-високи небостъргачи в света. В 634 метра, можете да пиете кафе в най-високото кафене в света, с невероятна гледка към Токио. Skytree е построена да бъде телевизионна и излъчваща кула и по-късно се превръща в най-важните забележителности в Токио.

Освен наблюдателните площадки, и кафене, можете да посетите аквариум и планетариум в основата му. Наблюдателните площадки предлагат 360 градуса гледка към най-футуристичния и вълнуващ град в Япония, и Азия. Долния ред, пригответе се да прекарате цял ден, любувайки се на гледките и посещение на многото невероятни съоръжения в небостъргача Skytree в Токио.

Милан до Рим с влак

Флоренция до Рим с влак

Венеция до Рим с влак

Неапол до Рим с влак

 

Skytree is A Beautiful Skyscrapers In Tokyo

 

8. Кантонската кула Гуанджоу

Китай е завладяваща смесица от модерно и древно, където оцеляват храмове до небостъргачи, които се издигат в облаците. Един от най -добрите места за посещение в Китай е Гуанджоу и астрономическата кантонска кула. В еп 604 метра височина, Кантонската кула се вижда от всяка точка на Гуанджоу.

Едно от най-добрите неща за правене в Canton Tower е да се возите с трамвай на върха. Така, ако не се страхувате от височини, идвай през нощта, когато кулата е осветена с ярки цветове на дъгата. От комбо за трамвай до билет за гледане, Посещението на Canton Tower е изключително изживяване и нещо повече от просто стоене в основата.

Интерлакен до Цюрих с влак

Люцерн до Цюрих с влак

Берн до Цюрих с влак

Женева до Цюрих с влак

 

Canton Tower Guangzhou

 

9. Либийската международна сграда

Най-големият изкуствен водопад е великолепна характеристика на най-спиращия дъха небостъргач в света. Небостъргачът Liebian International е 121 метра височина с водопад над фасадите. Най-високият водопад се захранва от четири помпи и валежи в основата му. Можете да видите тази забележителна сграда по време на вашето пътуване до Китай, особено за Гуян, в Югозападен Китай.

Либийският небостъргач може да не е най-високият в света, но със сигурност е един от най-добрите 5 най-красивите небостъргачи в света.

Брюксел до Амстердам с влак

Лондон до Амстердам с влак

Берлин до Амстердам с влак

Париж до Амстердам с влак

 

 

10. Най-красивите небостъргачи в света: Кулата Агбар в Барселона

Torre Glories е забележителен небостъргач сред многото красиви забележителности в Барселона. 38-етажната 144 метра небостъргач е дело на френски архитект. Красивият небостъргач има формата на гейзер, издигащ се в небето и е проектиран след планината Монсерат. При по-внимателен поглед ще забележите, че цялата фасада е от стъкло.

въпреки това, Най-забележителната характеристика на кулата Agbar е цветното осветление. Испанският небостъргач има 4,500 LED устройства. Тези LED устройства показват изображения и могат да произвеждат 16 милиони цветове. освен това, ако заобиколите кулата Агбар, ще забележите препратка към друга невероятна забележителност, Семейство Саграда на Гауди. Така, по всяко време, когато искате да посетите този красив небостъргач, бъдете готови да му се възхищавате през целия ден.

Римини до Флоренция с влак

Рим до Флоренция с влак

Пиза до Флоренция с влак

Венеция до Флоренция с влак

 

The lighted Agbar Tower Barcelona

 

Тук, в Запазете влак, ще се радваме да ви помогнем да планирате пътуване до 10 най-красивите небостъргачи в света с влак.

 

 

Искате ли да вградите публикацията ни в блога „10 най-красиви небостъргачи в света“ във вашия сайт? Можете или да ни снимки и текст и да ни даде заем с линк в този пост в блог. Или кликнете тук: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fbg%2Fmost-beautiful-skyscrapers-worldwide%2F – (Превъртете надолу малко, за да видите код за вграждане)

  • Ако искате да бъде мил на потребителите си, можете да ги насочва директно в нашите страници за търсене. В тази връзка, ще намерите най-популярните ни влакови маршрути - https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml.
  • Вътре имате нашите линкове за английските целеви страници, но ние също имаме https://www.saveatrain.com/es_routes_sitemap.xml, и можете да промените / ите на / fr или / de и повече езици.