Време за четене: 3 минути
(Последната актуализация на: 25/01/2021)

Германия е естествено красива страна. Но когато започнем да мислим за замъци, ще ви обичам още по-. И всичко това, защото Германия е, според мнозина, замъка столица на света.

Има цял набор от зрелищни замъци в Германия, което трябва да посетите. В тази статия, ние ще се концентрираме само върху най-красивите сред тях. Ние също така ще ви даде информация за това как можете да се стигне до тях с влак, към наслада на всички любители на влаковете!

 

Schloss Neuschwanstein - замъка най-зрелищните в Германия

Мнозина го знаят като един от най-красивите замъци в целия свят, не само Германия. Ако не, че, със сигурност това е известен като вдъхновение за Дисни замък. Когато погледнете в тази приказка замък, осъзнаете защо. Вие със сигурност може да разбере защо е сред най-забележителните замъци в Германия!

Schloss Neuschwanstein е несъмнено величествена, но как да стигнем до там? Хубавото на Германия е, че на повечето места свържете с влак. Най-близкото гарата до замъка е в Фусен. въпреки това, можете да стигнете до тази станция от Мюнхен или някакви други големи германски градове.

Влакове от Улм до Фюсен

Влакове от Мюнхен до Фюсен

Влакове от Щутгарт до Фюсен

Влакове от Нюрнберг до Фюсен

 

 

Хоенцолерн - Замъкът най-магическите в Германия

Хоенцолерн замък не е само сред най-зрелищните замъци в Германия - това е най- магически един. Можете да го намерите в провинция Баден-Вюртенберг, близо до Щутгарт. провинция Баден-Вюртенберг е най- недооценен един в Германия, но щом видите този замък, вие сте длъжни да променят мнението си!

въпреки това, Как да стигнем до замъка може да бъде проблематично, макар и напълно си заслужава. Най-добрият начин е да се вземе влак от Щутгарт до Hechingen. След това трябва да се вземе поход и се изкачи на стръмен хълм, за да стигнат до замъка. шегувам се! Можете да вземете автобус или такси от Hechingen като замъка е съвсем близо до град.

 

castles in Germany

 

 

Хоенцолерн-Зигмаринген - Замъкът-големите в Германия

В нашето скромно мнение, няма списък от най-зрелищните замъци в Германия може да бъде пълна без да се споменава Хоенцолерн-Зигмаринген. Това е най-обширна и най-величествения замък, който някога ще положи очите си! И ако това не е достатъчно, тя също е крайно невероятна.

Затова Хоенцолерн-Зигмаринген е в Баден-Вюртенберг; така че е напълно объркана защо хората не се хвалеха провинцията, тъй като Най-красивата един в Германия!

Що се отнася до пътуването - тъй като можете да намерите на замъка в града, това е лесно достъпен с влак. Най-добрият начин е да се вземе влак от Улм или Щутгарт и след това пеша до замъка.

Влакове от Франкфурт до Улм

Влакове от Щутгарт до Улм

Влакове от Лайпциг до Улм

Влакове от Нюрнберг до Улм

 

Бург Елц

Burg Eltz castle

 

Замъкът стои сам на малък хълм, и изглежда наистина грандиозен. въпреки това, това не е толкова самотна, след като се вземе предвид, че това е все още обитавана! да, на Елц семейство е заемал в замъка за 33 поколения!

Когато става въпрос за да стигнат до там, ще трябва да се ходи или да получите автобус или такси от Hatzenport. въпреки това, това е напълно възможно да се стигне до малкия град с влак от Кобленц - най-близкия голям град.

Влакове от Франкфурт до Хаценпорт

Влакове от Бон до Хаценпорт

Влакове от Кьолн до Хаценпорт

Влакове от Дюселдорф до Хаценпорт

 

Така че има ли го, Пълният списък от най-зрелищните замъци в Германия. Надяваме се, че ще трябва да посещавате най-малко един от тях на следващото си пътуване! Ако искате да знаете повече за пътуване с влак до тези замъци, чувствай се свободен да свържете се с нас по всяко време.

 

 

Искате ли да вградите нашия блог пост на вашия сайт, можете или да вземе нашите снимки и текст и просто ни даде кредит с връзка към тази публикация в блога, или натиснете тук: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fmost-spectacular-castles-germany%2F%3Flang%3Dbg– (Превъртете надолу малко, за да видите код за вграждане)

  • Ако искате да бъде мил на потребителите си, можете да ги насочва директно в нашите страници за търсене. В тази връзка, ще намерите най-популярните ни влакови маршрути – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Вътре имате нашите линкове за английските целеви страници, но ние също имаме https://www.saveatrain.com/de_routes_sitemap.xml, и можете да промените / де да / FR / или ове и повече езици.