Време за четене: 7 минути
(Последната актуализация на: 23/04/2021)

Нещата все още биха могли да бъдат по- малко хладно по това време, но добър карнавал непременно ще стоплят вас! Френската ривиера създава уникално събитие, където почти един милион посетители от всички краища на света роят приятен. Ница карнавал е един от най- най-важни събития на френската Ривиера в зима. В продължение на повече от две седмици, градът се движи в ритъма на празненствата. хумор, ирония, и поезия са на склад в тази голяма популярен фестивал.

Бъди един от хората, които си пълнят известния крайбрежен булевард в Ница, Английската алея, за да видите големия парад на цветни плувки; Това е Добър карнавал и начини да стигнете до там с влак.

 

Ница карнавал 2019

Защо Отиди до Ница карнавал?

"Карнавал е най-популярният културно събитие страна може да опита. - Jorde Амадо, бразилският писател, 1912 – 2001”

Посещение на Френската Ривиера може да е причина само по себе си да посетите Ница. Карнавал е един допълнителен бонус!

По това време, ние също пълзеше от зимата и слънцето е, за да играят. Това е добър повод да сбогом Зима. С блясъка на цветове докато гледайки ежедневните паради и нощните каруците анимирани с над 1000 танцьори и музиканти от всички краища на света.

Избраната тема тази година е "Кралят на кино’ ("Кралят на кино") в чест на 100-годишнината от митичния Викторин Studios на града, открит през 1919 и които са спечелил симпатиите на Бриджит Бардо, Франсоа Трюфо, Жак Тати, Уди Алън или Алфред Хичкок. С над 1,000 музиканти, танцьорки, и героите да се наслаждават на това е събитие не е за изпускане.

Лион до Ница Влаковете

Париж до Ница Влаковете

Авиньон до Ница Влаковете

Марсилия до Ница Влаковете

 

Битката на цветята

Също така известен като Битката на цветята, то започва през 1856, специално насочена да забавлява чуждестранните посетители, които бяха започнали да се тълпят на юг от Франция. днес, двама души на всеки поплавък хвърлят някои 20 килограма мимоза и свежи цветя в тълпата, тъй като те да си проправят път по протежение на Английската алея до лазурното синьо море на Средиземно море. Друга причина да си взема малко билети рано, така че можете да си получите предния ред седалки.

С течение на фестивала, около 100,000 свежи цветя се използват, като повечето от тях са осигурени от местните жители.

Монпелие Тулуза Влаковете

Приятно ми е да Тулуза Влаковете

Париж до Тулуза Влаковете

Марсилия Тулуза Влаковете

 

Трябва да знаете за Ница карнавал

Ница карнавал е един от най-старите карнавали в света. От езически и скромното начало още през 13-ти век, тя се превърна в една славна, Годишният 12-дневен страна. Тя работи в различни дни (не паради в понеделник например.) В град на Ница избухва с паради на плувки, улични събития, и сергии и завършва с Mardi Gras в последния ден. Улиците и площадите, където парадите минават през са затворени по време на Карнавала, и трябва да се закупуване на билет да получат достъп. Само хора в костюмиран получават безплатен достъп до някои от най-парадите. Кой се нуждае от извинение, за да се обличаш така или иначе?

Първи билети до Ница карнавални Събития

За събитията, които се нуждаят от билети, различните цени от 10 евро, застанали до 25 евро по седнали трибуните. Виж линка по-долу, за да си купят билети.

  • Билети от продажба на билети служба на туризма и конгресен
    5 Английската алея
    Тел.: 00 33 (0)8 92 70 74 07
    Tourist Office уебсайт

Дижон до Прованс Влаковете

Париж до Прованс Влаковете

Лион до Прованс Влаковете

Марсилия до Прованс Влаковете

 

Как да стигнем до Ница карнавал С влак

Има изобилие от влаковете си проправяха път към хубаво от повечето части на Европа. С помощта на SaveATrain, можете да получите билети за минути без допълнителни разходи! Централната ЖП гара в Ница, Ница Гара Вил, се намира в центъра на града. Жп гара Nice Ville е основен терминал за регионални и национални връзки с влак, така че би било най-добре да хване влак тук за карнавал. В туристическа информация офис на гарата може да бъде полезен, ако посещавате Ница за първи път. Жп гара Nice Ville се намира на Avenue Thiers и е за 20 на минути пеша от плажа и известната Английска алея надолу по съседния Avenue Jean Medecin.

Дижон до Париж Влаковете

Реймс в Париж Влаковете

Лил в Париж Влаковете

Екскурзии до Париж Влаковете

 

Когато е хубаво Carnival?

В Ница карнавал работи за пълно две седмици в края на февруари и е най-големият Mardi Gras Баш в южната част на Франция. Пригответе се за експлозия от цветове и музика от 17ти на февруари, докато 3rd на Март.

Ето календара на Ница карнавал:

Париж до Страсбург Влаковете

Люксембург до Страсбург Влаковете

Нанси до Страсбург Влаковете

Базел до Страсбург Влаковете

 

четвъртък 14 FEBRUARY

12:00

ЗАКУСКА “ВИРА WHEEL”
Операцията, подкрепена от град Ница и организаторите на Ница карнавал, има за цел да помогне на младите финансово студенти, желаещи да получите достъп до обучение в хранителната промишленост, включително чрез Lycée Павел Augier или центъра за чирак обучение на.
Цените : 90 € / на човек (вино, вода, кафе включена) – Резервация: silvia.grillo@ville-nice.fr / 04 97 13 41 99

събота 16 FEBRUARY

14:30
ЦВЕТНА ПАРАД
Ница карнавал е единствен по рода си в света и е сред най-известните на Френската ривиера. На всеки поплавък, костюмирани модели хвърлят до 100.000 цветя ентусиазиран тълпа …
Цените: 26€ в резервирания сядане / 12вход € (зона Б)

събота 16 FEBRUARY

21:00
CARNIVAL парад на СВЕТЛИНИ
На Place Masséna, визуалните анимации, са необходими на големи екрани … Вечерта, всички плувките са осветени, Корсо светва тогава сърцето на Ница.
Цените: 26€ в резервирания сядане / 12вход € (зона А)/ 5вход € (зона Б)

вторник 19 FEBRUARY

21:00
CARNIVAL парад на СВЕТЛИНИ
На Place Masséna, визуалните анимации, са необходими на големи екрани … Вечерта, всички плувките са осветени, Корсо светва тогава сърцето на Ница и Ница карнавал.
Цените: 26€ в резервирания сядане / 12вход € (зона А)/ 5вход € (зона Б). Има възможност за пакет 2 събития по трибуните – с изключение на събота (1 цвете парад + 1 карнавал парад).

сряда 20 FEBRUARY

14:30
ЦВЕТНА ПАРАД
Ница карнавал е единствен по рода си в света и е сред най-известните на Френската ривиера. На всеки поплавък, костюмирани модели хвърлят до 100.000 цветя ентусиазиран тълпа.
Цените: 26€ в резервирания сядане / 12вход € (зона Б). Има възможност за пакет 2 събития по трибуните – с изключение на събота (1 цвете парад + 1 карнавал парад).

събота 23 FEBRUARY

14:30
ЦВЕТНА ПАРАД
Ница карнавал е единствен по рода си в света и е сред най-известните на Френската ривиера. На всеки поплавък, костюмирани модели хвърлят до 100.000 цветя ентусиазиран тълпа.
Цените: 26€ в резервирания сядане / 12вход € (зона Б)

събота 23 FEBRUARY

21:00
CARNIVAL парад на СВЕТЛИНИ
По време на Ница Карнавал на мястото Masséna, визуалните анимации, са необходими на големи екрани.

неделя 24 FEBRUARY

14:30
CARNIVAL ПАРАД – NISSARDA STOP
Le Carnival Parade е част от Nice Carnival, съставен от 18 плувките предназначен за тазгодишната тема и други фигурки в колоритен парад с ослепителни цветове, с участието на улични театрални и музикални групи от всички краища на света.
Цените: 21€ в резервирания сядане / 12вход € (зона А)/ 5вход € (зона Б). Възможността за пакет 2 събития по трибуните – с изключение на събота (1 цвете парад + 1 карнавал парад).

неделя 24 FEBRUARY

19:00
LOU QUEERNAVAL
1во Гей карнавал във Франция

вторник 26 FEBRUARY

21:00
CARNIVAL парад на СВЕТЛИНИ
Цените: 26€ в резервирания сядане / 12вход € (зона А)/ 5вход € (зона Б). Възможност за пакет 2 събития по трибуните – с изключение на събота (1 цвете парад + 1 карнавал парад)

сряда 27 FEBRUARY

14:30
ЦВЕТНА ПАРАД
Ница карнавал е единствен по рода си в света и е сред най-известните на Френската ривиера. На всеки поплавък, костюмирани модели хвърлят до 100.000 цветя ентусиазиран тълпа
Цените: 26€ в резервирания сядане / 12вход € (зона Б). Възможност за пакет 2 събития по трибуните – с изключение на събота (1 цвете парад + 1 карнавал парад).

събота 02 МАРТ – Затварянето на Ница карнавал

14:30
ЦВЕТНА ПАРАД
Ница карнавал е единствен по рода си в света и е сред най-известните на Френската ривиера. На всеки поплавък, костюмирани модели хвърлят до 100.000 цветя ентусиазиран тълпа
Цените: 26€ в резервирания сядане / 12вход € (зона Б)

събота 02 МАРТ

21:00
CARNIVAL парад на СВЕТЛИНИ – Опожаряването на КРАЛ Цените: 26€ в резервирания сядане / 12вход € (зона А)/ 5вход € (зона Б)
Вземи си костюми са готови за славната карнавалу всичко, което остава да направим, това е да си билети за влак купи Запазете влак ! Време е за карнавал!
Искате ли да вградите нашия блог пост на вашия сайт, можете или да вземе нашите снимки и текст и Просто ни даде кредит с връзка към тази публикация в блога, или натиснете тук: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fnice-carnival%2F%3Flang%3Dbg – (Превъртете надолу малко, за да видите код за вграждане)
  • Ако искате да бъде мил на потребителите си, можете да ги насочва директно в нашите страници за търсене. В тази връзка, ще намерите най-популярните ни влакови маршрути – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Вътре имате нашите линкове за английските целеви страници, но ние също имаме https://www.saveatrain.com/fr_routes_sitemap.xml и можете да промените / ФР до / де или / ИТ и повече езици.