Време за четене: 7 минути
(Последната актуализация на: 11/06/2021)

Когато планирате пътуване до Европа, сте изправени пред толкова много възможности! Безкрайни места и преживявания, че бихте могли да пътуват в продължение на години и все още се чувствам като сте пропуснали нещо важно. Това може да доведе до създаването на грешки при пътуване на прекомерно ангажиране, и лишите от по-малките детайли, които правят пътувания и пътувания с влак, така магически. Ние сме тук, за да ви кажа какво не трябва да правите и как да планирате пътуване до Европа, от началото до края!

 

Бакшиш 1: Стесняване Тя Даун

Преди да можете да изпитате автентични испански тапас, площади в Рим, или тераси на покрива в Прага, се изисква важна малко на администратор! Просто казано, колкото по-подготвени сте, когато планирате пътуване до Европа, най-големи шансовете си за забавление и пътуване без стрес, което да отговаря на Вашите очаквания.

Така че тук е съвет за запазване на влак: избере петте най-, трябва-DOS за които Европейската приключение! Може би това е за пиене в Хофбройхаус в Мюнхен, или вземането на канал турне в Амстердам, или разглеждането David-от много ъгли – във Флоренция. Каквото и да е, отбележете тези, надолу и планирате пътуването си около тях. Желателен от влакове.

Милан да Влаковете Флоренция

Лондон до Париж Влаковете

Прага до Берлин Билети за влак

Билети за влак Франкфурт до Мюнхен

 

prague rooftop, pick your own rooftop when you plan a trip to europe

 

Бакшиш 2: Не се избегне клишетата.

Сега, когато сме установили, че вие ​​трябва да планирате пътуване до Европа, Следващата е да се изберат най-популярните Ви дестинации. В духа на YOLO, Вие може да искате да отидете встрани от утъпкания път и да търсите скрити камъни в рамките на градовете. Но хипстър във вас, че иска да отиде срещу масовите дестинации, може да искате да седнете. На туристически автобус. Има си причина защо места като Колизеумът, Айфеловата кула, и Карловият мост всички изключително популярен с туристи: те са страхотни! Не чувствайте, че трябва да получите извън пресечената пътека само заради него. Ако големите забележителности Призовавам Ви, След това отиде и да ги види.

По същия начин, не третират пътеводителя като евангелието. Може да се каже, Лувъра е абсолютно трябва да се направи по- пътуване до Париж, но може би ще има по-добър ден да търсите Blek Le Rat парчета на алеята стени. Гъвкавост, когато пътувате, е от ключово значение, винаги!

Лондон до Франкфурт Влаковете

Брюксел до Лондон Влаковете

Билети за влак Лондон до Кьолн

Билети за влак Лондон до Брюксел

 

Бакшиш 3: Дати на пътуване са от решаващо значение, когато планирате пътуване до Европа

Travel в извън сезона. Популярни месеца са юли, Август, и септември. Те са безумно зает, да не говорим за скъпи! Ако планирате пътуване до Европа през лятото, ще можете да споделите всеки един опит с милиони-близките си приятели. Настаняване ще бъде резервирано, или скъпо и Влаковете ще бъдат много по-пълни, виждайки, че те са най-добрият начин да пътуват!

Амстердам до Лондон Влаковете

Ротердам до Лондон Влаковете

Париж до Лондон Влаковете

Брюксел до Лондон Влаковете

 

check the calendar when you plan a trip to Europe

 

Бакшиш 4: Съберете документите си за пътуване като част от планирането на пътуване до Европа

Ако не разполагате с паспорт, тогава най-добре се получи напукване! Това ще отнеме най-малко четири до шест седмици от момента на подаване на заявлението, за да получите един. (В зависимост от това в коя държава живеете в естествено) Ускорено услуги могат да ускорят процеса, но това ще ви струва. Най-добре е да се грижи за това и по-рано, преди пътуването си. Вече имате паспорт? Проверете датата на неговото изтичане! Някои страни могат да отрекат ви влизане, ако тя изтича в рамките на 6 месеца, когато пристигнете. Иек!

Брюксел до Амстердам Влаковете

Лондон до Амстердам Влаковете

Берлин до Амстердам Влаковете

Париж до Амстердам Влаковете

 

 

Бакшиш 5: При наемане на автомобила.

Желаещи да коли под наем когато планирате пътуване до Европа? Бъдете сигурни, да има валидна шофьорска книжка. Някои коли под наем компании също се нуждаят от пътуващите да имат лиценз за международен шофьор в допълнение към шофьорската си е от тяхната страна на произход.

Билети за влак Страсбург до Париж

Париж до Марсилия Влаковете

Рим до Милано Влаковете

Женева до Цюрих Влаковете

 

Бакшиш 6: Не прекалено опаковат маршрута си с прекалено много дестинации.

Както вече споменахме, лесно е да се ангажирате прекалено много и да се опитате да натиснете. Това е напълно разбираемо. Вашето ценно отпуск трябва да се използва добре, така че е лесно да се опита над опаковат вашите маршрути, когато планирате пътуване до Европа. въпреки това, това може да се окаже доста скъпо (да не говорим за изтощителен), като над опаковане пътувания с твърде много дестинации в твърде няколко дни води до по време на път, и повече газ или билети за влак. В екстремни случаи, той може да саботира пътуване, превръщайки го в замъгляване на хотелски чек-ин и касови апарати (с постоянен опаковане и разопаковане), По време на гледане никога не посети пейзаж раса покрай прозорците на влака. Ако е възможно, забави. ти ще запишете на транспорта и да спечелят повече време, за да проучи си дестинации.

Билети за влак от Брюксел до Ротердам

Билети за влак до Антверпен до Ротердам

Билети за влак от Берлин до Ротердам

Билети за влак Париж до Ротердам

 

 

Бакшиш 7: обмяна на валута

Travelers губят много пари закупуване евро от тяхната банка (още по-лошо или, от обмяна на валута брояч) преди да пристигне в Европа. Това води до значителни такси! така не пропускайте тази тема, когато планирате пътуване до Европа.

Нашият съвет е да се отправят веднага към банкомат, когато пристигнете в Европа и теглене на пари с помощта на Вашата карта. Просто е, и обменния курс, които получавате за сделката е почти сигурно по-добре от всеки случай ние сме дори намерила от родните банки. Обадете се на банка, преди да тръгнете, за да попитам за международни такси за транзакции на АТМ, както и информирането им, че ще използвате картата си в чужбина. Ако не им кажа, може да ги предупреди да мислят, че това е измама, и ще блокирате картата. Също, попита дали разполага банката международни локации или партньорства с местен банки в Европа.

Билети за влак Франкфурт до Кьолн

Билети за влак от Брюксел до Кьолн

Билети за влак до Виена до Кьолн

Билети за влак Щутгарт до Кьолн

 

Бакшиш 8: Какво ще загубите на люлките, печелите по кръгови

Не жертват местоположението ви за малки спестявания хотелски. ние Препоръчваме да се отдава предпочитание на вашия Airbnb или хотел с най-централното местоположение, когато планирате пътуване до Европа. Бюджет туристи, в частност, имат склонност да изберем хотел в далечно място, което е € 5 по-евтино от една, която е по-централно. ти ще спести време и пари за транспорт (особено ако внесено като таксита).

Мюнхен до Базел Влаковете

Билети за влак до Цюрих до Базел

Билети за влак Берн до Базел

Билети за Женева до Базел

 

airbnb vs hotel and how to plan a trip to europe

 

Бакшиш 9: Не забравяйте да се обадите на телефонния си оператор, преди да планирате пътуване до Европа

Обадете се на носител, след като пълно да планирате пътуване до Европа и да получите аз плане имате намерение да използвате телефона си, и след това се уверете, че сте настроили телефона си, за да се избегнат случайни данни такси (накратко: изключете мобилните данни и да ограничи броя на приложенията, които могат да се използват мобилни данни). И, като план, придържайте се към безплатен Wi-Fi мрежи за изтегляне и изпращане на имейли, проверка на мрежата, и използване приложения. В Европа има много WiFi точки за достъп, така че няма да бъдат изложени на допир за дълго. алтернативно, закупя карта за вашия телефон, когато стигнем до Европа.

Билети за влак Римини до Милано

Билети за влак Рим до Флоренция

Билети за влак до Торино до Милано

Билети за влак до Венеция до Милано

 

Бакшиш 10: Има приложение за това

Eightydays е едно страхотно приложение за пътуване, които могат да ви помогнат да планирате пътуване до Европа, като дава туристи лесен поглед към наличните опции, когато пътуване из Европа.

Потребителите започват по време на прибирането на града, за да започне и да завърши в (за сега, това е необходимо, за да започва и да завършва пътуването на едно място). След това изберете датата на заминаване, колко дълго пътуване ще бъде и колко дестинации да включва. Потребителите също могат да изберат дали искат да погледнете градове в Европа, Европейският съюз, или просто Шенгенската зона. След това приложението ще се създаде маршрут, завърши с проценти Airbnb във всеки град, за тези, които имат бюджет.

Това е възможно да се продължи възможности за пренареждане, докато приложението се натъква на един маршрут, който изглежда добре. И не се притеснявайте за неудобно пътуване: Сайтът се казва това специално отсява далечни летища и ранните сутрешни отклонения, които могат да се вливат пътуващи по пътя.

Въпреки, че това не е (още) перфектна система за резервиране на цялата Европейската пътуване, Eightydays могат да помогнат даде на пътуващите по-добра представа точки цена за различни пътувания, докато потенциално въвеждането им дестинации те не могат да имат по-рано разглеждан.

Пътуващите могат да използват уебсайта Eightydays или наскоро стартира ап IOS да планират своите пътувания европейски.

Влакове от Лион до Лондон

Влакове от Амстердам до Антверпен

Влакове от Брюксел до Франкфурт

Билети за влак от Брюксел до Майнц

 

Разбира се, най-добрият начин да пътуват винаги с влак! Запазване на жп е най-добрият начин да си купите билетите си. Ако сте на път да направите резервация за кликванията билети за влак върху линка https://www.saveatrain.com за да получите големи отстъпки.

 

Искате ли да вградите нашия блог пост на вашия сайт, можете или да вземе нашите снимки и текст и просто ни се за кредит с връзка към тази публикация в блога, или натиснете тук: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fplan-trip-europe%2F%3Flang%3Dbg – (Превъртете надолу, за да видите кода за вграждане)

  • Ако искате да бъде мил на потребителите си, можете да ги насочва директно в нашите страници за търсене. В тази връзка, ще намерите най-популярните ни влакови маршрути – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Вътре имате нашите линкове за английските целеви страници, но ние също имаме https://www.saveatrain.com/fr_routes_sitemap.xml и вие можете да промените /fr на /it / или de други езици.