Време за четене: 5 минути
(Последната актуализация на: 03/12/2021)

Първото нещо, което хората мислят, че когато се чудите какво е най-бързият начин на пътуване в Европа лети. Но ние няма да се съгласят! Докато действителната летене може да бъде по-бързо, няма нищо по-бавно от летищата да се ограничи количеството на времето за пътуване вие ​​всъщност спаси. Той също така се озовава по-скъпо, след като фактор в устройството е необходимо да стигнем до летищата, също! Дори не ни започна на претоварения платна, внушителни терминали, безкрайните линии, за да се настанят и да преминат през сигурност, и багаж искове закъснения при пристигане всичко това допринася!

Мисля, че всички ние можем да се съгласим, че автобус пътуване е не-не! Особено, когато го сравняват с удобството, което получавате с влакове. Още не сте убедени за Какво е най-бързият начин на пътуване в Европа е все още? Прочетете по-нататък!

 

Какво е най-бързият начин на пътуване в Брюксел:

trains are the quickest mode of travel

 

Най-добрият начин да се пътуване от Брюксел е с влак. Билети могат да се резервират чрез Save A Train в рамките на минути, без скрити такси. Брюксел е очарователно място с зашеметяваща архитектура и завладяваща история опаковани във всяка улица и уличка.

Брюксел наистина има за всекиго по нещо и предлага европейски скоби като изкуство и архитектура заедно с по- необичайни места. Не посещавайте Брюксел, ако сте на диета, тъй като картофите, миди, и Бира Скоро ще ви се отдадат. Най-добрата част за Брюксел е, че тя също е супер достъпни с влак и можете да посетите други градове в Европа лесно и бързо. Направихме изчисленията вместо вас 😉

 

Пътуване от Брюксел до Париж

Пътуването от Брюксел до Париж може да бъде завършен с влак точно в 1:30 з. Честите директни влакове тръгват от пристигат Брюксел в Париж’ Гар дю Норд през целия ден. Полети от Брюксел до Париж’ Летище Шарл де Гол поеме 5 часа, когато летище изчакване са взети под внимание.

Пътуване от Брюксел до Лондон

Пътуването от Брюксел до Лондон може да бъде завършена за малко повече 2 часа. Най-бързият начин на транспорт пътува с влак, с чести директни влакове Eurostar, които пристигат в гара Сейнт Панкрас в Лондон през целия ден. Полети от Брюксел до летище Хийтроу в Лондон поеме 5 часа, когато се разглеждат летище изчакване.

Пътуване от Брюксел до Амстердам

Пътувайки от Брюксел до Амстердам Необходими са само под 2 часа с влак. Честите директни влакове пристигат на Централна гара в Амстердам през целия ден. Полети от Брюксел до Schiphol в Амстердам летище поеме 5 часа, когато летище изчакване са взети под внимание.

Пътуване от Брюксел до Лион

Пътуването от Брюксел до Лион отнема около 3:30 з. Най-бързият начин на транспорт се пътува с влак, с чести директни влакове, които пристигат в Лион през целия ден. Полети от Брюксел до Лион вземат малко под 6 часа, когато са включени летищен транзит и чакат пъти.

Пътуване от Брюксел до Франкфурт

Това отнема малко повече 3 часа, за да пътуват с влак от Брюксел до Франкфурт. Директните влакове пристигат във Франкфурт често през целия ден. За сравнение, полети от Брюксел до Франкфурт поеме 5 часа, когато летищен транзит път, когато се вземат под внимание.

Какво е най-бързият начин на пътуване във Франция:

the quickest mode of travel to Paris

Кой не обича Франция? Написахме безброй блогове на най-добрите части на Франция. От съвети за пътуване с влак от Париж до Ница да, където можете да намерите най-добрите пържени картофи във Франция или Michelin Star ресторанти във Франция, ако предпочитате. в основата си, вие ще искате да стигнете до там възможно най-скоро! Най-бързият начин да стигнем до там? С влак, разбира се,!

Влак пътуване във Франция е най-ефективният начин да ходят от Париж до други градове в Франция. Пътуване от Париж до южната част на Франция, макар и малко по-скъпи, се прави най-добре с влак; цени самолетни и влакови обикновено са сравними, но Пътуване с влак е много по-малко от една караница.

Докато пътуват с автобус или карате-акция е по-евтино, размерът на час, че ще вземат просто не е практично. Най-бързият начин на пътуване в Европа е винаги с влак, и да се наоколо Франция е по-различно!

 

Ето примери за спестяване на време:

Амстердам до Париж

Пътуването от Амстердам до Париж може да бъде завършена в приблизително 3.5 часа. Най-бързият начин на придвижване е високоскоростен влак, с чести директни влакове, които пристигат на Централна гара на Амстердам през целия ден. Полети от Париж’ Шарл де Гол летище до летище Schiphol в Амстердам отнеме приблизително 4 часа, когато се разглеждат терминал изчакване.

Пътуване от Лондон до Париж

Можете да завършите пътуването между Обединеното кралство и френските столици в сантиметри 2 часа. Най-бързият начин на придвижване е високоскоростен влак от St. гара Панкрас. Тук ще намерите чести директни влакове, които пристигат в Париж’ Гар дю Норд през целия ден. Полети от Лондон до Париж отнеме приблизително 4 часа, когато се разглеждат летище изчакване.

Какво е най-бързият начин на пътуване в Холандия:

windmill in the the Netherlands

Влак пътуване е най-добрият метод за транспортиране, за да получите от един град в друг в Холандия. Цените са сравнително евтини, както можете да си поръчате билет чрез интернет страницата на Save A Train от Амстердам до Ротердам за около 15 евро и Амстердам до Хага (Централна Хага) за около 11 евро.

 

Пътуване от Амстердам до Дюселдорф с влак:

Това отнема приблизително 2 часа, за да пътуват между Амстердам Дюселдорф с влак. Честите директни влакове пристигат на Централна гара Амстердам през целия ден. Полети от Дюселдорф до летище Schiphol в Амстердам поеме 3 часа.

 

Числата не лъжат! Спестяването на време говорят сами за себе! Най-бързият начин на пътуване в Европа е с влак. Насочете се към нашия Запазване на влак уебсайт да се намери най-добрите цени, в секунда!

 

 

Искате ли да вградите нашия блог пост на вашия сайт, можете или да вземе нашите снимки и текст и просто ни даде кредит с връзка към тази публикация в блога, или натиснете тук: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fquickest-mode-travel-europe%2F%3Flang%3Dbg– (Превъртете надолу малко, за да видите код за вграждане)

  • Ако искате да бъде мил на потребителите си, можете да ги насочва директно в нашите страници за търсене. В тази връзка, ще намерите най-популярните ни влакови маршрути – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Вътре имате нашите линкове за английските целеви страници, но ние също имаме https://www.saveatrain.com/es_routes_sitemap.xml и можете да промените / ЕС до / де или / ИТ и повече езици.