Време за четене: 3 минути
(Последната актуализация на: 31/12/2021)

За семейства с деца, Езда с деца на влака може да бъде както едно вълнуващо и достъпен начин да пътуват. Това е и може би най-удобните и най-малко стресиращо, когато пътувате с деца. Знаем, че пътувате с деца предизвиква стъписване без значение каква е метода на транспорт, така че ако сте Езда с деца на влак. Ето някои съвети,!

 

Arrive early when you Riding with kids on a train

Семействата ще искат да стигнат до гарата рано да вземем билети и да намерят добри места заедно във влака. Ако не сте резервирани места, места са на разположение за първи пристигнал, first served basis, така че не се заби в позиция, в която ще се разделим.

Дюселдорф до Мюнхен Влаковете

Дрезден до Мюнхен Влаковете

Нюрнберг до Мюнхен Влаковете

Бон до Мюнхен Влаковете

 

Езда с децата на влакче

 

Помислете за сън, когато караш с деца на влак.

Езда с децата по време на пътуване с влак съвпада с дрямка време на детето си, така че не забравяйте да сте подготвени. Носете удобни позиции като възглавница или любимо Blankie.

Лион до Ница Влаковете

Париж до Ница Влаковете

Авиньон до Ница Влаковете

Марсилия до Ница Влаковете

 

развлекателната.

Най-важната част от планирането на влак пътуване (особено ако това е дълъг) трябва да бъде как да продължим да се забавляват децата.

Очевидният избор за повечето родители е да се купят няколко играчки или въвеждат своите фаворити от дома. ПAint ноктите на момичетата, Чета книги, играе Uno, донесе цвят в книгите, и да слушате аудиокниги.

още голям крайчец for Riding with kids on a train is to download кино на вашите устройства, когато сте вкъщи и имате достъп до WIFI.

Има no car seat requirements or fasten seat belt signs, така че децата са свободни да се движат около влака както намерите за добре! Проучване на влакове с деца е един чудесен начин да бъдат заети.

Брюксел до Амстердам Влаковете

Лондон до Амстердам Влаковете

Берлин до Амстердам Влаковете

Париж до Амстердам Влаковете

 

 

Настанете се удобно!

Няма нищо по-лошо от това да по време на пътуване и да са възпрепятствани по никакъв начин от дрехите си. Рокля за комфорт! Препоръчваме дишаща, разтегливи дрехи и удобни обувки, за да се насладите на изживяването си във влака. Опитните ездачи препоръчват да бъдат няколко малки удобства от дома твърде, като одеяло или хвърляне и възглавница.

Всичко, което остава да направите е да седнете, отпуснете и да се насладите на езда с деца на една влак опит. Тъй като стигнат до там е наполовина по-забавно!

 

Уведомете ни, като ни туитвате на @SaveATtrain! , Можете да намерите нашите други социални канали на дъното Saveatrain

 

Искате ли да вградите нашия блог пост на вашия сайт, след това кликнете тук: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Friding-with-kids-on-a-train%2F%3Flang%3Dbg – (Превъртете надолу, за да видите кода за вграждане)

  • Ако искате да бъде мил на потребителите си, можете да ги насочва директно в нашите страници за търсене. В тази връзка, ще намерите най-популярните ни влакови маршрути – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Вътре имате нашите линкове за английските целеви страници, но ние също имаме https://www.saveatrain.com/nl_routes_sitemap.xml и можете да промените / NL / да де или / ИТ и повече езици.