Време за четене: 6 минути
(Последната актуализация на: 20/09/2021)

Търсите най-зрелищните университети в Европа? След това прочетете на! Ние знаем, че избрахте един университет е важен избор. Разбира се, човек трябва да вземете под внимание, преподаването и обучението съоръжения, които университет предлага при избора кой да присъства. въпреки това, понякога е вътрешно чувство е добре да се отиде на твърде. Тук, в Запазете влак сме направили някои от тези изследвания за вас и съставили списък на Най-зрелищните университети. Всички те се хвалят впечатляваща архитектура. Някои имат невероятна история, но някои от по-новоучредените университети също са включени в този списък. Те предлагат по-съвременен естетически с модернистични сгради и художествени функции. Нека се знае какво е вашето любимо!

 

Университета в Болоня, Италия

Bologna University is one of the Most Spectacular Universities In Europe

В Университет на Болоня в Италия се счита за най-стария университет в света, като е бил основан през 1088. Този списък е на Най-зрелищните университети в Европа, но това може да се счита един от най-зрелищните университети в света. На снимката по-долу е Палацо Поджи, един от основните сгради на университета. В нея се помещават три от университета музеи с изложби по естествена история, анатомия, акушерство, физика, и химия. да, правилно сте прочели. Те имат свои собствени музеи!

Но те не са единствените сгради трябва да се посетят, когато определянето на обхвата на изчакване Най-зрелищните университети. Има много сгради в рамките на университета, че трябва да постави на вашия списък трябва да бъдат посетени. Те включват колеж на Испания, розов, отшелнически сграда, включваща двете готически и ренесансови елементи в дизайна. Както и Архитектурното изящество, университетът е дом на 2-те хектара ботаническа градина.

Как да стигнем до там С влак?

Благодарение на централното си местоположение и география, Болоня е разработена в една от основен железопътен транспорт центрове за северна Италия. Това е много добре свързан с други големи италиански центрове.

Side бележка: Макар че отделихте обучават южно от Милано, не забравяйте да зърнат Дуомо кацнала над Болоня в южната част. то е особено интересно при залез слънце.

Венеция до Болоня Влаковете

Флоренция до Болоня Влаковете

Рим до Болоня Влаковете

Милано до Болоня Влаковете

 

Университет Рощок, Германия

В Университет Рощок е не само най-старият университет в региона на Балтийско море; тя е и най-богат на традиции. И разбира се, един от най-зрелищните университети в Европа. Както е основана през 1419, скоро ще празнува своята 600-годишнината. Тя ще изглежда обратно на дълга традиция на образоването студенти и извършване на проучване. Готически стил сгради, свързан с дървета пътища и паркове да направи за една зашеметяваща обстановка. В центъра на университета е основната сграда привлича погледа, което ни привлече първоначално да добавите това да В Най-зрелищните университети. то е разположен срещу a парк и фонтан, перфектното място за студенти и посетители да прекарат известно време се възхищавах на богат екстериора на сградата.

Университетът в Рощок се състои от девет традиционни факултети и един централен интердисциплинарен факултет, в който учени и студенти от всички факултети си сътрудничат, за да се правят изследвания в четири основни области:

  1. живот, светлина, и значение
  2. Морско системи
  3. Стареене на индивидите и обществото
  4. знание – култура – Трансформация

Университетът в Рощок е един от германските университети с много широк кръг от теми. Той предлага повече от 100 курсове: 34 завършек с ерген, 56 с магистърска степен, 37 (включително учители) с държавен изпит, и 3 с докторска степен. Освен това, Центърът за обучение на учители и образователни изследвания не само провеждат образователни изследвания но също така работи за подобряване на качеството на обучението на учители.

Как да стигнем до там С влак?

Искате ли да знаете как да стигна до един от най- Най-зрелищните университети в Европа? Независимо от посоката, в която са пътуване от (e.g. Рощок или Шверин, Берлин или Хамбург), вземете влак докато стигнете до жп гара Висмар. Оттук, можеш хващам автобус за автобусна спирка в J. R.--Becher-Strasse чрез използване на линии 4 или G (към Ostseeblick) или B-D (към Seebad Wendorf). Това е само на една минута пеша от тази автобусна спирка през паркинг до Campus.

(За плана мрежа на града автобусни линии, график и цени, моля, посетете уебсайт на Ханза град Висмар.

Берлин до Рощок Влаковете

Хамбург до Рощок Влаковете

Шверин до Рощок Влаковете

Висмар до Рощок Влаковете

Университет Орхус, Дания е нашата Последно Зрелищни университети в Европа

Spectacular Aarhus University

Университет Орхус се намира във втория по големина град в Дания (Орхус е и името на града) и се характеризира със своя зелен кампус, пълен с езеро. Университетът е идеален пример за това как изкуствени съоръжения и естествена среда могат да работят в перфектна хармония. Демонстрирано от основната сграда, съвършено. Много от сградите са проектирани от датския архитект C.F. Moller в модернист дизайн, който отразява младежите на университета. Мьолер и партньорите му Кей Fisker и Повл Stegmann са отговорни за жълто-тухлени сгради. Те са уникални, както и отличителен до университета. Основната сграда оттогава е считан за един от най- 12 повечето значими архитектурни произведения в датската история. Една от многото причини, тя е една от най- Зрелищни университети.

С над 44,000 студенти, Университетът в Орхус е вторият по големина университет в страната. Състои се от четири факултета по изкуства, Науката и технологиите, Здраве, и Бизнес и социални науки.

В световен мащаб, ориентирани, университетът има програми за обмен на място с над 50 институции по целия свят. Това включва Университета на Арктика, Утрехт мрежа, скандинавския център Fudan, и Северния център Индия.

Как да стигнем до там С влак?

Орхус се намира в един от най-важните железопътни възли в Дания. Има почасови отклонения на север, южно, и на запад. От Южна и Централна Европа, връзките са чрез Хамбург / Flensburg. Времето за пътуване от Хамбург до Орхус е приблизително пет часа. От страните от Източна Европа връзки с влак до Aarhus преминава през Полша и Копенхаген. Орхус има почасови услуги от и до Копенхаген. Откриването на тунела под Големия Белт е съкратил пътуване с един час. Пътуването сега отнема три часа и половина. Има няколко връзки с Швеция, Германия, и останалата част от Европа.

Влаковете, пътуващи за ЖП гара Орхус оставят летище Копенхаген ежечасно. Цената е около DKK 410 за еднопосочен билет (включително запазване на места).

 

Готови ли сте да започнете да разглеждате вашите възможности? Резервирайте билет за влака сега, докато топлото време продължава, с помощта на Запазете влак!

 

 

Искате да се въведе в нашия блог “Най-зрелищните университети в Европа” в сайта си? можете или да вземе нашите снимки и текст и просто ни даде кредит с връзка към тази публикация в блога. Или кликнете тук: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fspectacular-universities-europe%2F%3Flang%3Dbg– (Превъртете надолу малко, за да видите код за вграждане)

  • Ако искате да бъде мил на потребителите си, можете да ги насочва директно в нашите страници за търсене. В тази връзка, ще намерите най-популярните ни влакови маршрути – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Вътре имате нашите линкове за английските целеви страници, но ние също имаме https://www.saveatrain.com/fr_routes_sitemap.xml и можете да промените / ФР до / де или / ИТ и повече езици.