Време за четене: 3 минути
(Последната актуализация на: 21/02/2021)

Швейцарските влакове са най-добрите в Европа в съответствие с Бостънска консултантска група. Преди всичко, швейцарците постигнати високи оценки въпреки спада на качеството. Швейцарецът постигна 7.2 обща класация от 10. докато Дания, Финландия, и Германия постигна всичко 6+ оценка. Сред рейтинги, това е от особено значение да се спомене, че България постига ниска оценка на 1.9. Швейцария постига висок рейтинг, защото той вкара максимален брой точки на интензивност на използване.

 

швейцарските Влаковете
Зашеметяващ пейзаж на борда на швейцарски влакове.

Подробностите за доклада

В допълнение към постигане на високи рейтинги, Швейцарските влакове също се считат за добро съотношение цена-качество. рейтинги на индекса са както следва;

ред 1

Швейцария (7.2)

Дания (6.8)

Финландия (6.6)

Германия и Австрия (6.1)

Швеция и Франция (6.0)

————————————————————————-

Интерлакен до Цюрих Влаковете

Люцерн до Цюрих Влаковете

Берн до Цюрих Влаковете

Женева до Цюрих Влаковете

 

ред 2

Великобритания и на Холандия (5.3)

Испания (5.0)

Белгия (4.6)

Италия (4.5)

————————————————————————-

Лион до Женева Влаковете

Цюрих до Женева Влаковете

Париж до Женева Влаковете

Лугано в Женева влакове

 

ред 3

Румъния и България (1.9)

————————————————————————-

Мюнхен до Базел Влаковете

Цюрих до Базел Влаковете

Берн до Базел Влаковете

Женева до Базел Влаковете

 

Това, което прави швейцарските влакове най-добрите в Европа?

Първо, има няколко фактора, които правят швейцарски влак пътуват най-добрите в Европа. Не само, че швейцарските влакове осигуряват най-доброто надеждността и точността в Европа, но и те се считат за изключително безопасен с добро качество на услугата. Швейцарците са най-честите влакове пътниците в Европа с над 10,000 влакове, движещи се всеки ден на на 3000 км железопътна мрежа. Швейцарската железопътна мрежа има най-висок използване на капацитета в Европа.

Базел до Интерлакен Влаковете

Берн до Интерлакен Влаковете

Люцерн до Интерлакен Влаковете

Цюрих до Интерлакен Влаковете

 

HTTPS://www.youtube.com/watch?v=D2wPhSjx09I

 

Малък е по-добре

Има една причина, поради която швейцарските влакове са подредени номер 1 от 2012. Държавите с малки железопътни мрежи (под 6,000 км) са виждали всичко рейтингите им се подобряват през това време. Това включва Швейцария, Дания, Финландия, Норвегия, Холандия, и Люксембург. Тези страни осигуряват по-висока точност, високоскоростна железопътна процент и да предложи по-ниска цена на километър за техните услуги. Еднакво важно, тези страни имат по-малко влакове злополуките и смъртните случаи, която подобрява цялостната им оценка за безопасност.

Цюрих до Сейнт Мориц Влаковете

Зермат до Сейнт Мориц Влаковете

Лион до Сейнт Мориц Влаковете

Базел до Сейнт Мориц Влаковете

 

Най-добрите места за посещение в Швейцария с швейцарски влакове

Има много красиви дестинации за посещение в Швейцария, въпреки малкия си размер. Алпите и ледниците са основната атракция, но пътниците да се насладят на древния замъци, ясно тюркоазените езера, и идиличен район. По всяко време на годината можете да се насладите туризъм, фигурно пързаляне, фестивали и карнавали в Швейцария. Допълнително, в Швейцария има много нисък процент на престъпност, което го прави по-безопасно място за пътуващи. Трябва да се види местата в Швейцария включват Матерхорн, Цермат, която е най-сниманата планина в света. По равно, Шато де Шийон, Монтрьо е трябва да се види за туристите. Тази древна крепост вода, която се състои от 25 сгради и три дворни места е една от най-посещаваните исторически сгради в света.

 

Резервирайте швейцарски влак с Save влака

В заключение, има толкова много причини да пътуват по швейцарски влак. Гари в Швейцария са може би най- красиви гари в Европа. Ако търсите за романтична почивка или спиращи дъха мостове, Швейцария е мястото да отида. предприеме 3 минути сега, за да резервират билети за швейцарски влак на нашия лесен за използване сайт на влаковете. Билети могат да бъдат закупени с помощта на кредитни карти, и много алтернативни плащания.

 

Искате ли да се вгради в блога ни на сайта си, след това кликнете тук: https://iframely.com/embed/https%3A%2F%2Fwww.saveatrain.com%2Fblog%2Fswiss-trains-ranked-best-europe%2F%3Flang%3Dbg – (Превъртете надолу, за да видите кода за вграждане)

  • Ако искате да бъде мил на потребителите си, можете да ги насочва директно в нашите страници за търсене. В тази връзка, ще намерите най-популярните ни влакови маршрути – https://www.saveatrain.com/routes_sitemap.xml. Вътре имате нашите линкове за английските целеви страници, но ние също имаме https://www.saveatrain.com/in_routes_sitemap.xml, и можете да промените / в / RU или / TR и повече езици.